Τετάρτη , 19 Φεβρουαρίου 2020

GNTM: Τι είπαν οι 2 «ηττημένες» του τελικού Εβελίνα, Μαριάννα για τη νίκη της Καζαριάν

Sharing is caring!

Οι δύο διαγωνιζόμενες που έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό μιλούν για τη νικήτρια του Next Top Model και τα αισθήματά τους για τον μεγάλο τελικό.

Η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Ειρήνη Καζαριάν που αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model, ενώ περιέγραψαν τη δική τους εμπειρία με το χαμόγελο στα χείλη.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που κατάφερα να πάρω τη δεύτερη θέση. Χαίρομαι πάρα πολύ χαρούμενη για τη νίκη της Καζαριάν, το άξιζε και χαίρομαι πάρα πολύ που τελείωσε τόσο χαρούμενα αυτή η βραδιά» είπε η Εβελίνα, ενώ όταν ρωτήθηκε για τι βοήθησε την Ειρήνη στο να πάρει το προβάδισμα, απάντησε: «Φυσικά το ότι δούλεψε πάρα πολύ σκληρά. Το κορίτσι που είχε μπει μέσα στο σπίτι ήταν πολύ διαφορετικό από το κορίτσι που νίκησε σήμερα το GNTM. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που κατάφερε να εξελιχθεί σε τόσο καλό μοντέλο. »

«Χαίρομαι πάρα πολύ για τη φίλη μου την Ειρήνη που κέρδισε. Πιο πολύ είμαι ενθουσιασμένη που όλο αυτό έφτασε στο τέλος του και περιμένω τα καλύτερα» δήλωσε από πλευράς της η Μαριάννα.

 

ΠΗΓΗ koyzoylo.gr

Δες και αυτό

Ειρήνη Καζαριάν, εξελίξεις για σκάνδαλο που ενεπλάκη Στη δικαιοσύνη, χαμός

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΕιρήνη Καζαριάν: Στη Δικαιοσύνη η νικήτρια του GNTM για να προστατέψει την …

shares