Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Εθελοντική αιμοδοσία με Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Καλαμάτα «Ζήσε Αθλητικά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Εθελοντική αιμοδοσία - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Εθελοντική αιμοδοσία – Το Χαμόγελο του Παιδιού

Την Παρασκευή 22 Μαΐου από τις 09:00 έως 13:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, εθελοντική αιμοδοσία, από την Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 24ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Στον χώρο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, βρέθηκε και ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος σε δηλώσεις ανέφερε ότι βρίσκετε στην πόλη της καρδιάς του μιας και στην Καλαμάτα έζησε τα παιδικά του χρόνια και ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο με συνεργασίες και συνεργίες μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα καθώς και την επικείμενη συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο καλαματας με νέο κτίριο και υπηρεσίες που αφορά την πρακτική αντιμετώπιση των θυμάτων.

Πιο αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας και του πρόεδρου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλου

Δείτε φωτογραφίες κανοντας κλικ στο εικονίδιο του fb που ακολουθεί:


Εθελοντική αιμοδοσία - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ειδησεις απο Καλαματα

Στο πληροφοριακό Σύστημα ΙΡΙΔΑ ο Δήμος Καλαμάτας, για την ηλεκτρονική διακίνηση των εγγράφων

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στο πληροφοριακό Σύστημα ΙΡΙΔΑ ο Δήμος Καλαμάτας, για την ηλεκτρονική διακίνηση των εγγράφων 7

Πληροφοριακό Σύστημα ΙΡΙΔΑ – Δήμος Καλαμάτας

Από αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, ο Δήμος Καλαμάτας θα χρησιμοποιεί το Πληροφοριακό Σύστημα ΙΡΙΔΑ, για την ηλεκτρονική διακίνηση των εγγράφων μεταξύ των υπηρεσιών του.

Το ΙΡΙΔΑ που έχει αναπτυχθεί από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και έχει παραχωρηθεί Δωρεάν στο Υπουργείο Εσωτερικών, θα είναι το σύστημα επικοινωνίας μεταξύ όλων των ΟΤΑ, καθώς και των υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών, για το επόμενο διάστημα.

Σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε η τελική δοκιμή με τα στελέχη του Δήμου και από αύριο Τετάρτη όλα πλέον τα έγγραφα, εισερχόμενα, εξερχόμενα, καθώς και υπηρεσιακά σημειώματα, θα πρωτοκολλώνται πλέον, μόνο μέσω του ΙΡΙΔΑ.

Με την εφαρμογή του συστήματος, θα επιταχυνθεί η διεκπεραίωση των διαδικασιών εντός του Δήμου και θα μειωθεί ο χρόνος επικοινωνίας με φορείς και πολίτες, καθώς και το λειτουργικό κόστος διακίνησης των εγγράφων.

Στην μετά CovId-19 εποχή, πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι η επικοινωνία, ιδίως των πολιτών με το Δήμο, να γίνεται μόνο ψηφιακά.

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Παναγιώτης Λύρας: Καλαμάτα ένα χρόνο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παναγιώτης Λύρας: Καλαμάτα ένα χρόνο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές! 8

Πρόεδρος Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας

Η απευθείας εκλογή του Συμβουλίου Κοινότητας για πρώτη φορά πέρσι τέτοια μέρα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την ενδυνάμωση της τοπικής μας δημοκρατίας. Στην αλυσίδα της διάρθρωσης της ελληνικής κοινωνίας αναπόσπαστος και άρρηκτα συνδεδεμένος ήταν ο θεσμός της Κοινότητας.

Η Κοινότητα λέξη ελληνική και βαρυσήμαντη είναι η συνύπαρξη για το κοινό καλό!

Ο δημότης της Καλαμάτας απέκτησε το δικό του σύνδεσμο με τη διοίκηση του Δήμου, η φωνή του οργανώθηκε και πλέον ο κάθε κοινοτικός σύμβουλος προωθεί τα τοπικά θέματα, τα καθημερινά μας θέματα ως προτάσεις στις υπηρεσίες και τη δημοτική αρχή. Οι γειτονιές της πόλης μας είναι η πρώτη μας μέριμνα!

Η Κοινότητα είναι η δομή που εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας με την έννοια μόνο της προσφοράς, της μη χρήσης εξουσίας, είναι το πεδίο δράσης που χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας, δρόμους δημιουργικότητας. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής όλων, ενισχύουμε τις συλλογικότητες και τις εθελοντικές πρωτοβουλίες, προβάλουμε και προωθούμε ενέργειες που εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και την πρόοδο της πόλης μας, αναδεικνύουμε προβλήματα και προτάσεις για το μέλλον, προκρίνουμε, διεκδικούμε, επιδιώκουμε, επιζητούμε η Κοινότητα να είσαι εσύ, να είμαστε όλοι.

Συνεργαζόμαστε με τους πάντες και αυτονόητα με τη δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις, τις υπηρεσίες και κάθε φορέα. Ενότητα μας και προτεραιότητα όλων των Συμβούλων της Καλαμάτας είναι ο ευπρεπισμός της Καλαμάτας μας, η ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και των επισκεπτών της αξιοβίωτης πόλης μας!

Συνοικούμε στην Καλαμάτα μας και όλοι μαζί θα την κάνουμε καλύτερη!
Με ίδια τη συγκίνηση της περσινής ημέρας, την ξεχωριστή Τιμή και την Ευθύνη συνεχίΖΟΥΜΕ!

Παναγιώτης Ι. Λύρας
Πρόεδρος
Συμβουλίου Κοινότητας Καλαμάτας

Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

41.503 μοναδικές προβολές χθες Δευτέρα 25 Μαΐου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

41.503 μοναδικές προβολές χθες Δευτέρα 25 Μαΐου 9

Analytics – kalamatatimes.gr

41.503 μοναδικές προβολές είχε χθες Δευτέρα 25 Μαΐου το kalamatatimes.gr ενημερώνοντας με θέματα για τη Μεσσηνία αλλα και για όλη την Ελλαδα, σύμφωνα με τα στοιχεία όπως αυτά καταγράφονται από την Google Analytics.

Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της ημέρας:

Προβολές σελίδας: 45.876

Μοναδικές προβολές: 41.503

Νέοι χρήστες: 34.516

Από κινητό: (90,10%)
Από υπολογιστή: (6,33%)
Από tablet: (3,57%)

Analytics – kalamatatimes.gr

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ