Σάββατο , 18 Ιανουαρίου 2020
Home / Κους Κους / Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου
apan6262 660x330 - Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου

Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου

Sharing is caring!

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί απάντησε η Ιωάννα Τούνη στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σοκαρίστηκε πραγματικά, ακούγοντάς την να λέει ότι είναι σύνηθες γι’ αυτήν να της γίνονται τέτοιες προτάσεις.

«Για σένα ίσως είναι σοκαριστικό, για μένα αλήθεια είναι πάρα πολύ σύνηθες, το να μου γίνονται αντίστοιχες προτάσεις και όχι μόνο εφόσον εκτίθεμαι στην τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο… Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Τη μία φορά που το δημοσίευσα, ήμουν σε καυστική διάθεση και ήθελα να το διακωμωδήσω λιγάκι. Αλήθεια, γίνεται πάρα πολύ συχνά. Είναι δραματική η ιστορία, απλά προσπαθώ να την αυτοσαρκάσω λιγάκι. Συνήθως μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

«Τι λες μωρέ Ιωάννα, με σοκάρεις τώρα. Για να βρει κάποιος το θράσος να πάρει μια γυναίκα τηλέφωνο και να της πει “πόσα λεφτά θέλεις να σου κλείσω ένα ραντεβού με κάποιον”. Από που ρε φίλες βρήκες το τηλέφωνο μου; Ποιος σου είπε ότι κάνω αυτή τη δουλειά; Ποιος είσαι εσύ; Μου κάνεις πλάκα τώρα; Συγγνώμη, έχει ξαναγίνει; Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και είναι δραματική η κατάσταση», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

niniosbanner 1 - Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου MYLO Indian Palace Restaurant - Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου perrotis - Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου mavreas1anigif - Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου krystalkyriakoanigif - Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου YPODIMATA - Η απάντηση της Τούνη πάγωσε τον Αρναούτογλου

Δες και αυτό

2117889 244046 696x417 696x417 310x165 - Χείμαρρος η Μέγκι Ντρίο: Άγριο χώσιμο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Χείμαρρος η Μέγκι Ντρίο: Άγριο χώσιμο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΧείμαρρος η Μέγκι Ντρίο: Άγριο χώσιμο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου Η Μέγκι Ντρίο …

shares