Connect with us

Επιχειρήσεις

Φροντιστήριο «Π 3,14»: Η σύγχρονη πρόταση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Καλαμάτα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Φροντιστήριο Π 3,14

Φροντιστήριο Π 3,14

Μια σύγχρονη πρόταση φροντιστηριακής διδασκαλίας λειτουργεί στην Καλαμάτα προσφέροντας στους μαθητές γνώση και εμπειρία  με επίκεντρο πάντα τον μαθητή και τις ανάγκες του. Φροντιστήριο  Π 3,14 στην οδό Θεμιστοκλέους 61.

Το Φροντιστήριο Π 3,14 αναλαμβάνει συστηματικά και οργανωμένα την προετοιμασία των μαθητών για όλα τα μαθήματα των τάξεων του Γυμνασίου και  Λυκείου  ενώ γίνεται και προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.Τα τμήματα αποτελούνται από 1 έως 4 μαθητές, γιατί το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου επιδιώκει την εξατομικευμένη διδασκαλία λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών. Επίσης αν κριθεί αναγκαίο δίνεται η δυνατότητα και ιδιαίτερων μαθημάτων στον χώρο του φροντιστηρίου.

Ο χώρος του φροντιστηρίου είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του παιδιού και την ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία.Χώροι άνετοι με αισιόδοξα χρώματα που να ηρεμούν την ψυχολογία των παιδιών και να τους δημιουργούν αίσθηση οικειότητας, ασφάλειας, χαράς.

Φροντιστήριο Π 3,14

Θερινή προετοιμασία 2020

Στο φροντιστήριο Π 3,14 η θερινή προετοιμασία των μαθητών, για τη νέα σχολική χρονιά, ξεκινά την Τετάρτη  24 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Η παρακολούθηση  των θερινών μαθημάτων είναι απαραίτητη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί:

# Με το κλείσιμο των σχολείων οι μαθητές έχασαν ένα σημαντικό μέρος των μαθημάτων και της ύλης καθώς και τη συνοχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

# Οι μαθητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τόσο στην ψυχολογία τους όσο και στην μαθησιακή τους εξέλιξη.

Φροντιστήριο «Π 3,14»: Η σύγχρονη πρόταση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Καλαμάτα 1

# Τη νέα σχολική χρονιά στην Α΄Λυκείου θα ισχύσει νέο σύστημα με τράπεζα θεμάτων.Στα μόρια εισαγωγής στις Πανελλαδικές εξετάσεις θα προσμετράται η βαθμολογία των 3 τάξεων Λυκείου.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από τον υπεύθυνο του  φροντιστηρίου Π 3,14, για τις  σημαντικές μας προσφορές και παροχές,  μέσω προσωπικής συνάντησης από κοντά.

Θεμιστοκλέους 61, Καλαμάτα. Τ.2721402772 Κ.6946264628

  FB: Φροντιστήριο Π 3,14 / Φροντιστήρια Καλαμάτα

Instagram: p314gr

www.p3komma14.gr

Φροντιστήριο «Π 3,14»: Η σύγχρονη πρόταση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Καλαμάτα 2

💻 Στο Φροντιστήριο Π 3,14  λειτουργούν και διαδικτυακά μαθήματα!

Στο φροντιστήριο Π 3,14 διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα  εποπτικά και εκπαιδευτικά μέσα  για εξ’ αποστάσεως διδασκαλία μέσω τηλεδιάσκεψης. Σε αυτή ο   καθηγητής΄, με χρήση γραφίδας,  γράφει στην οθόνη του σε πραγματικό χρόνο. Ο μαθητής επικοινωνεί και παρακολουθεί όπως σε   πραγματική τάξη.

Επιπλέον,  πρωτοποριακή μας κίνηση αποτελεί η πλατφόρμα της ασύγχρονης διδασκαλίας https://elearning.p3komma14.gr . Εκεί οι μαθητές εισέρχονται με προσωπικούς κωδικούς, μελετούν διδακτικό υλικό, απαντούν online σε  ερωτήσεις , δίνουν λύσεις σε quiz , παρακολουθούν ολιγόλεπτα βίντεο, ακολουθούν εκπαιδευτικούς συνδέσμους κλπ.

NightLife

Elias Fassos & RisK GR την Κυριακή στις 4 θάλασσες beach bar

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Elias Fassos & RisK GR

Elias Fassos & RisK GR

Το δίδυμο δυο Καλαματιανών μουσικών παραγωγών που έπιασε κορυφή με το remix « Στο ‘πα και στο ξαναλέω –Νατάσσα Μποφίλιου – Elias Fassos & RisK GR remix » θα βρεθεί στα decks στις 4 θάλασσες beach bar στο Πετροχώρι Πύλου αυτή την Κυριακή 28 Ιουνίου, για μια εκρηκτική εμφάνιση κι ένα Dj set που θα μείνει αξέχαστο.

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε, δίπλα στο κύμα με τις αξεπέραστες μελωδίες των Elias Fassos & RisK GR, πραγματικοί πρωτοπόροι με τον ήχο τους να είναι σίγουρα μοναδικός από κάθε άποψη. Πάντοτε με διάθεση για εξέλιξη και στοχεύοντας στο καινούργιο κατορθώνουν με μαεστρία να κινούνται σε ολόκληρο το φάσμα της μουσική, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς τους λόγους που οι Elias Fassos & RisK GR έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

Καλή διασκέδαση!

Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Δημιούργησε την δική σου ανθοδέσμη με όμορφα λουλούδια από το ανθοπωλείο Αδαμόπουλος flowers

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ανθοπωλείο «Κήπων Τέχνη» Αδαμόπουλος

Ανθοπωλείο Αδαμόπουλος flowers

Μυρωδάτα, πολύχρωμα και πάντα αγαπημένα, λουλούδια κάθε επιλογής συντροφεύουν τις πιο ιδιαίτερες και προσωπικές μας στιγμές.

Στην Αδαμόπουλος flowers θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σπορόφυτα, κακτοειδή και παχήφυτα, bonsai και ορχιδέες κα.

Ανθοπωλείο «Κήπων Τέχνη» ΑδαμόπουλοςΣτην οδό Φαρών 143, στην Καλαμάτα (μεταξύ των οδών Πλάτωνος και Αριστοτέλους), ο Γιάννης Αδαμόπουλος δημιούργησε ένα ξεχωριστό χώρο, ένα ανθοπωλείο περίπου 120m2, που έχει να προσφέρει τα πάντα γύρω από τα φυτά και τα λουλούδια.
Στο ανθοπωλείο Αδαμόπουλος flowers , θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ο κήπος για να αποκτήσει την εικόνα που εσείς επιθυμείτε. Μεγάλη ποικιλία σε κασπώ (πήλινα, τσιμεντένια, σιδερένια), γυάλες και ανθοδοχεία, γλάστρες και βάσεις για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Στον πίσω χώρο του ανθοπωλείου Αδαμόπουλος flowers, ένα δωμάτιο – ψυγείο φιλοξενεί ολόφρεσκα λουλούδια απ’ όλο τον κόσμο και τους καλύτερους και ποιοτικότερους παραγωγούς.

Καθημερινά θα βρείτε τριαντάφυλλα σε όλα τα μεγέθη και χρώματα, τουλίπες, ορτανσίες, λίλιουμ οριεντάλ, χρυσάνθεμα και πολλά ακόμα.

Επισκεφθείτε την Αδαμόπουλος flowers και διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν για μπουκέτο ή ανθοσύνθεση της επιλογής σας.
Στους ερασιτέχνες παρέχονται, επίσης, πληροφορίες και συμβουλές για την συντήρηση των φυτών και των λουλουδιών σας.

www.adamopoulosflowers.gr

Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

EGO All Day Exclusive Bar: Η στιλάτη προσέγγιση της διασκέδασης!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

EGO All Day Exclusive Bar

EGO All Day Exclusive Bar

Φανταστείτε πως βρίσκεστε σε ένα τροπικό νησί. Σε ένα wooden bungalow στις Σεϋχέλλες… Σε μια όαση στην έρημο… Αυτή την πραγματικά μοναδική αίσθηση προσφέρει το νέο στέκι της πόλης.

EGO All Day Exclusive Bar άνοιξε και μας υποδέχεται σε ένα περιβάλλον που αναδύει earth vibes χάρη στη χρήση του ξύλου ως κυρίαρχο στοιχείο διακόσμησης και επίπλωσης, σε απόλυτα γήινες αποχρώσεις, το νέο «in» cafe -bar -restaurant στην παραλιακή φέρνει …μια άλλη μαγεία στη fun πλευρά της μεσσηνιακής πρωτεύουσας!

EGO All Day Exclusive Bar

Απολαύστε τον πρωινό καφέ σας, το μπάνιο σας κάτω από στιλάτες ομπρέλες και βολευτείτε στις άνετες ξαπλώστρες με θέα τον μεσσηνιακό κόλπο.

Τα βράδια, εξορμήστε για νέες περιπέτειες… Διασκεδάστε με τα τελευταία hits της εποχής, γευθείτε δροσιστικά drinks & refreshments και exotic γευστικά κοκτέιλ και αφεθείτε στη μαγεία της all day exclusive διασκέδασης!

EGO All Day Exclusive Bar

Στο EGO restaurant σερβίρονται καθημερινά νόστιμες λιχουδιές και προτάσεις μεσογειακής κουζίνας για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

EGO All Day Exclusive Bar

EGO All Day Exclusive BarΜε ένα…. τρικ που θα κάνει τη διαφορά τα βράδια στο EGO beach bar restaurant θα είναι μαγικά για τους θαμώνες του που θα έχουν την ευκαιρία να πιουν το ποτό τους και να γευτούν το βραδινό τους, υπό το φως των αστεριών μιας και τα βράδια η οροφή ανοίγει για να καλωσορίσει τον έναστρο ουρανό!

Το EGO All Day Exclusive Bar ήρθε για να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες μας με high τόνους διασκέδαση σε ένα στιλάτο και μοναδικό περιβάλλον, διαφορετικό απ’ όσα γνωρίζαμε έως τώρα…

EGO All Day Exclusive Bar

 

Photos by Panos Kountanis

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ