Connect with us
Επιμελητηρίο

πρέπει να δεις

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 40‑44 και ακολουθούν οι 45‑49 ετών

Ανέβηκε

στις

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 40‑44 και ακολουθούν οι 45‑49 ετών 3
https://diaplasis.eu/services/%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%ce%bd/

Για το εμβόλιο ενημερώνουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, με το εμβόλιο της Astrazeneca να βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο, καθώς αύριο, 27.04.2021, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού των 30-39 ετών αποκλειστικά με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Επίσης, αναμένονται νέες οδηγίες για τις γυναίκες που είναι έγκυες αλλά και για εκείνες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία.

https://www.instagram.com/reels/DaDDNtUgNp2/ Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 40‑44 και ακολουθούν οι 45‑49 ετών 4https://spourgitis.gr/en/https://spourgitis.gr/en/kafemauroeidis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ