Connect with us
Επιμελητηρίο

Επιχειρήσεις

Energy Spot στο κέντρο της Καλαμάτας

Ανέβηκε

στις

Energy Spot στο κέντρο της Καλαμάτας 9
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Το Energy Spot, είναι το νέο γραφείο στο κέντρο της Καλαμάτας, 20 μέτρα από την κεντρική πλατεία. Γιατράκου 3.

Παρέχει συμβουλευτικές και διεκπεραιωτικές υπηρεσίες στο χώρο της ενέργειας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και σε οικίες.

Το κατάστημα διαθέτει σύστημα πληρωμών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα μέσω του οποίου μπορείς να εξοφλήσεις όλους σου τους λογαριασμούς.

Τέλος, σε συνεργασία με τη NOVA, παρέχει υπηρεσίες Τηλεόρασης, Internet & τηλεφωνίας, τις πιο φθηνές στην αγορά αυτην την περίοδο.

Energy Spot στο κέντρο της Καλαμάτας 10

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Προσφορά για τις επόμενες  μέρες, κέρδισε 45 ευρώ δώρο κάρτα για καύσιμα με κάθε σύνδεση στο ρεύμα και 20 ευρώ δώρο κάρτα συν 3 πάγια δώρο για κάθε σύνδεση internet & τηλεόραση Nova.

Ενέργεια

Στο Energy Spot κοιτάμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σαν να είναι δικός μας άνθρωπος, και βρίσκουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Οι ενέργειες μας εξαρτώνται από το συμφέρον του πελάτη γιατί αυτό πιστεύουμε ότι θα μας φέρει επιτυχία μακροχρόνια. Αν δε γλιτώναμε λεφτά στον κόσμο δε θα μας εμπιστευόταν και κανείς.

Αυτό που μας ξεχωρίζει, όμως, είναι η έμφαση στην εξυπηρέτηση. Γιατί να σπαταλάς εργατοώρες περιμένοντας στην αναμονή προσπαθώντας να βρεις άκρη απ’το τηλέφωνο;

Στο Energy Spot, θα βρεις ένα καταρτισμένο άτομο, που θα σε εξυπηρετήσει γρήγορα και αποτελεσματικά και θα συνεχίσει να σε εξυπηρετεί όποτε έχεις πρόβλημα ή και απορίες.

Σε μία περίοδο που στον κλάδο της ενέργειας έχουν μπει πολλοί καιροσκόποι, είναι άκρως σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο που θα είναι δίπλα σου όποτε τον χρειαστείς εσύ και όχι όποτε σε χρειαστεί εκείνος.

Το Energy Spot παρέχει άριστη γνώση της αγοράς ενέργειας η οποία έχει καταλήξει να είναι πολύ δυναμική και κρύβει πολλούς κινδύνους. Τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα και μόνο η συνεχής ενημέρωση είναι αυτή που θα σου γλιτώσει λεφτά μακροχρόνια. Για αυτό χρειάζεσαι, ειδικά αν έχεις μεγάλη κατανάλωση, έναν άνθρωπο που θα συμβουλεύεσαι και θα εμπιστεύεσαι ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για σένα με βάση τα δεδομένα.

Energy Spot στο κέντρο της Καλαμάτας 11

Πληρωμές Λογαριασμών και Οφειλών
Στο Energy Spot μπορείς να εξοφλήσεις όποιον λογαριασμό θα εξοφλούσες και στην τράπεζα αλλά χωρίς να περιμένεις στην ουρά:

 • Τηλεφωνία
 • Ρεύμα και φυσικό αέριο
 • Ύδρευση
 • Ασφάλειες
 • Οφειλές προς το δημόσιο ( ΔΟΥ, ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, Κτηματολόγιο, Τέλη κυκλοφορίας, κτλ)

Εύκολα και γρήγορα, σε φιλικό περιβάλλον.  Ίδια προμήθεια με αυτή που θα πλήρωνες στον γκισέ της τράπεζας, και με την ίδια ασφάλεια, καθώς λαμβάνεις απόδειξη από την Εθνική Τράπεζα.

Energy Spot στο κέντρο της Καλαμάτας 12

Υπηρεσίες τηλεφωνίας, Internet & τηλεόρασης Nova
H NOVA μέσω της πλατφόρμας EON TV έχει μπει στην αγορά με τα πιο οικονομικά πακέτα internet και τηλεόρασης και σου κάνει και δώρο τα τρία πρώτα πάγια.

Διαχρονικά προσφέρει την ποιοτικότερη υπηρεσία τηλεόρασης στην Ελλάδα με σειρές και ταινίες που όντως θέλεις να δεις.
Τα κανάλια Nova Cinema έχουν πάντα νέες κυκλοφορίες δημοφιλών ταινιών και σειρών, τις οποίες μετά μπορείς να βρεις και on demand.

Αν διαλέξεις το πρόγραμμα EON+ θα έχεις όλα τα κανάλια NOVASPORTS (6 κανάλια) που πλέον θα έχει και την Premier League, το πρωτάθλημα το οποίο είναι και το πιο δημοφιλές.

Την υπηρεσία EONTV μπορείς να συνδυάσεις με οποιοδήποτε πακέτο internet σε οποιοδήποτε πάροχο.

Έχει 73 κανάλια με ντοκιμαντέρ, μουσική, lifestyle, ειδήσεις από όλο τον κόσμο και τα καλύτερα παιδικά.

Επιπλέον παρέχει προσωποποιημένα προφίλ για όλη την οικογένεια και ειδικά διαμορφωμένα προφίλ για τους μικρούς μας φίλους με δώρο παιδικό τηλεκοντρόλ για εύκολη χρήση από όλες τις ηλικίες.

Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και σου στέλνουν δωρεάν εξοπλισμό. Ακόμα και δορυφορικό εξοπλισμό αν δεν πιάνεις καλό internet εκεί που είσαι.

Μπορείς να βλέπεις σε τρείς συσκευές ταυτόχρονα (μία φορητή) και μπορείς να το παίρνεις μαζί σου και στο χωριό όταν πας διακοπές.

Έχει μια τεράστια συλλογή (2300+ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ) on demand που συνέχεια εμπλουτίζεται και  7 DAY CATCH UP για τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Δηλαδή μπορείς να δεις εύκολα το τελευταίο επεισόδιο της ελληνικής σειράς που έχασες εχθές το βράδυ.

Energy Spot στο κέντρο της Καλαμάτας 13

Στεγαστικά & Επιχειρηματικά Δάνεια
Τέλος, μέσω της συνεργασίας μας με την Εθνική προσφέρουμε διαμεσολάβηση για την χορήγηση Στεγαστικών και Επιχειρηματικών Δανείων χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική σας επιβάρυνση.

 • Το γραφείο μας σε συνεργασία με την “NLS”:
 • Σας καθοδηγεί και σας συμβουλεύει για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με ευελιξία και αξιοπιστία
 • Σας προσφέρει άμεση δωρεάν αξιολόγηση της πιστοληπτικής σας ικανότητας
 • Σας προτείνει λύσεις για ενίσχυση του οικονομικού σας προφίλ
 • Ενεργεί διαρκώς προς όφελός σας, είναι δίπλα σας ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση χρηματοδότησης, παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές.
 • Σας ενημερώνει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας

Σας απαλλάσσει από χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ