Connect with us

Events

Εκδήλωση Βραβεύσεων και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού

Ανέβηκε

στις

εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του μεσσηνιακού 11
Κοινοποιησέ το

Μια εκδήλωση ανάλογης ποιότητας των στοιχείων που χαρακτηρίζουν το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, το ιστορικότερο τμήμα στίβου της Ελλάδας διοργάνωσε την μεγάλη ετήσια εκδήλωση του. Ήταν μια εκδήλωση, η πλούσια θεματολογία της οποίας περιείχε τα πάντα: παρουσίαση του τμήματος και των δραστηριοτήτων του, γνωριμία του προπονητικού δυναμικού με το κοινό, τιμητικές βραβεύσεις στους διακριθέντες αθλητές της περσινής αγωνιστικής περιόδου, επιβράβευση στον αθλητικό σύλλογο ΑΜΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, και φυσικά κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του μεσσηνιακού 12

Η δημοσιογράφος Γεωργία Αναγνωστοπούλου και το μέλος της προπονητικής ομάδας του τμήματος Παναγιώτης Κάβδας έκαναν μια εξαιρετική παρουσίαση ως οικοδεσπότες της εκδήλωσης. Αρχικά κάλεσαν τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού κ. Παναγιώτη Στασινόπουλο να απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παρουσίασαν με ιδανικό τρόπο την θεματολογία που σχετίζεται με τον εκπρόσωπο του Μεσσηνιακού κλασικού αθλητισμού. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η σύντομη ομιλία μελών της προπονητικής ομάδας (Θεόδωρος Χάντζος, Μαρία Χρονοπούλου, Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Γεωργία Λυκοτραφίτη και Λούης Τσάτουμας), η οποία και καταχειροκροτήθηκε. Το ίδιο συνέβη και όταν αναφέρθηκε το προπονητικό έργο των Άρη Τριανταφυλλόπουλου, Ελένης Χαντζή, Γιάννη Καλυβιώτη και Γιάννη Γρίβα.  Ανάλογη ήταν η ανταπόκριση των παρευρισκομένων όταν παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες του τμήματος Γιώργος Κανελλόπουλος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Ηλίας Ευτυχιάκος, Βαγγέλης Σαραντόπουλος, Γιάννης Ξανθάκης και Σωτήρης Δρακόπουλος.  Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του Δημήτρη Πουλόπουλου, του πρωτεργάτη του Μεσσηνιακού στίβου, ο οποίος για τέσσερις δεκαετίες προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό.

εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του μεσσηνιακού 13

Οι πρωταγωνιστές διακριθέντες αθλητές του συλλόγου είχαν την τιμητική τους σε επόμενη ενότητα, παραλαμβάνοντας τα βραβεία από εκλεκτούς  προσκεκλημένους και συνεργάτες χορηγούς του τμήματος. Τιμήθηκαν οι αθλητές/ αθλήτριες:

 

 1.  ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΔΗΜΗ, 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στο άλμα σε μήκος, 6η θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μαρόκο, 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων, 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων.
 2. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ, 3η θέση  στα 300μ με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 3. ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ8μ0, 4η θέση στα 300μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασιδων.
 4. ΦΕΡΑΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ,  1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ, 5η θέση στα 80μ με εμπόδια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 5. ΜΑΧΑΙΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 6. ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΝΙΚΟΣ, 2η θέση στο άλμα σε μήκος, 4η θέση στα 100μ με εμπόδια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 7. ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στα 400μ με εμπόδια, 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων.
 8. ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στον ακοντισμό, 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.
 9. ΚΟΥΣΚΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 8η θέση στο άλμα σε μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.

 

Ιδιαίτερα τιμητική για το τμήμα, ήταν η παρουσία του Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος ως εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ έκανε ειδική αναφορά στην εποικοδομητικά σχέση που έχει τόσο ο ίδιος αλλά και οι αθλητές με τυφλότητα του τμήματος στίβου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, με τον Μεσσηνιακό.  Από τον ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ τιμήθηκαν οι αθλητές/ αθλήτρια:

 

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, 3ος Πανελληνιονίκης στην σφαιροβολία, συμμετοχή στην διεθνή διοργάνωση στίβου Παπαφλέσσεια
 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, δρόμος 100μ., συμμετοχή στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και στην διεθνή συνάντηση στίβου Παπαφλέσσεια.
 3. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΔΕΑ, συμμετοχή στην διεθνή συνάντηση στίβου Παπαφλέσσεια.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το τελετουργικό κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, κατά το οποίο πολυάριθμα παιδιά κέρδισαν αρκετά δώρα. Τα δώρα ήταν ευγενική προσφορά των συνεργατών και των χορηγών: κατάστημα Ηλίας Πουλής, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Κωνσταντίνου Βρακά, κατάστημα οπτικών Τσάμη, Alma Sport, Δίπλες Παράδοση, Βιβλιοπωλείο Δημοπούλου, κατάστημα Άστον Electric, γυμναστήριο Reaction, Kalamata Running Project, κέντρο αποκατάστασης Physiopraxis, ιατρείο κ. Γκότση, κατάστημα Αχνάρι.

εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του μεσσηνιακού 14 εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του μεσσηνιακού 15 εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του μεσσηνιακού 16

εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του μεσσηνιακού 17

μεσσηνιακός

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ