Τετάρτη , Δεκέμβριος 12 2018
Home / Ελεύθερος Χρόνος / Ταξίδια / Εξόρμηση στην Πάρνηθα από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας
Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας

Εξόρμηση στην Πάρνηθα από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Την προσεχή Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας θα βρεθεί στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας για να περπατήσει στη δυτική πλευρά του βουνού.

Η Πάρνηθα είναι το βουνό της Αθήνας, της περιοχής όπου βρίσκονται οι περισσότεροι Ορειβατικοί Σύλλογοι με τα πιο πολλά μέλη στη χώρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο πλήθος ορεινών δραστηριοτήτων να γίνονται εκεί και, μεταξύ άλλων, να έχει αναπτυχθεί ένα μεγάλο δίκτυο μονοπατιών, δύο μεγάλα καταφύγια, αρκετά μικρότερα και πολλές περιοχές δημοφιλείς για αναρρίχηση.

Βαθμός δυσκολίας: 1-2 (κατάλληλη για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση)
Ώρες πορείας: 5 +/-

 

Σημειώσεις συμμετοχής

1) Για δηλώσεις συμμετοχής, κατόπιν έγκρισης του Αρχηγού της ανάβασης, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ορειβατικού Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο), από Δευτέρα-Παρασκευή και κατά τις ώρες 9:00μ.μ.-10:30μ.μ., στο τηλέφωνο 27210-97733.

2) Θα υπάρξει η δυνατότητα αναχώρησης για 2η ομάδα από το Σάββατο. Αναχώρηση από Καλαμάτα για την Α’ Ομάδα την Κυριακή 9/12/2018 στις 6:00 π.μ. και για τη Β’ Ομάδα το Σάββατο 8/12/2018 και ώρα 2:00μ.μ.

 

Δες και αυτό

Δαρσακλής για μεταφορές μετακομίσεις στην Καλαμάτα και σε όλο τον κόσμο

Η Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής αναλαμβάνει με ταχύτητα και αξιοπιστία μεταφορές και μετακομίσεις  εξυπηρετώντας την Καλαμάτα, αλλά και ολόκληρη …

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος από την Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής σε όλο τον κόσμο.

Η Μεταφορική Μεσσηνίας Δαρσακλής και όλο το προσωπικό της εταιρίας σας εύχονται χρόνια πολλά, Καλά …