Ειδήσεις απο Μεσσηνία
Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας: Πεζοπορία στη Μέσα Μάνη την Κυριακή
-
Επιχειρήσεις2 ημέρες πρινΝέα εικόνα για την Αίθουσα Εκδηλώσεων «Τέσσερος» – Ανανεώθηκε με γκαζόν ο εξωτερικός χώρος
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία2 ημέρες πρινΤρεις νέοι γιατροί ενισχύουν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας
-
Πολιτικά1 ημέρα πρινΜάκαρης: Πότε και πώς θα αποκατασταθεί η σιδηροδρομική γραμμή Ασπρόχωμα–Μεσσήνη;
-
Ειδησεις απο Καλαματα2 ημέρες πρινΕργατικό Κέντρο Καλαμάτας για τη Λευκή Νύχτα: «Να τηρηθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων»
-
πρέπει να δεις2 ημέρες πρινΠανηγύρια , φοροδιαφυγή και εισαγόμενες μαύρες αρπαχτές!
-
Αστυνομικό δελτίο2 ημέρες πρινΤραγωδία στα Αρφαρά: Νεκρή 46χρονη σε τροχαίο
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία16 ώρες πρινΤην Κυριακή στον Νερόμυλο το ετήσιο μνημόσυνο του Τάκη Τριανταφυλλόπουλου
-
Επιχειρήσεις7 ώρες πρινΟ πρόεδρος της Καλαμάτας ακολουθεί παντού τις γεύσεις του Demetrio Pyliotis – Αυτή τη φορά στο Poseidon Ocean View




Έτσι λοιπόν και την ερχόμενη Κυριακή 2/06/2019 φροντίζουμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα νωρίς το πρωί και στη συνέχεια συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία του συλλόγου για την προγραμματισμένη εξόρμηση στη Μάνη. Τη φετινή χρονιά ο σύλλογός μας, στη συνέχεια μιας καταγραφής μονοπατιών της Μάνης που έγινε πέρυσι, έχει αφιερώσει αρκετές εξορμήσεις στην ιδιαίτερη αυτή περιοχή. Πρόκειται για μια σειρά εξορμήσεων που σκοπό έχουν να μας φέρουν σε επαφή με περιοχές με μεγάλη φυσική, αισθητική, ιστορική και πολιτισμική σημασία, με περιοχές που μπορεί να είναι σχετικά κοντά μας, αλλά που όμως αγνοούμε. Πρόκειται για μια σειρά διαδρομών στη Μάνη που επισκεπτόμαστε για πρώτη φορά.


















