Connect with us
COSTA-NAVARINO

Αστυνομικό δελτίο

Ηλιούπολη: Η αγάπη του 39χρονου αστυνομικού για τις σαμπάνιες και τα cruiser

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

RESTARTdagiopoulos

Βόλτες με υπερπολυτελή cruisers, ευχές με σαμπάνιες moet αλλά και πατριωτικά συνθήματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα προφίλ του 39χρονου αστυνομικού κρατούσε φυλακισμένη σε σπίτι της Ηλιούπολης την 19χρονη κοπέλα που εξέδιδε.

Ο αστυνομικός – μαστρωπός που έχει με τις απεχθείς πράξεις του συγκλονίσει το πανελλήνιο εμφανίζονταν στα social media, ως ένας πατριώτης που αγαπούσε τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και σώμα της αστυνομίας που… υπηρετούσε. Στις σελίδες του αναρτούσε συχνά όπλα, στρατιωτικές εξαρτήσεις ακόμα και χειροβομβίδες, ενώ συχνά έδινε και συμβουλές για την ποιότητα της ζωής αλλά και των ανθρώπων.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του που μιλάει για το τι σημαίνει ευτυχία αλλά και πως μετριέται αυτή από κάθε άνθρωπο. Πριν λίγο καιρό σε μια ανάρτηση του έγραφε: “Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την ευτυχία με τη χαρά…. Μπορεί κάποιος να είναι χαρούμενος γιατί πάει για ψώνια ή γιατί πάει ένα ταξίδι. Μπορεί να είναι χαρούμενος γιατί έχει πολλά χρήματα ακριβό αμάξι ωραίο σπίτι και μια πολύ άνετη ζωή. Γενικότερα χαρούμενο μπορούν να σε κάνουν πολλά πράγματα και σίγουρα ένας παράγοντας είναι το χρήμα. Όμως δεν έχει καμία σχέση αυτό με την ευτυχία! Η ευτυχία είναι ένας όρος που σχεδόν κανένας δεν μπόρεσε να εξηγήσει… Ευτυχία για το κάθε έναν είναι κάτι διαφορετικό!!! Για μένα ευτυχία δεν είναι τα χρήματα ούτε καν οι όμορφες στιγμές… Αυτά απλά σε κάνουν χαρούμενο! Ευτυχία είναι να έχεις ανθρώπους αληθινούς γύρο σου που σε αγαπάνε πραγματικά! Ευτυχία είναι να έχεις μια σωστή οικογένεια! Ευτυχία είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί και να βλέπεις ότι αυτό το παιδί πραγματικά είναι ένα παιδί με καλά συναισθήματα και εσύ να καμαρώνεις γι αυτό. Με λίγα λόγια… ευτυχία είναι η αληθινή αγάπη που όλα τα χρήματα του κόσμου δεν έχουν καμία αξία μπροστά σε αυτήν!!!”.

Κι όλα αυτά ενώ για τον ίδιο ευτυχία από ότι φαίνεται ήταν να κρατάει φυλακισμένο ένα παιδί 19 ετών και να το εκδίδει με σκοπό τα χρήματα.

Για τον ίδιο όμως ευτυχία ήταν και η πολυτελή ζωή κι όχι η οικογένεια. Κι αυτό γιατί του άρεσε να βρίσκεται σε πολυτελή σκάφη και να πίνει πανάκριβες σαμπάνιες σε εορταστικά ρεβεγιόν αλλά και σε άλλα πάρτι.

Ευτυχία για τον ίδιο ήταν όταν πήγε την 19χρονη κοπέλα πριν λίγο καιρό για να πρωταγωνιστήσει σε ερωtική ερασιτεχνική ταινία που γυρίστηκε από γνωστή εταιρία του χώρου.

Μάλιστα η γνωστή εταιρία «Sirina Entertainment» στην οποία ο αστυνομικός είχε πάει την 19χρονη κοπέλα προκειμένου να συμμετάσχει σε ερωtική ταινία, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει κι αυτή τον αποτροπιασμό της για τις ενέργειες του 39χρονου αστυνομικού.

Γράφει: «Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωtικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους».

Και συνεχίζοντας προσθέτει: «Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία«Sirina Entertainment»με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις».

kafemauroeidisbiostalis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ