Τετάρτη , 26 Φεβρουαρίου 2020

Έναρξη εγγραφών Ακαδημίας ποδοσφαίρου “ΤΙΤΑΝΕΣ” Καλαμάτας

Sharing is caring!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “ΤΙΤΑΝΕΣ” Καλαμάτας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής μας για την  περίοδο Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020 και την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις όλων των Τμημάτων.

Σχεδόν στη μέση της περσινής χρονιάς κάναμε τα πρώτα μας βήματα. Η υποστήριξη που μας δείξατε είναι η βασική κινητήρια δύναμή μας. Αν και “πρωτάρηδες” συμμετείχαμε σε Τοπικά Τουρνουά με θετικά αποτελέσματα. Φέτος ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλότερα. Νέα προγράμματα νέα τμήματα και νέοι προπονητές έρχονται να προστεθούν στους ΤΙΤΑΝΕΣ.

Κατά την εβδομάδα 26/08/2019 – 31/08/2019 για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, εκτός Πέμπτης και Σαββάτου, από τις 18:00μ.μ. έως τις 19:00μ.μ. τις  εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου MUNDIALITO όπου στεγάζεται η Ακαδημία μας.  Εγγραφές μπορούν να γίνονται, χωρίς περιορισμό όλο το έτος και η συνδρομή είναι ανά ημερολογιακό μήνα.

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΤΙΤΑΝΕΣ, δείχνοντας εμπράκτως το κοινωνικό μας πρόσωπο, υπάρχουν ειδικά πακέτα τιμών για άνεργους, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους γονείς και μονογονείς. Επίσης υπάρχουν ειδικά πακέτα τιμών για οικογένειες με δύο τουλάχιστον εγγεγραμμένους αθλητές    και για οικογένειες που θέλουν να προκαταβάλουν το κόστος της ετήσιας (10μηνο) ή πεντάμηνης συνδρομής. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τους προπονητές.

Γενικές πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.titanes.eu καθώς και στη σελίδα στο facebook Τιτάνες soccer academy .

Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν:
Την αίτηση εγγραφής συμπληρωμένη – υπογεγραμμένη από τον γονέα/κηδεμόνα του αθλητή (μπορείτε να την εκτυπώσετε και από εδώ) καθώς και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό Γέννησης (αφορά ανηλίκους κάτω των 12 ετών)
ή
Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστ. Ταυτότητας (αφορά ανηλίκους που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος).
2. Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο (για αθλητές/τριες έως 14 ετών) ή      καρδιολόγο ή παθολόγο
    ή
το έντυπο “ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ”

 

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας θα αποτελείται από τους:

 

  • ΔΡΟΥΓΑ Παναγιώτη, Υπεύθυνο κατάρτισης προγραμμάτων προπόνησης όλων των τμημάτων (κάτοχος πτυχίων UEFA B & UEFA A), προπονητή τμημάτων Pro-Junior (K10) & Junior (K12).
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Στέλιο, Υπεύθυνο Οργανωτικών Δομών [κάτοχος πτυχίου UEFA C &  πτυχίου Διοίκησης Αθλητικών Ομάδων και Οργάνωσης Επιχειρήσεων από το St. Johns University N.Y (BCL)] προπονητή τμημάτων Babini (K6), Bambini (K8), Προ-Παιδικό (Κ14).
  • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Βασίλη προπονητή τμημάτων Babini (K6) &  Bambini (K8).
  • ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗ Φώτη προπονητή τμήματος Τερματοφυλάκων.

Στη Ακαδημία μας θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

  • Bambini (K6) (παιδιά γεννημένα 2014-2015)
  • Bambini (K8) (παιδιά γεννημένα 2012-2013)
  • Pro-Junior (Κ-10) (παιδιά γεννημένα 2010-2011)
  • Junior  (Κ-12) (παιδιά γεννημένα 2008-2009)
  • Προ-Παιδικό (Κ-14) (παιδιά γεννημένα 2006-2007)
  • Τερματοφυλάκων

Πληροφορίες για εγγραφές και άλλα θέματα :
ΔΡΟΥΓΑΣ Παναγιώτης
Τηλ. 6932754760
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Στέλιος
Τηλ. 6983720209

Δες και αυτό

Πιο σπαρταριστικό από ποτέ το 6ο Φεστιβάλ Τραγουδιού & Μίμησης Déjà Vu! (video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesDéjà Vu – Καλαματιανό Καρναβάλι Το δικό μας «Your Face Sounds Familiar», …

shares