Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός για παιδιά – προεόρτια των «Παπαφλεσσείων»

Ανέβηκε

στις

Ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός για παιδιά - προεόρτια των «Παπαφλεσσείων» 7
Κοινοποιησέ το

Απόλυτα επιτυχής χαρακτηρίστηκε από όλους η Ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, και η οποία είχε ως αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός για παιδιά - προεόρτια των «Παπαφλεσσείων» 8

Μια πρωτοφανής κοσμοσυρροή Αθλητριών, Αθλητών, Γονέων, Παππουδογιαγιαγιάδων και Συγγενών αυτών. Γεμάτος ο αθλητικός χώρος και οι κερκίδες με 400 Παιδιά έτοιμα να αγωνιστούν και άλλους τόσους Συγγενείς. Επισκέπτες από την Λακωνία, την δυτική Μεσσηνία και την Μεγαλόπολη έδωσαν το παρόν υποστηρίζοντας τα βλαστάρια τους με πάθος. Ήταν εκεί ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΑΜ» ο «Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» ο «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ ‘’ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ’’», ο «Γ.Α.Σ. ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ», ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» από την Κυπαρισσία, η Ομάδα των SPECIAL OLYMPICS και ο «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888». Ενδεικτικές είναι οι συνημμένες φωτογραφίες στις οποίες δεν περιλαμβάνονται και πολλά παιδιά από την Καλαμάτα που προσήλθαν με μικρή αργοπορία και δεν παρέλασαν.

Ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός για παιδιά - προεόρτια των «Παπαφλεσσείων» 9

Αθλήτριες και Αθλητές από Δημοτικά σχολεία της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας (ήρθε και το Δημοτικό Σχολείο Κοπανακίου με τα ταλαντούχα παιδιά και εξαιρετικούς Συνοδούς) έδωσαν το παρόν και παρουσίασαν τον πλούτο των αθλητικών ταλέντων που «κρύβουν» στις τάξεις τους.

Οι Προπονητές του Μεσσηνιακού, Αθλητές & Αθλήτριες της αγωνιστικής Ομάδας του, Προπονητές των άλλων Συλλόγων και φιλότιμοι αθλητικοί Παράγοντες καλαματιανοί και μη, στήριξαν το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης.

Η δημοσιογράφος Γεωργία Αναγνωστοπούλου ανέλαβε, και έφερε σε πέρας με εξαίρετο αποτέλεσμα, την παρουσίαση της εκδηλώσεως.

Ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός για παιδιά - προεόρτια των «Παπαφλεσσείων» 10

Τα κορίτσια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαιϊκων με την ενδυμασία της Μανιάτισσας ανέλαβαν τις απονομές. Ευχαριστούμε την κυρία Ρούλα Πουλάκου που είχε την επιμέλεια.

Την μουσική συντόνιζε ο Γιώργος Κακαλέτρης, από τον μουσικό οίκο του Χρήστου Συκά «Ήχος», και ακούσαμε αληθινά τραγούδια, από ξένο ροκ μέχρι ελληνικά ροκ, λαϊκά και παραδοσιακά.

Επιδόσεις εντυπωσιακές έγιναν από τα παιδιά, τα οποία αγωνίστηκαν με ορμή και νεανικό ενθουσιασμό, καταγράφοντας μοναδικές στιγμές, οι περισσότερες των οποίων καταγράφηκαν.

Ήταν εκεί αρκετοί γνωστοί παράγοντες, (και παλαιοί Αθλητές και Αθλήτριες), του Αθλητισμού, της Κοινωνικής και Επιχειρηματικής ζωής της Μεσσηνίας, άλλοι συνοδεύοντας τα Παιδιά τους και άλλοι ως θεατές της Ημερίδας Ανάπτυξης του Κλασσικού Αθλητισμού.

Ήταν εκεί ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Ηλιάδης, (υπό τον καθοδήγηση του οποίου, ως Γυμναστή στα χρόνια της εκπαιδευτικής του πορείας, χιλιάδες Μεσσήνιοι αγάπησαν τον αθλητισμό), με την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «Μεσόγειος» και κατέγραψε τις σπουδαίες στιγμές.

Υπήρξαν κάποιες μικρές οργανωτικές αρρυθμίες λόγω του απρόβλεπτου μεγάλου όγκου συμμετοχών. Την επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερα

Η Ημερίδα καταγράφηκε και φωτογραφικά από τον Ηλία Ευτυχιάκο και σε λίγες μέρες πολλές φωτογραφίες να αναρτηθούν στις σελίδες του Μεσσηνιακού στο F/B https://www.facebook.com/messiniakos1888/    και

https://www.facebook.com/messiniakos

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την Ημερίδα και ιδιαίτερα τους Χορηγούς μας.

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ