Τρίτη , Δεκέμβριος 10 2019
Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία
Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Sharing is caring!

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τις περιοχές της Ηλείας και της Μεσσηνίας στην Πελοπόννησο, εξαιτίας της οποίας δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, στο χωριό Μυρσίνη Ηλείας, ένας 35χρονος Πακιστανός εργάτης έχασε τη ζωή του από κεραυνοπληξία, την ώρα που βρισκόταν στα χωράφια.

Λίγο αργότερα, στην περιοχή της Κυπαρισσίας της Μεσσηνίας, ένας 56χρονος Βούλγαρος ρακοσυλλέκτης, την ώρα που βρισκόταν σε σκουπιδότοπο της περιοχής, χτυπήθηκε επίσης από κεραυνό, με αποτέλεσμα τον αιφνίδιο θάνατό του.

Τα πλημμυρικά φαινόμενα που πλήττουν πολλές περιοχές της Πελοποννήσου είναι έντονα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και απομάκρυνση αντικειμένων από τον Πύργο και την Καλαμάτα.

Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Στον Δήμο Πύργου, οι αρμόδιες Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

Επίσης στον νομό Ηλείας, σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε η Αμαλιάδα, όπου το πρωί της Τρίτης πέρασε ανεμοστρόβιλος, προξενώντας ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, μέχρι την εκτόνωση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας καταγράφονται και στην Κεφαλλονιά, όπου το παραλιακό χωριό Αγία Ευφημία γέμισε από μεγάλες ποσότητες λάσπης, οι οποίες έφταναν με χειμάρρους στους δρόμους του χωριού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Δες και αυτό

Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Καλαματιανός ‘’εμφύλιος’’ για το 5G

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΚαλαματιανός ‘’εμφύλιος’’ για το 5G Εντός και εκτός θέματος με πολλά αναπάντητα …

shares