Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν 1

Εθελοντική Ομάδα υποψηφίων

Πολλές φορές με έχει απασχολήσει το πώς εξαφανίζεται αυτό το έντονο προεκλογικό ενδιαφέρον προσφοράς πολλών εκατοντάδων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μετά τις εκλογές. Πολλοί υποψήφιοι εμφανίζονται και εξαφανίζονται από την πόλη ως κομήτες.

Στο Δήμο Καλαμάτας εμφανίστηκαν και δραστηριοποιούνται 11 επικεφαλής συνδυασμών ως υποψήφιοι Δήμαρχοι και περίπου 700 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Όλοι αυτοί για περίπου 3 μήνες θα αναστατώσουν την πόλη. Από αυτούς θα εκλεγούν 41 και οι υπόλοιποι 659 θα μείνουν απέξω

Όλους αυτούς θα τους εμπιστευτεί αρκετός κόσμος και θα λάβουν 100, 200,300 μπορεί και 400 ψήφους. Η υποσχεσή τους στους ψηφοφόρους ήταν ότι θέλουν να προσφέρουν στο τόπο τους και ότι θέλουν να είναι χρήσιμοι. Φυσικά θα είναι ανακόλουθοι αν δεν το πράξουν.

Για αυτό προτείνω από όλους αυτούς που δεν θα εκλεγούν να δημιουργηθεί μια Εθελοντική Ομάδα και να κάνουν πράξη την διάθεση προσφοράς που υποσχέθηκαν. Αυτή η εθελοντική ομάδα θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στο Δήμαρχο που θα εκλεγεί. Αυτή η ομάδα θα βοηθά στην βελτίωση της καθημερινότητας καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων.
Η Εθελοντική Ομάδα μπορεί να συνεπικουρεί το έργο της Δημοτικής Αρχής σε διάφορες δράσεις και έκτακτα προβλήματα στο Δήμο όπως: 

  • Μπορούν να υποστηρίζουν πυροφυλάκια και ομάδες πυροπροστασίας τους θερινούς μήνες.
  • Μπορούν να υποστηρίζουν το έργο της πολιτικής προστασίας σε έντονα καιρικά φαινόμενα τους χειμερινούς μήνες.
  • Μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε πρωτοβουλίες καθαρισμών παραλιών.
  • Μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε πρωτοβουλίες δεντροφυτέψεις.

Έτσι η Δημοτική Αρχή θα έχει ένα καλό εργαλείο για την βελτίωση της καθημερινότητας και για όλους αυτούς τους υποψηφίους η συμμετοχή τους στην Εθελοντική Ομάδα θα αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θόδωρος Σταυριανόπουλος

Θόδωρος Σταυριανόπουλος

Ειδησεις απο Καλαματα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Σ.Μ. «Αριστόδημος» στην οικογένεια Καψαλόποδα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αριστόδημος

Α.Σ.Μ. «Αριστόδημος»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια Καψαλόποδα για τον ξαφνικό χαμό του Σπύρου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αριστόδημου θα είναι δίπλα στην γυναίκα του Έφη , στον αθλητή μας και υιό του εκλιπόντα, Παναγιώτη και στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Καλό ταξίδι Σπύρο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Συνεχίζονται οι δωρεές στο νοσοκομειο Καλαμάτας από συμπολίτες μας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Συνεχίζονται οι δωρεές στο νοσοκομειο Καλαμάτας από συμπολίτες μας 6

Δωρεές στο νοσοκομειο Καλαμάτας

Μέσα στην πρωτοφανή περίπτωση της πανδημίας covid 19, που ζει ταυτόχρονα όλος ο κόσμος αναδύονται τα χαρακτηριστικά του ανθρωπισμού, της αλληλοβοήθειας και της κοινωνικής ευθύνης. Η συνεισφορά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση που εδραιώνει δυναμική ενότητας στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος ευχαρίστησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb τους συνανθρώπους μας που έδωσαν αίμα στην έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα έμπροσθεν του καταστήματος Cosmos αλλα και για τις δωρεές που συνεχίζουν να γίνονται στο νοσοκομειο Καλαμάτας.

Δείτε το ποστάρισμα του:

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

1ον. 168 φιάλες αίμα στην έκτακτη αιμοδοσία 1-3 Απρίλη. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σ’ όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως στην καρδιά αυτής της πρωτοβουλίας Κώστα Βλαχονικολό.

2ον. Χθες το απόγευμα επικοινώνησε μαζί μου η φίλη και Αντιδήμαρχος Καλαμάτας κα Ελένη Αλειφέρη και μου γνωστοποίησε ότι το Ίδρυμα Ιωάννη Φ. Κωστόπουλου (ALPHA BANK) προτίθεται να προχωρήσει σε δωρεά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για κάλυψη αναγκών αντιμετώπισης Covid-19. Σε λίγα λεπτά υπήρξε επικοινωνία με τον κο Ε. Βερύκιο (Δ.Σ του Ιδρύματος) και επιβεβαιώθηκε αυτή η πρόθεση δωρεάς. Τους ευχαριστούμε θερμά. Νεότερα προσεχώς.

3ον. Ευχαριστίες στην κα Καρκατζούλη για την προσφορά της. 1000 ζεύγη ποδονάρια στο Νοσοκομείο μας.

4ον. Ευχαριστίες επίσης στην εταιρία Cotonlaine ΙΚΕ-Δεληγιάννης Γ. για την προσφορά τους 400 τμχ μασκών υφασμάτινων.

5ον. Ευχαριστίες στην εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΗ ΑΕ για την προσφορά τους 164 εξάδων λίτρων νερού.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Τζωρτζίνης: Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι συμβάλλουν ώστε να είμαστε όλοι νικητές

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τζωρτζίνης: Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι συμβάλλουν ώστε να είμαστε όλοι νικητές 7

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Κάθε προσπάθεια, μικρή ή μεγάλη, εθελοντική ή αφιλοκερδή προσφορά αλλά και με αίσθηση καθήκοντος είναι άξια συγχαρητηρίων. Τις ευχαριστίες τους προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που συμβάλλουν ώστε να βγούμε όλοι μας υγιείς και νικητές από αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εκφράζει ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτρης Τζωρτζίνης:

“Τις δύσκολες ώρες που περνά η Πατρίδα μας, ο καθένας από εμάς πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες που του αναλογούν. Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τους Ιατρούς, τους Νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Νοσηλευτικών Μονάδων Μεσσηνίας ( Καλαμάτας και Κυπαρισσίας ) για το δύσκολο αγώνα που διεξάγουν και να τους αναγνωρίσουμε τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνουν στο λειτούργημά τους παρ’ όλες τις ελλείψεις προσωπικού και μέτρων αυτοπροστασίας.

Επίσης άξια επαίνου είναι τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των Κέντρων Υγείας Καλαμάτας, Μεσσήνης, Πύλου, Κυπαρισσίας, Αγίου Νικολάου, Γαργαλιάνων, Μελιγαλά και Φιλιατρών για το δύσκολο αγώνα τους με τα λιγοστά μέτρα αυτοπροστασίας που έχουν στη διάθεσή τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων επίσης είναι οι ιδιώτες ιατροί που πολλές φορές χωρίς μέτρα αυτοπροστασίας, που δεν μπορούν να εξοικονομήσουν λόγω έλλειψης και χωρίς να υπολογίσουν το οικονομικό κόστος, διατηρούν ανοικτό το ιατρείο τους δουλεύοντας ως αποσβεστήρες του Δημόσιου συστήματος υγείας.

Άξια συγχαρητηρίων είναι η εθελοντική προσφορά των συναδέλφων ιατρών ιδιωτών και συνταξιούχων όλων των ειδικοτήτων, να βοηθήσουν αφιλοκερδώς με τις ιατρικές τους γνώσεις το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας εάν αυτό χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνταξιούχος ιατρός έθεσε εκτός από τον εαυτό του ως εθελοντή, τη διάθεση στον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας οικίας όπου θα μπορούν να παραμείνουν υγειονομικοί θετικοί στον covid-19, έτσι ώστε να μην μεταφερθεί ο ιός στις οικογένειές τους.

Τέλος είναι χρέος μου να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, όλους τους Βουλευτές του Νομού μας, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, όλους τους Δημάρχους Μεσσηνίας για την διάθεση οικονομικών πόρων και υγειονομικών υλικών ώστε να θωρακιστεί η υγειονομική δύναμη του Νομού μας.

Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι στους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές οι οποίοι θέτουν στη διάθεσή μας χρήματα και υγειονομικό υλικό. Θα πρέπει να παροτρύνουν και άλλους συμπολίτες μας να προσφέρουν ότι μπορούν και όπως μπορούν σε αυτό τον αγώνα που διεξάγουμε, ώστε να βγούμε όλοι μας υγιείς και νικητές από αυτή τη δύσκολη συγκυρία.”

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ