Δευτέρα , 20 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο
stratopedo 660x330 - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο
dav

Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο

Sharing is caring!

Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο

Εφόσον, σύμφωνα με την σχετική ειδησιογραφία, έχει δρομολογηθεί η κατάργηση του στρατοπέδου Καλαμάτας, ο Δήμος οφείλει να το διεκδικήσει προς όφελος των δημοτών. Παντού, σε όλη την Ελλάδα, όταν καταργείται ένας στρατιωτικός χώρος ,ο οποίος βρίσκεται εντός ή πλησίον του αστικού ιστού, διεκδικείται άμεσα από την τοπική κοινωνία και μετατρέπεται σε κοινόχρηστο χώρο αναψυχής και πρασίνου.

Δυστυχώς, στην Καλαμάτα, η προηγούμενη και η νυν δημοτική αρχή, αγκυλωμένες στον στόχο της διατήρησης και μόνο του στρατιωτικού χαρακτήρα του στρατοπέδου, δεν έχουν προβεί στην αυτονόητη διεκδίκησή του.

Η παράταξή μας , μάλιστα , έχει προτείνει να δημιουργηθεί στο χώρο του στρατοπέδου ένα περιβαλλοντικό πάρκο με κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Παράλληλα, και οι περισσότερες από τις δημοτικές παρατάξεις είχαν τοποθετηθεί προεκλογικώς με ανάλογες προτάσεις.

Είναι επιτακτική ανάγκη -λόγω του διαφαινόμενου κλεισίματος του στρατοπέδου- το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει απόφαση για την άμεση διεκδίκησή του από τον Δήμο Καλαμάτας προς όφελος των δημοτών.

DSC04128 660x330 150x150 - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο

 

 

 

 

 

Μανώλης Μάκαρης

Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο

oinomessinia - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο niniosbanner 1 - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο MYLO Indian Palace Restaurant - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο perrotis - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο mavreas1anigif - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο krystalkyriakoanigif - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο YPODIMATA - Μάκαρης: Να διεκδικήσει ο δήμος Καλαμάτας το στρατόπεδο

Δες και αυτό

2020 790x400 1 310x165 - Δίσεκτο έτος: Γιατί θεωρείται γρουσούζικο;

Δίσεκτο έτος: Γιατί θεωρείται γρουσούζικο;

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΔίσεκτο έτος: Γιατί θεωρείται γρουσούζικο; Με την έλευση του νέου έτους, δεν …

shares