Παρασκευή , 21 Φεβρουαρίου 2020

Κρήτη: 78χρονος «έκλεψε» 72χρονη.

Sharing is caring!

Πάνω που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα, έρχονται ειδήσεις όπως αυτή και μας κάνουν να αναθεωρούμε!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε χωριό της Κρήτης και συγκεκριμένα στο νομό Ηρακλείουκαι είχε ως πρωταγωνιστές δύο ηλικιωμένους, έναν άντρα 78 χρονών και μία συγχωριανή του 72 χρονών. Και δεν μιλάμε για ένα απλό περιστατικό, αλλά για μια ιστορία έρωτα κι αγάπης που δεν έχει προηγούμενο…

Όπως ξέρετε, το έθιμο της αρπαγής της νύφης είναι βαθιά ριζωμένο στο νησί της Κρήτης, ωστόσο έχει ατονίσει εδώ και δεκαετίες. Στο συγκεκριμένο χωριό όμως, ο 78χρονος σκέφτηκε να το… αναστήσει! Χωρίς δεύτερη σκέψη και θέλοντας να εκπληρώσει τον ανεκπλήρωτο έρωτα που έτρεφε για τη συγχωριανή του από τα παιδικά τους κιόλας χρόνια, «έκλεψε» τη γυναίκα (με την συγκατάθεσή της) και άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Σύμφωνα με το patris.gr, η συγκεκριμένα γυναίκα χήρεψε πριν από 6 περίπου χρόνια και στην ίδια κατάσταση περιήλθε και ο γείτονάς της πριν από περίπου δύο χρόνια. Ο τελευταίος, σε αντίθεση με τη γυναίκα, δεν είχε καταφέρει να κάνει παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα.

Όταν ο γιος της γυναίκας την επισκέφθηκε την 25 Μαρτίου, βρήκε το σπίτι κλειδωμένο. Όταν κατάφερε να μπει με το προσωπικό το κλειδί, δεν βρήκε μέσα την μητέρα του αλλά ένα γράμμα που εξηγούσε την απόφασή της να μείνει με τον γείτονα, τον άνδρα δηλαδή που αγαπούσε από τα εφηβικά της χρόνια, πριν την παντρέψουν οι δικοί της και πριν εκείνος αναχωρήσει στην Αθήνα για σπουδές!

Η υπόθεση έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς τα παιδιά της 72χρονης θέλησαν να δουν αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την όλη ιστορία. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 78χρονου, το οποίο βρήκαν κλειστό, αλλά φουλ… περιποιημένο!

Σύμφωνα πάντα με το patris.gr, την περασμένη Πέμπτη η 72χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά της προκειμένου να τα καθησυχάσει ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται με τον σύντροφό της κάπου στην περιοχή του Βόλου.

Και έζήσαν αυτοί καλά και ερωτευμένοι κι εμείς καλύτερα!

πηγή : daynight.gr

 

Δες και αυτό

Ομόνοια: «Πλατεία ξανά! (βίντεο)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΠλατεία Ομονοίας Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας …

shares