Connect with us

Events

Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού 1
Κοινοποιησέ το

Μια εκδήλωση ανάλογης ποιότητας των στοιχείων που χαρακτηρίζουν το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, το ιστορικότερο τμήμα στίβου της Ελλάδας διοργάνωσε την μεγάλη ετήσια εκδήλωση του. Ήταν μια εκδήλωση, η πλούσια θεματολογία της οποίας περιείχε τα πάντα: παρουσίαση του τμήματος και των δραστηριοτήτων του, γνωριμία του προπονητικού δυναμικού με το κοινό, τιμητικές βραβεύσεις στους διακριθέντες αθλητές της περσινής αγωνιστικής περιόδου, επιβράβευση στον αθλητικό σύλλογο ΑΜΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, και φυσικά κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού 2

Η δημοσιογράφος Γεωργία Αναγνωστοπούλου και το μέλος της προπονητικής ομάδας του τμήματος Παναγιώτης Κάβδας έκαναν μια εξαιρετική παρουσίαση ως οικοδεσπότες της εκδήλωσης. Αρχικά κάλεσαν τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού κ. Παναγιώτη Στασινόπουλο να απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παρουσίασαν με ιδανικό τρόπο την θεματολογία που σχετίζεται με τον εκπρόσωπο του Μεσσηνιακού κλασικού αθλητισμού. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η σύντομη ομιλία μελών της προπονητικής ομάδας (Θεόδωρος Χάντζος, Μαρία Χρονοπούλου, Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Γεωργία Λυκοτραφίτη και Λούης Τσάτουμας), η οποία και καταχειροκροτήθηκε. Το ίδιο συνέβη και όταν αναφέρθηκε το προπονητικό έργο των Άρη Τριανταφυλλόπουλου, Ελένης Χαντζή, Γιάννη Καλυβιώτη και Γιάννη Γρίβα.  Ανάλογη ήταν η ανταπόκριση των παρευρισκομένων όταν παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες του τμήματος Γιώργος Κανελλόπουλος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Ηλίας Ευτυχιάκος, Βαγγέλης Σαραντόπουλος, Γιάννης Ξανθάκης και Σωτήρης Δρακόπουλος.  Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του Δημήτρη Πουλόπουλου, του πρωτεργάτη του Μεσσηνιακού στίβου, ο οποίος για τέσσερις δεκαετίες προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό.

Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού 3

Οι πρωταγωνιστές διακριθέντες αθλητές του συλλόγου είχαν την τιμητική τους σε επόμενη ενότητα, παραλαμβάνοντας τα βραβεία από εκλεκτούς  προσκεκλημένους και συνεργάτες χορηγούς του τμήματος. Τιμήθηκαν οι αθλητές/ αθλήτριες:

 

 1.  ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΔΗΜΗ, 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στο άλμα σε μήκος, 6η θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μαρόκο, 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων, 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων.
 2. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ, 3η θέση  στα 300μ με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 3. ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ8μ0, 4η θέση στα 300μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασιδων.
 4. ΦΕΡΑΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ,  1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ, 5η θέση στα 80μ με εμπόδια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 5. ΜΑΧΑΙΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 6. ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΝΙΚΟΣ, 2η θέση στο άλμα σε μήκος, 4η θέση στα 100μ με εμπόδια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 7. ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στα 400μ με εμπόδια, 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων.
 8. ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στον ακοντισμό, 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.
 9. ΚΟΥΣΚΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 8η θέση στο άλμα σε μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.

 

Ιδιαίτερα τιμητική για το τμήμα, ήταν η παρουσία του Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος ως εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ έκανε ειδική αναφορά στην εποικοδομητικά σχέση που έχει τόσο ο ίδιος αλλά και οι αθλητές με τυφλότητα του τμήματος στίβου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, με τον Μεσσηνιακό.  Από τον ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ τιμήθηκαν οι αθλητές/ αθλήτρια:

 

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, 3ος Πανελληνιονίκης στην σφαιροβολία, συμμετοχή στην διεθνή διοργάνωση στίβου Παπαφλέσσεια
 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, δρόμος 100μ., συμμετοχή στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και στην διεθνή συνάντηση στίβου Παπαφλέσσεια.
 3. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΔΕΑ, συμμετοχή στην διεθνή συνάντηση στίβου Παπαφλέσσεια.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το τελετουργικό κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, κατά το οποίο πολυάριθμα παιδιά κέρδισαν αρκετά δώρα. Τα δώρα ήταν ευγενική προσφορά των συνεργατών και των χορηγών: κατάστημα Ηλίας Πουλής, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Κωνσταντίνου Βρακά, κατάστημα οπτικών Τσάμη, Alma Sport, Δίπλες Παράδοση, Βιβλιοπωλείο Δημοπούλου, κατάστημα Άστον Electric, γυμναστήριο Reaction, Kalamata Running Project, κέντρο αποκατάστασης Physiopraxis, ιατρείο κ. Γκότση, κατάστημα Αχνάρι.

Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού 4 Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού 5 Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού 6

Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού 7

Μεσσηνιακός


Κοινοποιησέ το

Events

Αρετή Κετιμέ και το σχήμα “Ακούσματα Ανατολής” αύριο στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αρετή Κετιμέ και το σχήμα “Ακούσματα Ανατολής” αύριο στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού 14
Κοινοποιησέ το

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2020 Δήμου Καλαμάτας

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, ώρα 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η Αρετή Κετιμέ και το σχήμα “Ακούσματα Ανατολής” θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο από παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια. Υπέροχες μουσικές σε γιορτές, σε πανηγύρια, στα καφενεία – τα λεγόμενα «καφέ αμάν» – αλλά ακόμη και σε αυλές σπιτιών και στους δρόμους, αφήνοντας έναν αέρα από ηχοχρώματα να αιωρούνται πάνω από την πόλη, δημιουργώντας ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.

Η Αρετή Κετιμέ είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μια από τις πιο γνωστές σαντουρίστες στην Ελλάδα. Το σχήμα ακούσματα ανατολής αποτελείται από τους: Ταξιάρχη Γεωργούλη, Βαγγέλη Καρίπη, Τάσο Πούλιο, Γιώργο Ψάλτη. Αναγνωρισμένοι μουσικοί στον κόσμο της παραδοσιακής και ethnic σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ξεχωριστές καριέρες ο καθένας θα συμπράξουν με την μοναδική Αρετή Κετιμέ που παρά το μικρό της ηλικίας της την ακούμε σχεδόν 20 χρόνια (τελετή λήξης ολυμπιακών αγώνων, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δισκογραφία).

Αρετή Κετιμέ φωνή, Ταξιάρχης Γεωργούλης- ούτι, Βαγγέλη Καρίπη – κρουστά, Τάσος Πούλιος –κανονάκι, φωνή, Γιάννης Πούλιος – βιολί, Σοφία Ευκλείδου – τσέλο.

Αρετή Κετιμέ και το σχήμα “Ακούσματα Ανατολής”

Δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ίδια ημέρα 9:00- 13:00 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ  θα πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020», ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες. 

Για την  παρακολούθηση των εκδηλώσεων συστήνονται στο κοινό τα ακόλουθα:

Α.   Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

-θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου.  Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται 

-Τα δελτία  ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται  την ημέρα της  πραγματοποίησης της  εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 9:00-13:00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας  

-Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα  παιδιά κάθε ηλικίας 

-Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέρχεστε  60΄ πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης 

-Η είσοδος στο χώρο  μετά την έναρξη της εκδήλωσης  δεν επιτρέπεται.

-Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή  κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του

Β. Λοιποί υπαίθριοι χώροι 

-υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή  κατά την είσοδό του  στο χώρο της εκδήλωσης

-Τήρηση απόστασης ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων – θεατών 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :27213 60700 & 27210 83086

www.kalamata.gr  │ www.kalamatafaris.gr

Twitter: Kalamata_GR

Facebook: Δήμος Καλαμάτας– Municipality of Kalamata,

Facebook : ΦΑΡΙΣ – Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Events

Οι Duo Violins επιστρέφουν στις 4 θάλασσες στο Πετροχώρι Πυλίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Οι Duo Violins επιστρέφουν στις 4 θάλασσες στο Πετροχώρι Πυλίας 15
Κοινοποιησέ το

Duo Violins στις 4 θάλασσες

Οι Duo Violins συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι στο εξωτικό beach bar “4 θάλασσες” στο Πετροχώρι Πυλίας, την Παρασκευή 7 Αυγούστου από τις 17:00 το απόγευμα

Δημήτρης Ίσαρης, βραβευμένος συνθέτης θεατρικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος του επιτυχημένου ποπ συγκροτήματος «OtherView» και ο Γιώργος Γαϊτάνος, βιολονίστας/συνθέτης με αμέτρητες συμμετοχές σε μεγάλες ορχήστρες και συνεργασίες με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες όπως Scorpions, Vanessa Mae, Ρουβάς, Βίσση κ.α. θα βρίσκονται στις “Ammothines 4 θάλασσες restaurant“ για ένα μοναδικό live show που θα μείνει αξέχαστο!

Duo Violins στις 4 θάλασσες


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Events

Αναβάλλεται η εκδήλωση «Μουσικός Περίπατος στο Πάρκο από το Δημοτικό Ωδείο»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αναβάλλεται η εκδήλωση «Μουσικός Περίπατος στο Πάρκο από το Δημοτικό Ωδείο» 16
Κοινοποιησέ το

Μουσικός Περίπατος στο Πάρκο από το Δημοτικό Ωδείο

Λόγω των νέων δεδομένων και στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, εκδήλωση με τίτλο: «Μουσικός Περίπατος στο Πάρκο από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας». Η φύση της εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του 1ου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ, δεν επιτρέπει τον έλεγχο (θερμομέτρηση, καταγραφή κ.λπ.) των συμμετεχόντων σ’ αυτή κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ