Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
IMG 20200112 144116 660x330 - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων

Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων

Sharing is caring!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο, εργαζομένων στο εξοχικό κέντρο Κουκούτση σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020. Η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν καθολική και το κέφι μεγάλο. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Κουφαλάκος στον χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές του σωματείου, για την νέα χρονιά, έκανε και απολογισμό των δράσεων, για την χρονιά πού πέρασε. Στάθηκε στην πολυήμερη κινητοποίηση για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων και των ΑΜΕΑ , με επιτυχίες τόσο για την ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ όσο και για τις ΔΕΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΟΥ. Αναφέρθηκε για τις πρωτοβουλίες του Σωματείου στον συντονισμό των κινητοποιήσεων για τις απολύσεις, την απληρωσιά, για το ασφαλιστικό, για την συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας μαζί με το συνδικάτο ιδιωτικών υπαλλήλων, για τις κινητοποιήσεις ενάντια στις λευκές κόκκινες και γαλάζιες νύκτες και στις κινητοποιήσεις κατά της υπογραφής της συμφωνίας για τις Αμερικανονατοικές βάσεις στην χώρα μας.

Στο τέλος του χαιρετισμού του ανακοίνωσε την απόφαση του ΔΣ του Σωματείου για απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα πού θα κατατεθεί στην Βουλή το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο για ψήφιση. Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους σε επαγρύπνιση και ετοιμότητα. Συγκρούονται μεγάλα συμφέροντα είπε στην ευρύτερη περιοχή μας και οι ανταγωνισμοί για τους υδρογονάνθρακες και τους δρόμους μεταφοράς ενδέχεται να μας εμπλέξουν σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Δεν πρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη είπε, στην οποιαδήποτε Κυβέρνηση μας εμπλέξει να συμμετέχουμε σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους για τα συμφέροντα της αστικής τάξης.

Τέλος έκλεισε τον χαιρετισμό του ως εξεις:

Από την πολύχρονη αγωνιστική μας πείρα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι, άσχετα από ποια Κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία, η τάξη μας και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, βιώνουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Η μία Κυβέρνηση παραλαμβάνει το νήμα της αντιλαϊκής πολιτικής από εκεί πού το άφησε η προηγούμενη και συνεχίζει. Εμείς είμαστε αυτοί πού μπορούμε να καθυστερήσουμε ακόμα και να ανατρέψουμε πολιτικές σε βάρος μας, αρκεί να είμαστε ενωμένοι, με σχέδιο και αγωνιστική διάθεση.

ilias poulis home - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων oinomessinia - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων niniosbanner 1 - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων MYLO Indian Palace Restaurant - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων perrotis - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων mavreas1anigif - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων krystalkyriakoanigif - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων YPODIMATA - Ενωμένοι και με αγωνιστική διάθεση έκοψε την πίτα του το Σωματείο εργαζομένων

Δες και αυτό

deya kalamatas 310x165 - Ανοικτή επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών από το σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

Ανοικτή επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών από το σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΕν’ όψης της επίσκεψης του Υπουργού Εσωτερικών στην Καλαμάτα και της προγραμματισμένης …

shares