Τρίτη , 21 Ιανουαρίου 2020
Home / Ελλάδα / Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες
anxiety 660x330 - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες

Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες

Sharing is caring!

Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες

Η οικονομική κρίση έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχολογική κατάσταση των Ελλήνων.

Άλλη μια αρνητική πρωτιά κατέγραψε η Ελλάδα η οποία σύμφωνα με την έρευνα Global Emotions Report του ινστιτούτου Gallup είναι η πιο στρεσαρισμένη χώρα του πλανήτη με το 59% των Ελλήνων να δηλώνουν ότι βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση το 2018.

Σύμφωνα με την USA Today η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας από το 2012.

Ψηλά στη λίστα των πιο στρεσαρισμένων είναι και οι Αμερικανοί (55%) οι οποίοι δηλώνουν ανήσυχοι (45%) και θυμωμένοι (22%).

Η έρευνα Global Emotions Report δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το 2006 και διεξήχθη σε 140 χώρες με τη συμμετοχή 151.000 πολιτών.

Στη λίστα με τις χώρες οι πολίτες των οποίων έχουν τα πιο αρνητικά συναισθήματα βρίσκεται το Τσαντ και ακολουθούν ο Νίγηρας, η Σιέρα Λεόνε και το Ιράκ.

Στον αντίποδα τα πιο θετικά συναισθήματα έχουν οι Παραγουανοί με τους Παναμέζους να βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Γουατεμάλα.

ΠΗΓΗ

ilias poulis home - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες oinomessinia - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες niniosbanner 1 - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες MYLO Indian Palace Restaurant - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες perrotis - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες mavreas1anigif - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες krystalkyriakoanigif - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες YPODIMATA - Έλληνες: Ο πιο στρεσαρισμένος λαός του κόσμου! – Τι λένε οι έρευνες
shares