Connect with us

Αθλητικά

Γιώργος Πρασσάς: Όλα θα κριθούν την 10η Αυγούστου για την «Μαύρη Θύελλα»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Γιώργος Πρασσάς: Όλα θα κριθούν την 10η Αυγούστου για την «Μαύρη Θύελλα» 1

«Το ταξίδι ξεκίνησε…» με την φράση αυτή ξεκινά πλέον και τελειώνει κάθε σκέψη συνυφασμένη με την ομάδα της «Καλαμάτας». Η «Μαύρη Θύελλα» εισέρχεται σε νέα εποχή υπό την προεδρεία του ελληνοαμερικάνου Γιώργου Πρασσά και των συνεργατών του οι οποίοι ξεκαθάρισαν κατά την πρώτη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Horizon Blu» που ξεκαθάρισε πως φέτος η ομάδα πάει για πρωτάθλημα!

Ξεκάθαρο έγινε επίσης ότι η «Μαύρη Θύελλα»δεν πρόκειται να αγοράσει ΑΦΜ, αναμένει την 10η Αυγούστου και ελπίζει του χρόνου να παίζει Football League λειτουργώντας όμως βάσει σχεδίου με σωστή διαχείριση και οργάνωση, με γρήγορους και αποτελεσματικούς ρυθμούς, με επιμονή και υπομονή, με διαφάνεια και το σημαντικότερο χωρίς εξαρτήσεις!  Στόχος όλων η «Καλαμάτα» να έχει το γρηγορότερο δυνατόν μια θέση στην Ελληνική ποδοσφαιρική «αφρόκρεμα».

Γιώργος Πρασσάς: Όλα θα κριθούν την 10η Αυγούστου για την «Μαύρη Θύελλα» 2

Ο Γιώργος Πρασσάς μίλησε για πρώτη φορά στα τοπικά ΜΜΕ πλαισιωμένος από τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παπαδημητρίου, τον νομικό του εκπρόσωπο, Λάμπρο Αδάμο, ενώ παρόντες ήταν και οι κ. Ράλλης και Παπαθεοδωρίδης, μέλη της διοίκησης και πολλοί ακόμα συνεργάτες της ομάδας.

Ο κ. Πρασσάς εξέφρασε αρχικά τη συγκίνησή του που επιστρέφει μετά από τόσα χρόνια στον τόπο καταγωγής του.

Γιώργος Πρασσάς

Γιώργος Πρασσάς

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ευθύνη που μου δόθηκε η ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου να πάρουμε τα ηνία της «Μαύρης Θύελλας». Στόχος είναι ένας: η ομάδα να γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να οργανωθεί σε επαγγελματικό επίπεδο από την αρχή. Πιστεύω ότι αν μπουν οι σωστές βάσεις τα αποτελέσματα θα έρθουν –ευκολότερα ή αργότερα  σίγουρα! Ειπώθηκαν κάποια πράγματα με μια ενδεχόμενη ταύτιση της ομάδας το οποίο εγώ σας εγγυώμαι ότι είναι λανθασμένο! Ζω στην Αμερική 30 χρόνια δεν γνωρίζω κανέναν, δεν έχω επαφή με κανέναν στο εγγύς μέλλον σαν «Καλαμάτα», μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε, είμαστε ανοικτοί με όλους αλλά πάντοτε για το συμφέρον της «Μαύρης Θύελλας».

Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας κ. Νίκα και τον δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο για τις βοήθειες που παρέχουν στην ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τρέχουν ασταμάτητα. Όπως όλοι ξέρετε ξεκινήσαμε από το μηδέν και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, καθημερινώς, σε οργανωτικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο. Τώρα ξεκινήσαμε, πήραμε τον προπονητή, παίκτες, ξεκινάει η προετοιμασία και βλέποντας πάντα για το καλύτερο. Όσο για τον φίλαθλο κόσμο, τον στηρίζουμε τον θέλουμε κοντά μας, θα ’μαστε πάντα μαζί τους γιατί χωρίς τους φιλάθλους δεν υπάρχει ταξίδι… Δεν θέλω να πω πολλά, δεν μου αρέσουν τα λόγια, μου αρέσουν τα έργα…»

Βασικός στόχος της ομάδας όπως είπε είναι το πρωτάθλημα «Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα αμέσως! Είμαστε 4η Εθνική. Ήδη έχουμε ανθρώπους για τις Ακαδημίες, αυτό είναι πολύ σπουδαίο για το μέλλον της ομάδας να μπορεί να σταθεί μελλοντικά και βαθιά. Απ’ ότι βλέπετε σε ένα μήνα έχουμε ξεκινήσει νομίζω δυνατά και θα συνεχίσουμε!».

Παράλληλα σε επαγγελματικά επίπεδα θα οργανωθούν και οι ακαδημίες, που παρελήφθησαν με δυναμικό μόλις 45 παιδιά!

Γιώργος Πρασσάς: Όλα θα κριθούν την 10η Αυγούστου για την «Μαύρη Θύελλα» 3

«Ξεκινάμε από το μηδέν και προχωράμε. Έχουμε δημιουργήσει ένα τμήμα με υπεύθυνο ακαδημιών τον κ. Σταθόπουλο. Προείχε όμως η πρώτη ομάδα, γιατί υπάρχει μία ιεραρχία, πρώτα η πρώτη ομάδα και μετά οι ακαδημίες. Δεν μπορεί να γίνουν όλα ταυτόχρονα. Κάντε λίγη υπομονή σε λίγο καιρό θα δείτε και τα αποτελέσματα των ακαδημιών. Πάμε να βάλουμε τα πράγματα κι εκεί σε επαγγελματικά πρότυπα για τις ακαδημίες.», είπε ο κ. Παπαδημητρίου:

Στο ερώτημα «Γιατί τώρα» ο Γιώργος Πρασσάς απαντά: «Έκρινα ότι για μένα προσωπικά η σωστή στιγμή ήταν τώρα που πήραμε την ομάδα, πριν ένα μήνα…», ενώ για να διαλευκάνει ακόμα περισσότερο την εικόνα ο κ. Παπαδημητρίου είπε: «Ο Γιώργος ενημερώθηκε το Δεκέμβρη από εμένα και ένα κοινό Μεσσήνιο φίλο μας. Για να έρθει στην «Καλαμάτα» ο Γιώργος είναι η προσπάθεια που έκανε ένας Μεσσήνιος άνθρωπος να τον εντάξει μες την «Καλαμάτα». Δηλαδή κάποιος κοινός φίλος μας προσπάθησε να το πείσει …Αυτό έγινε!»

Στο έτερο ερώτημα, γιατί είναι τόσο αισιόδοξοι ότι τούτη τη φορά θα τα καταφέρουν ο κ. Παπαδημητρίου είπε: «Η αισιοδοξία μας ότι θα πάμε ψηλά πηγάζει στο ότι γνωρίζουμε και το προσκήνιο και το παρασκήνιο. Όποιος διανοηθεί να πειράξει την ομάδα θα έχει το αντίστοιχο πρόβλημα από μας!» βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να δημιουργηθεί «ομάδα που θα κερδίζει στους αγωνιστικούς χώρους, αυτό εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε!» και συμπλήρωσε  «Εμείς δεν έχει υπομονή… Η «Καλαμάτα» δεν μπορεί να έχει υπομονή! Υπομονή στα νεκροταφεία μόνο! Εμείς έχουμε επιμονή και υπομονή. Πάμε γρήγορα, δεν πάμε γρήγορα, για την άνοδο της κατηγορίας»

 

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στο ερώτημα που «αιωρείται» αν τελικά Γιώργος Πρασσάς και Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχουν συνεργασία ο νέος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία προσωπική γνωριμία μεταξύ τους. Εξήγησε ότι η πρώτη τους επαφή έγινε μέσω του κ. Παπαδημητρίου, με σκοπό μια χορηγία στη φανέλα ύψους 10.632 ευρώ και ενός πριμ 20.000 σε περίπτωση ανόδου

«Δεν έχουμε καμία εξάρτηση δεν είναι στην ομάδα μας, δεν συμμετέχει οικονομικά. Στο μέλλον αν η ομάδα ανέβει ψηλά, όταν γίνει η ΠΑΕ, μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε να πάρει μετοχές. Αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχει σε αυτό το project, δεν έχει καμία οικονομική σχέση μαζί μας και χαράσσουμε εμείς τον καινούργιο δρόμο!» είπε ο αντιπρόεδρος με τον κ. Πρασσά να εξηγεί ότι: «Λείπω 30 χρόνια δεν έχω ταυτιστεί με καμία ομάδα, μόνο «Μαύρη Θύελλα! Στο μέλλον είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε με όλες τις ομάδες και πάντα βέβαια για τα συμφέροντα της «Μαύρης Θύελλας». Οποίος είναι φίλος μας θα το ανταποδώσουμε, όποιος είναι εχθρός μας θα το ανταποδώσουμε!»

Στα περί συνεργασίας με την ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος απήντησε ότι «είμαι στην ΑΕΚ γιατί είμαι φίλος του Μελισσανίδη και είμαι εκεί αμισθί, για να γίνει το γήπεδο. Πήραμε δυο δανεικούς από την ΑΕΚ, έχουμε πάρει και δυο παίκτες από τον Ολυμπιακό και προπονητή από τον Ολυμπιακό. Θα πάρουμε από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να δω τι θα πούνε τότε. Δεν έχουμε εξάρτηση από κανέναν».

Γιώργος Πρασσάς: Όλα θα κριθούν την 10η Αυγούστου για την «Μαύρη Θύελλα» 4

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με νόημα σχολίασε την κατάσταση του γηπέδου «Στ. Παπαδόπουλος» ο αντιπρόεδρος κ. Παπαδημητρίου, το πρόβλημα στατικότητας στο οποίο ανέτρεψε τα αρχικά σχέδια: «Είχαμε ένα ατυχές γεγονός με το γήπεδο του Μεσσηνιακού, κάτι που εμείς δεν γνωρίζαμε, κάποιοι άλλοι το γνώριζαν! Το γήπεδο Μεσσηνιακού έχει πρόβλημα. Έχουμε αναθέσει σε μία εταιρεία να κάνει μία στατική μελέτη γιατί δεν νομίζω να θέλει κάποιος να βάλει τα παιδιά του εκεί μέσα; Με την βοήθεια του δημάρχου αυριανού περιφερειάρχη και του μελλοντικού δημάρχου μας παραχωρήθηκε το δημοτικό στάδιο. Προσωρινά θα είμαστε εκεί όσο χρειαστεί.»

Γιώργος Πρασσάς: Όλα θα κριθούν την 10η Αυγούστου για την «Μαύρη Θύελλα» 5

Ιδού όσα συμφωνήθηκαν με κ. Νίκα και κ. Βασιλόπουλο:

  • Ο ΠΣ «Η Καλαμάτα» αναλαμβάνει την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, την αλλαγή καθισμάτων, την ανακατασκευή των θεωρείων και τη διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας και συνεντεύξεων στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Η χρήση του γηπέδου θα παρέχεται ατελώς στον ΠΣ «Η Καλαμάτα».
  • Ο Δήμος Καλαμάτας αναλαμβάνει την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο και την ανακατασκευή των χώρων υγιεινής . Πρόκειται για έργο-τη μελέτη του οποίου είχε κάνει ο Δήμος Καλαμάτας- που έχει εγκρίνει ήδη από το 2018 το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, επί Χαρίτση, προϋπολογισμού 74.335 ευρώ και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το Σεπτέμβριο του 2018 είχαν υπογραφεί οι σχετικές προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα. Το έργο προβλέπει να ανακαινιστούν εκ βάθρων οι χώροι υγιεινής, και θα κατασκευαστούν 12 WC για το κοινό και 2 WC για ΑμεΑ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Καλαμάτας. Στις 4 Ιουνίου 2019 υπογράφηκε και η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ Α.Ε. που προσέφερε έκπτωση 48,49%, με την προθεσμία εκτέλεσης του έργου να είναι 90 ημέρες.

Επίσης, ο ΠΣ «Η Καλαμάτα» θα επωμισθεί τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα, που του έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Καλαμάτας χωρίς αντάλλαγμα. Για τις ανωτέρω συμφωνηθείσες ρυθμίσεις, αναμένεται να υπογραφεί συμφωνητικό άμεσα μεταξύ του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας και του ΠΣ «Η Καλαμάτα».

Στο μέλλον βέβαια δεν αποκλείεται να μετουσιωθεί σε πράξη η σκέψη για νέο γήπεδο.

Γιώργος Πρασσάς: Όλα θα κριθούν την 10η Αυγούστου για την «Μαύρη Θύελλα» 6

ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ 10η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η 10η Αυγούστου είναι σημαντική ημερομηνία καθώς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η «Μαύρη Θύελλα» με τις προσπάθειες των διοικούντες να είναι καθημερινές ώστε να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για την Football League!

«Θέλουμε να μπουν κανόνες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό θα ζητήσουμε από τον υφυπουργό. Πάνω στους κανόνες αυτούς η «Καλαμάτα» ζητάει μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα να μπορούν οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή. Θα εξαντλήσουμε ότι οι πιθανότητες υπάρχουν η ομάδα να πάει στην επόμενη κατηγορία… και δικαιούμαστε δεν μπαίνουμε σε καμία διαδικασία αγοράς ΑΦΜ. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία κάτω από το τραπέζι συναλλαγές, καμία! Περιμένουμε από την Πολιτεία να πράξει αυτά που πρέπει.»

Παράλληλα ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι η «Καλαμάτα» μπορεί να ελπίζει να ανέβει από τώρα στη Football League θα πρέπει όμως «Να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 10 Αυγούστου για να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες. Πάντα υπάρχουν ελπίδες.»

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Στο ερώτημα βιωσιμότητας που τίθεται και για την περίπτωση της παθούσας «Μαύρης Θύελλας» ο κ. Πρασσάς απαντά ότι «Οι Έλληνες του εξωτερικού έχουνε πάει σε όλα τα κράτη του κόσμου και η αγάπη που έχουν για την πατρίδα είναι τεράστια! Στην Αμερική είμαι 30 χρόνια, αποφάσισα να επενδύσω στον τόπο μου και στην ομάδα του τόπου μου, με τη «Μαύρη Θύελλα». Γενικά στη ζωή άμα κάνεις τα πράγματα σωστά και τα οργανώσεις όλα γίνονται βιώσιμα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πέσει και χαθεί και ομάδες που πάνε πάρα πολύ καλά άσχετα αν λένε ότι δεν πάνε καλά! Πιστεύω ότι αν όλα τα πράγματα γίνουν σωστά και με τις σωστές βάσεις θα πάμε πάρα πολύ καλά.»

Από τη μεριά ο κ. Παπαδημητρίου θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για όσα είπε στα αποδυτήρια, στους παίκτες: «Οποίος ποδοσφαιριστής συλληφθεί να παίζει στοίχημα – δεν μιλάω για συνεργάτες αυτό είναι αυτονόητο – θα φύγει γρήγορα.» και συνέχισε «Εδώ δεν ήρθαμε ούτε να βγάλουμε χρήματα μέσα από στοιχηματισμός ούτε τίποτα. Μπορεί η ομάδα να γίνει βιώσιμη και να είναι οικονομικά ανεξάρτητη αρκεί να μπουν οι βάσεις. Γιατί στον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή οι ομάδες είναι βιώσιμες και δεν έχουν ανάγκη τους προέδρους και τους αντιπροέδρους τους και οποιονδήποτε; Γιατί έχουν τον κόσμο. Η «Καλαμάτα» έχει κόσμο, έχει έσοδα, μην παραμυθιάζεστε… έχει έσοδα. Θέλει σωστή διαχείριση, οικονομικές ενισχύεις από εμάς και στο μέλλον πιστεύουμε ότι θα είναι αυτοδύναμη η ομάδα.»

Πως θα γυρίζει ο κόσμος; «Ο κόσμος θα γυρίσει όταν δει αποτελέσματα. Όταν δει σωστή δουλειά από τη διοίκηση. Είναι απογοητευμένος τώρα αλλά ο κόσμος θα γυρίσει. Εγώ, όμως, βλέπω ότι ο κόσμος ακόμα και τώρα, μετά την απογοήτευση αυτή, αγαπάει την ομάδα πολύ! Άρα πρέπει εμείς να κάνουμε όλες τις ενέργειες, μεταγραφές και αποτελέσματα για να έρθει ο κόσμος πίσω στην ομάδα!» είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος Τύπου, Γιώργος Μαρκόπουλος. Πριν την έναρξή της προβλήθηκε βίντεο με στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της «Μαύρης Θύελλας» που τελείωσε με το εξής μήνυμα «Το ταξίδι ξεκίνησε…»

 

Αθλητικά

ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα “Μένουμε σπίτι” τα δύσκολα θα περάσουν….

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

ΠΣ Η Καλαμάτα - Κορονοϊός

ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα – Κορονοϊός

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΠΣ Η Καλαμάτα μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου στέλνει το δικό της μήνυμα προτρέποντας μας να μείνουμε σπίτι και εύχεται περαστικά στον Σωτήρη Γεωργούντζος,

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας! Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Είναι ένα διάλειμμα στις καθημερινές μας δραστηριότητες και στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Σημασία έχει όταν όλα τελειώσουν να είμαστε όλοι εκεί. Με αισιοδοξία τα δύσκολα θα περάσουν και αύριο θα τα θυμόμαστε σαν ένα άσχημο όνειρο!

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εύχεται να είσαστε όλοι καλά και να προσέχετε!

Επίσης θέλει να ευχηθεί περαστικά και καλή ανάρρωση στον κ. Γεωργούντζο και καλή επάνοδο στις επάλξεις του δημοσιογραφικού του έργου!

 

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Κορωνοϊός: Πότε θα γίνουν τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κορωνοϊός: Πότε θα γίνουν τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες 17

Κορωνοϊός – Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων που επρόκειτο να διεξαχθούν φέτος στο Τόκιο βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών τους και αναμένεται να προγραμματίσουν την ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης στα τέλη Ιουλίου του 2021, μεταδίδουν ιαπωνικά ΜΜΕ.

Η αυλαία των αγώνων στο Τόκιο, που αναβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αναμένεται πλέον να ανέβει την 23η Ιουλίου 2021 με την τελετή έναρξης και να πέσει με την τελετή λήξης την 8η Αυγούστου, δηλαδή αντίστοιχα μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι προβλεπόταν φέτος, μετέδωσε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση NHK, επικαλούμενη πηγές τις οποίες δεν κατονόμασε.

Ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε την Τρίτη την αναβολή των αγώνων για περίπου έναν χρόνο, έπειτα από συζήτησή του με τον πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ.

Αυτή είναι η πρώτη αναβολή στη σύγχρονη ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων έπειτα από 124 χρόνια, αν κι έχουν ακυρωθεί εξαιτίας πολέμων αρκετές φορές, όπως εκείνοι του 1940, που επρόκειτο επίσης να διεξαχθούν στο Τόκιο.

Η αναβολή χαρακτηρίζεται βαρύ πλήγμα για την Ιαπωνία, η οποία έχει επενδύσει περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια για την προετοιμασία τους, ωστόσο οι αγορές αρχικά πανηγύρισαν την απόφαση, καθώς αρκετοί επενδυτές προεξοφλούσαν την ακύρωση της διοργάνωσης.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιασουτόσι Νισιμούρα δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση, η οποία ετοιμάζει πακέτο μέτρων για την τόνωση της οικονομίας που ο Σίνζο Άμπε υπογράμμισε πως θα είναι το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ στην Ιαπωνία, θα λάβει υπόψη της πως η αναβολή των αγώνων θα μειώσει κατά τρισεκατομμύρια γεν (δισεκατομμύρια δολάρια) τη ζήτηση τόσο φέτος όσο και το 2021, ως τη διεξαγωγή της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης.

«Θα το λάβουμε υπόψη μας» στην κατάρτιση των μέτρων τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας, διαβεβαίωσε ο Νισιμούρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Έως και 29 Μαρτίου 2020 αναστέλλει τη λειτουργία του ο ΝΑΣΚ Αίολος

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Έως και 29 Μαρτίου 2020 αναστέλλει τη λειτουργία του ο ΝΑΣΚ Αίολος 18

ΝΑΣΚ Αίολος

Αναστέλλει τη λειτουργία του ο ΝΑΣΚ Αίολος μέχρι και τις 29 Μαρτίου.

Μετά την έκδοση των κρατικών και υγειονομικών αποφάσεων σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι φορείς για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ” με αίσθημα ευθύνης αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του προσωρινά από 13 έως και 29 Μαρτίου 2020. Καλούνται αθλητές και μέλη να φέρονται με υπευθυνότητα και να πειθαρχούν στις υγειονομικές και κρατικές αποφάσεις.

Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αρ. φύλλου 833/12/3/2020

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 17733 (1) Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, κέντρων διασκέδασης, παιδότοπων, δημόσιων και ιδιωτικών γυμναστηρίων, ιδιωτικών σχολών εκμάθησης αθλημάτων, κολυμβητηρίων κλειστών και ανοικτών στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 13.3.2020 έως και 27.3.2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ