Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Εορταστικό «Karaoke night» στο Μώμος Cafe Bar

Sharing is caring!

Για άλλη μία χρονιά η Art Karaoke στο Μώμος Cafe Bar – ένα από τα bar της Καλαμάτας που έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους βραδιές καραόκε… «τρελές» βραδιές εδώ και χρόνια με πρωταγωνιστές εσάς… «Karaoke night» Σήμερα 27/12/2018 και κάθε δεύτερη Πέμπτη από τις 22.30.

Το «Μώμος», το πρώτο μπαρ που άνοιξε στο Ιστορικό κέντρο της πόλης μας, είναι ένα καφέ-μπαρ, όπου επικρατεί το ξύλινο στοιχείο στη διακόσμησή του που από το πρωί μπορεί κανείς να γευτεί τους απολαυστικούς καφέδες που προσφέρει μέχρι να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο wishkey bar όπου υπό το άκουσμα rock και jazz μουσικής αναλαμβάνει να σε ταξιδέψει.

Και αν περιμένεις ότι τα τραγούδια κυμαίνονται σε ροκ μονοπάτια, σε ενημερώνουμε ότι κάθε δεύτερη Πέμπτη, το “Μώμος bar” σου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσεις και να γελάσεις με την ψυχή σου, και να κάνουμε τα βράδια μας μια όμορφη μουσική περιπέτεια!
Υποσχόμαστε, δε, ότι θα σας αρέσει – αλλά μόνο αφού το δοκιμάσετε.

Εκφράσου ελεύθερα μέσα από μια λίστα που περιλαμβάνει περισσότερα από 4.000 τραγούδια ελληνικά και ξένα, μοντέρνα και παλιά, pop και λαϊκά και δε θα χάσεις.

Σήμερα 27/12/2018 και κάθε δεύτερη Πέμπτη στο ᾽Μώμος᾽
για μια ακόμα χρονιά… μετά τις 22:30


Δες και αυτό

Ο Γ.Σ. Kalamata Running Project έκοψε την πίτα του στο «Μώμος»

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΟ Γ.Σ. Kalamata Running Project έκοψε την πίτα του στο «Μώμος» Την …

shares