Connect with us

WEB

Facebook: Η αλλαγή στο Messenger που θα σας ενθουσιάσει!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Facebook: Η αλλαγή στο Messenger που θα σας ενθουσιάσει! 1

Το γεγονός ότι το Facebook δοκιμάζει ένα dark mode για το Facebook Messenger είναι κάτι που είχε προαναγγείλει από πέρυσι η εταιρεία.

Πολύ πρόσφατα, όμως, αυτό άρχισε να καταφθάνει σε μερικές χώρες και πολλοί χρήστες έχουν, ήδη, αρχίσει να βλέπουν το νέο περιβάλλον χρήσης με το dark mode

Facebook: Η αλλαγή στο Messenger που θα σας ενθουσιάσει! 2

Το νέο mode, αντικαθιστά τα άσπρα backgrounds με μαύρα και αλλάζει την άσπρη γραμματοσειρά σε μαύρη για να ταιριάξει.

Η επιλογή ενεργοποίησης του dark mode στο Facebook Messenger θα βρίσκεται στην καρτέλα «Me» και για την ώρα οι χρήστες λαμβάνουν την προειδοποίηση ότι δεν έχει επεκταθεί σε όλο το εύρος της υπηρεσίας διότι ακόμα βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Facebook: Η αλλαγή στο Messenger που θα σας ενθουσιάσει! 3

Συνέχεια ανάγνωσης
Advertisement

WEB

16,544 προβολές χθες Κυριακή 5 Απριλίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

kalamatatimes.gr

Analytics – kalamatatimes.gr

16,544 προβολές είχε χθες Κυριακή 5 Απριλίου το kalamatatimes.gr ενημερώνοντας με θέματα για τη Μεσσηνία αλλα και για όλη την Ελλαδα, σύμφωνα με τα στοιχεία όπως αυτά καταγράφονται από την Google Analytics.

Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της ημέρας:

Μοναδικές προβολές: 14.836

Νέοι χρήστες: 4.248

Προβολές σελίδας: 16,544

Από κινητό: 85,23%
Από υπολογιστή: 9,92%
Από tablet: 4,85%

Analytics

Συνέχεια ανάγνωσης

WEB

Έξυπνη εφαρμογή “Μένουμε Σπίτι” στέλνει SMS στο 13033

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Έξυπνη εφαρμογή "Μένουμε Σπίτι" στέλνει SMS στο 13033 6

Εφαρμογή “Μένουμε Σπίτι”

Είναι εφαρμογή δωρεάν menoumespiti που μόλις κυκλοφόρησε στο Google Play και βοηθάει τον κόσμο να στείλει SMS στο 13033.

Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και όλοι μαζί να συμβάλλουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Η εφαρμογή Μένουμε Σπίτι δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλους εμάς να δηλώνουμε με το πάτημα ενός κουμπιού την έξοδο μας χωρίς να χρειάζεται να θυμόμαστε ούτε κωδικούς ούτε τίποτα.

Έξυπνη εφαρμογή "Μένουμε Σπίτι" στέλνει SMS στο 13033 7

Όπως βλέπεται και από την εικόνα, με ένα μόνο κουμπί και αφού δηλώσουμε τα στοιχεία μας (τα οποία αποθηκεύονται μόνο στην συσκευή μας και είναι ασφαλής), κάνουμε την αίτηση μας μέσω SMS το οποίο στέλνει αυτή για εμάς, χωρίς να χρειαστεί να θυμόμαστε τίποτα παραπάνω.

Είναι διαθέσιμη στο Google Play στον παρακάτω σύνδεσμο

Συνέχεια ανάγνωσης

WEB

Ανάκτηση δεδομένων – Τα do’s & ta don’ts

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ανάκτηση δεδομένων -  Τα do’s & ta don’ts 8

Ανάκτηση δεδομένων

Η απώλεια δεδομένων μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε τρόποo. Από φωτιά ή ανθρώπινο λάθος, οι άνθρωποι απευθύνονται για καθοδήγηση σε έναν ειδικό επαγγελματία για ανάκτηση δεδομένων. Εμείς μέσα από αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας συμβουλεύσουμε για το πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την απώλεια δεδομένων και να σας καθοδηγήσουμε ως προς τις επιλογές που έχετε για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας. Τα παρακάτω σενάρια περιγράφουν περιστατικά που προκαλούν απώλεια δεδομένων και συμβουλές για την αποφυγή πρόσθετων ζημιών.

Βλάβη από φυσικά αίτια:

Η φυσική ζημιά στους σκληρούς δίσκους μπορεί να εκδηλωθεί με πολλές μορφές, μέσα από παράξενους θορύβους. Αν υποψιάζεστε ότι έχουν προκληθεί φυσικές βλάβες, αυτές οι συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση περαιτέρω ζημιών:

Να είστε ενήμεροι για παράξενους θορύβους, μην ανακινείτε, αποσυναρμολογείτε ή προσπαθείτε να καθαρίσετε οποιονδήποτε σκληρό δίσκο που έχει υποστεί βλάβη – ο ακατάλληλος χειρισμός μπορεί να κάνει τις εργασίες αποκατάστασης πιο δύσκολες και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πολύτιμων πληροφοριών.

Μην επιχειρήσετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε συσκευές που εμφανίζουν βλάβη.

Απενεργοποιήστε αμέσως τον υπολογιστή – η περαιτέρω λειτουργία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα δεδομένα.

 

Πυρκαγιά:

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να αποκαταστήσει δεδομένα από υπολογιστές που έχουν υποστεί βλάβη σε μια φωτιά. Σημαντικές συμβουλές για όσους αντιμετωπίζουν  τέτοιου είδους είναι:

Μην επιχειρήσετε να καθαρίσετε συσκευές που έχουν υποστεί βλάβη από φωτιά.

Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το σκληρό δίσκο – στείλτε το σε έναν επαγγελματία για να πραγματοποιήσει με ασφάλεια την επισκευή του laptop σας.

Καταστροφή από νερό:

Μην επιχειρήσετε ποτέ να στεγνώσετε συσκευές που έχουν υποστεί ζημιά από το νερό ανοίγοντάς το ή εκθέτοντάς το σε θέρμανση – όπως σε στεγνωτήρα μαλλιών

Πριν από την αποθήκευση ή την αποστολή μιας βρεγμένης συσκευής, τοποθετήστε το σε ένα κουτί ώστε να είναι προστατευμένο.

Μην επιχειρήσετε να χειριστείτε συσκευές με εμφανή βλάβη γιατί μπορεί να αυξηθεί το μέγεθος της ζημιάς και να προκαλέσει ανεπανόρθωτα αποτελέσματα στην συσκευή σας..

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι, να μην κάνετε ποτέ υποθέσεις κατά πόσο η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη, ο έμπειρος τεχνικός θα εξετάσει προσεκτικά την ζημιά και στις περισσότερες φορές έχει την απαιτουμένη γνώση τόσο να επαναφέρει τα δεδομένα σας όσο και να επισκευάσει το μηχάνημα σας.

Μη Φυσική Ζημία:
Οι χρήστες ενδέχεται να βλέπουν παράξενα μηνύματα  ή μπορεί απλά να λείπουν κάποια αρχεία και φάκελοι.
Κλείστε αμέσως τον υπολογιστή. Όσο περισσότερο παραμένει ένας χαλασμένος σκληρός δίσκος, τόσο περισσότερα δεδομένα μπορούν να χαθούν ανεπανόρθωτα

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ