Σάββατο , 22 Φεβρουαρίου 2020

Ηλιάνα Ηλια, ένας από τους λόγους που πρέπει να πας στα Μαύρα Μεσάνυχτα

Sharing is caring!

Η Ηλιάνα Ηλια εμφανίζεται τα Σαββατοκύριακα στα Μαύρα Μεσάνυχτα στην Πόλη μας ( Καλαμάτα ).

Οι ερμηνευτικές της ικανότητες έχουν ήδη καταπλήξει τους θαμώνες της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.

Είναι σίγουρα ένα όνομα που θα μας απασχολήσει στο μέλλον.  Η 25χρονη Ηλιάνα από το Ναύπλιο αγάπησε το τραγούδι από τα 15 της και χωρίς να χάσει χρόνο πολύ γρήγορα πραγματοποίησε τις πρώτες της εμφανίσεις.

Η εξέλιξη της στο τραγούδι δεν ήρθε τυχαία, έχει 12 χρόνια σπουδές στο κλασικό μπαλέτο και μαθήματα φωνητικής  με το διακεκριμένο καθηγητή τραγουδιού και λυρικό Βασίλειο  Δεναχη Κωστόπουλο.

Το ρεπερτόριο της νεαρής τραγουδίστριας προέρχεται από  έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. Το ταλέντο της ήδη έχει γίνει γνωστό από επιχειρηματίες μουσικών σκηνών και  νυχτερινών κέντρων που την επιλέγουν στα σχήματα τους. Στο βιογραφικό της έχει προσθέσει συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού και έχει κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο της τραγούδι. Η Ηλιάνα έχει σπουδάσει επίσης στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, μάλιστα κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις σε μουσικά στέκια της περιοχής.

Η εξαιρετική τραγουδίστρια διακρίνεται για την ιδιαίτερη φωνή της, την κίνηση της και αναμφισβήτητα για την εμφάνιση της. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική και την γυμναστική. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να πετύχει τους στόχους της.

shares