Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά

Ανέβηκε

στις

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 25
Κοινοποιησέ το

Με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, ξεκίνησε η αναμέτρηση, ισορροπημένο και δίχως να μπορέσει να επιβληθεί κάποια έναντι της άλλης.

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 26

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο 20λεπτο υπήρξε μόλις δύο τελικές προσπάθειες που δεν απείλησαν καμία εστία από τους Μπαράλες και Μάναλη. Στο παιχνίδι επικρατούσαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, δεν υπήρξε ρυθμός και ουσιαστικά η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 28ο λεπτό όταν ο Ακόστα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ και την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ και δίπλα από την εστία του Καλογεράκη.

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 27

Μετά το πρώτο 20λεπτο, η Καλαμάτα ήταν εκείνη που πήρε την κατοχή της μπάλας με τα Χανιά να δείχνουν αδυναμία στην δημιουργία φάσεων και να μην μπορέσουν να πλησιάσουν στην περιοχή του Γιαννίκογλου που πέρασε ένα ήσυχο πρώτο 45λεπτο.

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 28

Το πρώτο ημίχρονο ολοκλήρωθηκε δίχως να έχει προσφέρει συγκινήσεις σε κανέναν αφού φαινόταν πως τόσο η Καλαμάτα, όσο και τα Χανιά ήθελαν να προφυλάξουν τις εστίες τους ενώ παρά το επίπεδο και την ποιότητα που διαθέτουν, το θέαμα ήταν από μέτριο έως κακό καθώς κυριάρχησαν η δύναμη και η νευρικότητα.

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 29

Ο Γιάννης Ταουσιάνης βλέποντας την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο προχώρησε στην πρώτη διορθωτική κίνηση με την έναρξη του δευτέρου περνώντας τον Ελευθεριάδη στην θέση του Μιούλερ. Τα Χανιά στην πρώτη τους επίθεση ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα όταν ο Μανουσάκης έκανε την προσπάθεια, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ραπόζο με τον Παπαδόπουλο να είναι κοντά στην φάση και να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάναλης που άνοιξε το σκορ για τα Χανιά βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 30

Tρία λεπτά αργότερα η Καλαμάτα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Τάτου με τον Καλογεράκη να πραγματοποιεί μια εξαιρετική επέμβαση απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Το γκολ του Γιώργου Μάναλη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Χανίων που με σωστή τακτική δεν μπορούσαν ν’ απειληθούν από τους γηπεδούχους που είχαν μια κατοχή της μπάλας που δεν τους προσέφερε τίποτα απολύτως στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι γίνονταν επικίνδυνοι μόνο μέσα από στατικές φάσεις, με αυτόν τον τρόπο έγιναν απειλητικοί στο 59′ όταν ξανά ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ με την κεφαλιά του Αρίμπας να φεύγει μόλις άουτ.

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 31

Η Καλαμάτα προσπαθούσε να πιέσει και ο Γιάννης Ταουσιάνης προχώρησε σε άλλες δύο αλλαγές, σε πρόσωπα και όχι σε θέσεις, βγάζοντας από το παιχνίδι Νίκολιτς, Μπουρσέλη με τους Κατσούρρι και Τσέλιο να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Με το παιχνίδι να έχει μπει στο τελευταίο 20λεπτο, τα Χανιά συνέχιζαν να έχουν πολύ σοβαρή ανασταλτική λειτουργία δίνοντας χώρο στην Καλαμάτα και προσπαθώντας να διεκδικήσουν ότι μπορούσαν στις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί αφού τα Χανιά είχαν σφίξει το κέντρο και δεν άφηναν κενούς διαδρόμους προς την περιοχή του Καλογεράκη.

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 32

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γιάννης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας Πέτρος (Μακεδονίας) – Βεργέτης Δημήτρης (Αργολίδας)
4ος Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος Γιάννης (Αργολίδας)

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 33

Καλαμάτα (Περικλής Αμανατίδης): Γιαννίκογλου, Ραπόzο, Αρίμπας (71’ Κωστούλας), Παπατόλιος, Μπενίτεζ (66’ Κατάλντι), Βαλεριάνος, Ακόστα (66’ Γρίβας), Πασάς (86′ Καμπράλ), Μπαράλες, Τάτος, Αλβες (86′ Ρόβας)

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 34

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης Νίκολιτς (64’ Κατσούρρι), Σιλά, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Λεμονής, Ντίας, Μπουρσέλης (64’ Τσέλιος), Μάναλης (71’ Μάνος), Μανουσάκης, Μιούλερ (46’ Ελευθεριάδης)

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 35

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 36

Η Καλαμάτα έχασε στην έδρα της 0-2 από τα Χανιά 37

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ