Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδήσεις απο Μεσσηνία

Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων

Ανέβηκε

στις

Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων 9
Κοινοποιησέ το

Η Costa Navarino εμπνέεται από τη μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, συμμετέχει με εκδηλώσεις κι εμπειρίες για την προώθηση του αθλητισμού.

 

Στις 17 Απριλίου, το «International Olympic Academy Golf Course», το πρώτο παγκοσμίως γήπεδο γκολφ που τέλει υπό την Αιγίδα της ΔΟΑ,  ήταν ένας από τους πρώτους σταθμούς της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας η οποία ξεκίνησε στις 16 Απριλίου από την Αρχαία Ολυμπία και διασχίζει την Ελλάδα για 11 ημέρες. Πρόκειται για το πρώτο γήπεδο γκολφ στη Μεσόγειο που υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα.

Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων 10

Οι λαμπαδηδρόμοι ήταν διακεκριμένοι αθλητές της Navarino Junior Golf Academy, και μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα στο International Olympic Academy Golf Course. H ονομασία του γηπέδου συμβολίζει τη σχέση του αθλήματος με τον Ολυμπισμό, καθώς πρόκειται για τις πλησιέστερες εγκαταστάσεις γκολφ στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ταυτόχρονα αντανακλά τις κοινές αξίες της ΔΟΑ, της ΕΟΕ και της Costa Navarino για την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, τη βιωσιμότητα και την προσωπική ευημερία. Στην εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας παρευρέθηκαν ο κ. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ΕΟΕ, ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, Πρόεδρος της ΔΟΑ, ο κ. Παναγιώτης Καρβέλας, Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, ο κ. Γιάννης Σαρδέλης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, o κ. Αθανάσιος  Βασιλειάδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ, η κα. Veronique Bruez, Aκόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, και ο κ. Ευγένιος Δενδρινός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ.

Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων 11

Μαθητές των σχολείων και μέλη των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Πύλου-Νέστορος παρακολούθησαν την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μαθήματα γκολφ, αλλά και να μάθουν από την Ολυμπιονίκη στη ρυθμική γυμναστική, Κλέλια Πανταζή, για τη δική της εμπειρία συμμετοχής στο Σύδνεϋ το 2000.

 

Γιορτάζοντας τη φετινή Ολυμπιακή χρονιά και με στόχο την προώθηση του αθλητισμού στις νεαρές ηλικίες, η Costa Navarino θα παρουσιάσει το καλοκαίρι ένα sports camp για παιδιά και νέους ηλικίας 6-15 ετών. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι νέοι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο 5θήμερο camp και να δοκιμάσουν 10 διαφορετικά αθλήματα των Ολυμπιακών

 

Αγώνων.  Από τις 15 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, όσοι συμμετέχουν στο sports camp και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, θα έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως γκολφ,

μπάσκετ, τένις, ενόργανη & ρυθμική γυμναστική, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση, beach volleyball, κολύμβηση και υδατοσφαίριση (water polo) και θα ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους.

Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων 12

Πληθώρα επιλογών σε αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες μπορούν να απολαύσουν και οι ενήλικες, όπως γκολφ στα τέσσερα διεθνώς αναγνωρισμένα γήπεδα 18 οπών, μπάσκετ στο NBA Basketball School, τένις, padel και pickleball στο Mouratoglou Tennis Center, καγιάκ, SUP, surfing και windsurfing στο Watersports Center by Moraitis. Επίσης μπορούν να έρθουν σε επαφή με το snorkeling, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα στο Navarino Sea, καθώς και με την πεζοπορία, αναρρίχηση και ποδηλασία, ανακαλύπτοντας τη μεσσηνιακή φύση με το Navarino Outdoors.

Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων 13

Περισσότερες πληροφορίες για το Costa Navarino Golf, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα sports camps, μπορείτε να βρείτε εδώ.

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ