Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Οργανωτική Επιτροπή των «Παπαφλεσσείων»

Ανέβηκε

στις

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Οργανωτική Επιτροπή των «Παπαφλεσσείων» 1
Κοινοποιησέ το

https://www.navarinochallenge.com/

Άλλη μια διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων», πέρασε στην ιστορία κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας παράλληλα τα κολακευτικά σχόλια όλων: των αθλητών, του τύπου, του φίλαθλου κοινού. Η φετινή διοργάνωση, που έλαβε χώρα σε συνθήκες οικονομικοκοινωνικής ύφεσης, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την άψογη διοικητική οργάνωση και τον υψηλό λειτουργικό σχεδιασμό, με φυσικό επακόλουθο την πραγματοποίηση μιας αξιομνημόνευτης αθλητικής εκδήλωσης. Η διοργάνωση αναβαθμίστηκε ξανά σε διεθνές μίτινγκ, περιήλθε υπό την σκέπη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου και απέκτησε ξανά την αίγλη του παρελθόντος.

Στο πλαίσιο των καινοτόμων ενεργειών που διενεργούνται σε ετήσια βάση στα «Παπαφλέσσεια», το αγωνιστικό πρόγραμμα περιείχε συμμετοχές αθλητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών προσφέροντας ποικιλία στον αγωνιστικό χώρο, κεντρίζοντας παράλληλα το ενδιαφέρον θεατών και τηλεθεατών. Τόσο οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές όσο οι νεαροί Καλαματιανοί αθλητές καθώς και αθλητές με Τυφλότητα, αποζημίωσαν το φίλαθλο κοινό με την προσπάθεια, το πείσμα, τον έντονο συναγωνισμό και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή των «Παπαφλεσσείων» ευχαριστεί θερμά όλους τους παράγοντες που συνέβαλλαν, από τη θέση τους, στην πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης:

 

 1. Τους αθλητές όλων των κατηγοριών, για το υψηλό αγωνιστικό θέαμα, τις αξιόλογες επιδόσεις, τον αγώνα για την επίτευξη του αγωνιστικού τους στόχου, τη μαχητικότητα, τον σεβασμό στο συναθλητή.
 2. Τους κριτές των αγώνων για την αμεροληψία τους και την συνολική τους στάση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
 3. Το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας για την αμέριστη βοήθεια και συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Συμβολή που δεν περιορίζεται στα στενά χρονικά πλαίσια των αγώνων, αλλά καλύπτει μια μακρά, χρονικά, περίοδο που εκτείνεται αρκετά πριν και μετά τη τέλεση της διοργάνωσης.
 4. Τα Μ.Μ.Ε., έντυπο, ηλεκτρονικό και ραδιοφωνικό, τους δημοσιογράφους, οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά τα «Παπαφλέσσεια», που μετέφεραν εικόνα (ΕΡΤ και BEST TV) και πληροφόρηση (πανελλήνιος και τοπικός τύπος, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο) προς κάθε ενδιαφερόμενο.
 5. Τον κύριο και διαχρονικό διοργανωτή των «Παπαφλεσσείων», τον «Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο 1888» μέσω των ανθρώπων που τον υπηρετούν. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους αποτελούν εγγυητικό παράγοντα για εξίσου επιτυχημένες, οργανωτικά, μελλοντικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερη μνεία οφείλεται να γίνει προς στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας και της Ακαδημίας του Μεσσηνιακού, για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από νευραλγικές και άκρως υπεύθυνες θέσεις, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για την σημαντική στήριξη του σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης. Εξαιρετικά ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στην Πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κυρία Σοφία Σακοράφα, η οποία στήριξε την διοργάνωση από την πρώτη στιγμή, στον Ομοσπονδιακό Προπονητή Γιώργο Πομάσκι, στους συνεργάτες  Στέφανο Ματάκη, Ανδρέα Γκόγκα, Άγγελο Προβατά, τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Τριανταφυλλόπουλο Σπύρο, καθώς και στους εκφωνητές- παρουσιαστές των αγώνων Δημήτρη Κελεπούρη και Νίκο Κριεζή.

 1. Τους συνεργάτες και συν-διοργανωτές των «Παπαφλεσσείων», την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας για την διάθεση οικονομικών πόρων, ανθρώπινου δυναμικού και αθλητικών εγκαταστάσεων.
 2. Τους Χορηγούς των αγώνων: Τον χρυσό Χορηγό Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, τον αργυρό Χορηγό Ίδρυμα καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, τον μέγα Χορηγό την Stoiximan, και τις επιχειρήσεις Zwitter Pharmaceuticals LTD, Στούπας πληροφορική, Allianz, Alma Sport, Toyota Κακούρος, Verraros shoes, Elite City Resort, Katsiris travel, Athanasiou pastry shop, Sotiras BP, Ilias Poulis homme, Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, Bardouniotis wood & more, Παπαθεοδώρου ξηροί καρποί, Λαδορίγανη, Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδος, ΚΥΤΤΑΡΟ Rock bar, ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Αγροτικά εφόδια και τον Σύλλογο Πελοποννήσου Ιδιωτικής Φύλαξης και Συνοδών Ασφαλείας. Υπήρξαν και δύο (2) ακόμη Χορηγοί, οι οποίοι στήριξαν ποικιλοτρόπως τα φετινά «Παπαφλέσσεια» αλλά δεν επιθύμησαν να προβληθεί η χορηγία τους.
  Συμμετέχοντας, οι παραπάνω, στην διοργάνωση με την ιδιότητα του χορηγού, απέδειξαν έμπρακτα τη πρόθεση τους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και ειδικότερα αυτό του Κλασσικού αθλητισμού.
 3. Τους Θεατές που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, οι οποίοι αψήφησαν τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης, εμψύχωναν και υποστήριζαν αδιάκοπα τους αθλητές για την επίτευξη των στόχων τους.
 4. Επ’ ευκαιρία δε και : τον τέως Πρωθυπουργό και Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Αντώνη Σαμαρά και τους Βουλευτές Μεσσηνίας κ.κ. Περικλή Μαντά, Μίλτο Χρυσομάλλη και Αλέξη Χαρίτση για την στήριξη των «Παπαφλεσσείων» και διαχρονικά του ιστορικού μας Συλλόγου.

 

Η φετινή διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων» απέδειξε ότι ακόμα και κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η σύμπνοια, η συνεργασία, η οριοθέτηση στόχων και η μαζική οργανωμένη προσπάθεια για την πραγματοποίησή τους, είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας του.

Ας είναι η διεθνής αυτή διοργάνωση, ένα φωτεινό παράδειγμα του τρόπου οργάνωσης και πλάνου δράσης για την αντιμετώπιση των πραγματικών σημαντικών ζητημάτων που χαρακτηρίζουν τη ζωή και την κοινωνία μας.

 

Οργανωτική Επιτροπή Διεθνούς Συνάντησης Στίβου «Παπαφλέσσεια»

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ