Καλαμάτα: Επιστολή για Football League 16 ομάδων
Τετάρτη , Οκτώβριος 16 2019
Καλαμάτα: Επιστολή για Football League 16 ομάδων
Καλαμάτα: Επιστολή για Football League 16 ομάδων

Καλαμάτα: Επιστολή για Football League 16 ομάδων

Sharing is caring!

Καλαμάτα: Επιστολή για football league 16 ομάδων

Μετά τον Αιολικό, δευτεραθλητή ομίλου Γ’ εθνικής που έχασε στα μπαράζ, η Καλαμάτα και αυτή με επιστολή της στην ΕΠΟ ζητά την αύξηση των ομάδων της νέας Football League.

Η Μεσσηνιακή ομάδα επικαλείται τις αδικίες που προκύπτουν σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Βασιλειάδης πρόσφατα και ζητά την διαφοροποίηση προκειμένου να “διορθωθεί η αδικία” και να ανέβουν έτσι οι δευτεραθλητές της Γ’ εθνικής.

Να σημειωθεί πως η ΕΠΟ θα κληθεί να πάρει αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα για όλα τα θέματα, με την Καλαμάτα πάντως, και τις άλλες ομάδες να μην έχουν τύχη.

Οι πληροφορίες λένε ότι στην Ομοσπονδία δεν προσανατολίζονται σε αλλαγές ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες μέχρι τις οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Η επιστολή της Καλαμάτα αναφέρει:

«Μετά την ψήφιση από την Βουλή της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ενόψει των επικείμενων αποφάσεών σας για τον αριθμό των ομάδων της ερχόμενης περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League, σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας:

Ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης στην ομιλία του για την αναδιάρθρωση αναφέρθηκε στις αδικίες που προκύπτουν για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και την δυνατότητα που έχετε να προβείτε στις διορθωτικές εκείνες κινήσεις για την αποκατάστασή τους.

Ο σχεδιασμός σας για την παρουσία 14 ομάδων στην υπό διαμόρφωση FOOTBALL LEAGUE θεωρούμε ότι είναι μικρός και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στον ισομερή καταμερισμό των δυνάμεων ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα σωματεία της περιφέρειας.

Αυτό που ζητούμε λοιπόν να λάβετε υπόψιν σας είναι η αναγκαιότητα αύξησης των ομάδων της Super League 2 σε 14 ώστε να υπάρξει η δυνατότητα για Football League με την συμμετοχή 16 ομάδων, προκειμένου να πάρουν την άνοδο και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και να αποκατασταθεί η αδικία. Ευελπιστούμε στη θετική αντιμετώπιση του αιτήματός μας».

ΠΗΓΗ

Καλαμάτα: Επιστολή για Football League 16 ομάδων

Δες και αυτό

Καλαμάτα: Επιστολή για Football League 16 ομάδων

ΠΣ Η Καλαμάτα – Ιωνικός live από την ΕΡΤ3

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΠΣ Η Καλαμάτα – Ιωνικός live από την ΕΡΤ3 Ύστερα από απόφαση …

shares