Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Γ. Αθανασόπουλος: «Δύναμη Δημιουργίας» με ενθουσιασμό, αισιοδοξία για το μέλλον και 16 νέοι υποψήφιοι

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Γ. Αθανασόπουλος: «Δύναμη Δημιουργίας» με ενθουσιασμό, αισιοδοξία για το μέλλον και 16 νέοι υποψήφιοι 1

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο την οικοδόμηση μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, παρουσίασε σήμερα, 16 ακόμη υποψηφίους του συνδυασμού του, εκφράζοντας την πεποίθηση πως καλύπτει όλα τα κοινωνικά στρώματα του Δήμου και συνδυάζει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία για το μέλλον.

«Η παράταξή μας «Δύναμη Δημιουργίας» έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο διοίκησης του Δήμου μας και να αποδείξει ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά και καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας αυτού του τόπου.

Θέλουμε ένα Δήμο Μεσσήνης δυνατό και δημιουργικό, έναν τόπο στον οποίο θα μπορείς να ζήσεις με ασφάλεια, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, έναν τόπο στον οποίο θα μπορείς να επενδύσεις αξιοποιώντας το τουριστικό και πολιτιστικό μας απόθεμα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον», δήλωσε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο της πόλης, ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος με τους 16 αυτούς υποψηφίους, έφτασε χθες στους 47 συνολικά, καλύπτοντας σχεδόν το 96% του συνδυασμού και ασκώντας για μια ακόμη φορά, κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

«Η παρούσα Δημοτική Αρχή πήγε τον τόπο πίσω. Εγκατέλειψε τα χωριά, η ύπαιθρος ερημοποιείται. Καμία μεγάλη παρέμβαση δεν υλοποίησε, προγραμματισμένες παρεμβάσεις ματαιώθηκαν άλλες παραμένουν στάσιμες ενώ επιλέχτηκαν έργα βιτρίνας με δανεικά.

Βρισκόμαστε στον 5ο χρόνο της Δημοτικής Αρχής και συνεχίζουν να μιλούν για το μέλλον, για το παρόν τίποτα. Για να συγκαλύψουν την αποτυχία τους το τελευταίο διάστημα μιλούν καθημερινά για έργα που …θα μελετηθούν …θα εκτελεστούν και …θα δημοπρατηθούν …κάποτε αν και …εφόσον», ανέφερε μεταξύ άλλων δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κριτική, αλλά και στο πρόγραμμά του και παρουσιάζοντας τους νέους υποψηφίους.

Γ. Αθανασόπουλος: «Δύναμη Δημιουργίας» με ενθουσιασμό, αισιοδοξία για το μέλλον και 16 νέοι υποψήφιοι 2

 

ΟΙ 16 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Στην Αίπεια, ο συνταξιούχος τραπεζικός, Παναγιώτης Σταυρόπουλος και η πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας «Οδύσσεια», Αποστολία Τερζή.

Στην Ανδρούσα η ιδιωτική υπάλληλος, Αλεξάνδρα Γιαννέτου και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, Χαράλαμπος Μακρής.

Στον Αριστομένη η δικηγόρος Φιλάνθη Ανδριανοπούλου, η φιλόλογος Διονυσία Αριστομενοπούλου, ο πρώην δήμαρχος, πρώην αντιδήμαρχος, οικονομολόγος Γιάννης Μπρατσιάκος και ο δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος, ιδιωτικός υπάλληλος Αναστάσιος Παπαγεωργίου.

Στην ενότητα Βουφράδος, ο πρώην δήμαρχος, πρώην αντιδήμαρχος, συνταξιούχος μηχανικός, Σπύρος Κοντοθανάσης.

Στην Ιθώμη, η συνταξιούχος υπουργείου Παιδείας Ελένη Φειδά –Λίβα, στο Πεταλίδι, η αγρότισσα Λαμπρινή Μοσχοβίτη και η επίσης αγρότισσα Ευροσύνη Γριβέα

και στο Τρίκορφο ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας και του Δ.Σ. Μεσσήνης, συνταξιούχος Ηλίας Πατσιώτης.

Στη Μεσσήνη, ο πρώην αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, Αναστάσιος Βλαχοδημητρόπουλος, οικονομολόγος, πρώην υποδιευθυντής ΣΔΟΕ-ΔΟΥ Καλαμάτας, πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Εμμανουήλ Δουρούμης και ο δημοτικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος Κυνοφιλικού Ομίλου Μεσσηνίας, ελεύθερος επαγγελματίας Νίκος Χριστοφιλόπουλος.

Γ. Αναγνωστοπούλου

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 15

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 16

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 17

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 20

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 21

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ