Τρίτη , 21 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / Εκλογές Μεσσηνία / Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν
δημαρχειο 2 660x330 - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν

Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν

Sharing is caring!

Εθελοντική Ομάδα υποψηφίων

Πολλές φορές με έχει απασχολήσει το πώς εξαφανίζεται αυτό το έντονο προεκλογικό ενδιαφέρον προσφοράς πολλών εκατοντάδων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μετά τις εκλογές. Πολλοί υποψήφιοι εμφανίζονται και εξαφανίζονται από την πόλη ως κομήτες.

Στο Δήμο Καλαμάτας εμφανίστηκαν και δραστηριοποιούνται 11 επικεφαλής συνδυασμών ως υποψήφιοι Δήμαρχοι και περίπου 700 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Όλοι αυτοί για περίπου 3 μήνες θα αναστατώσουν την πόλη. Από αυτούς θα εκλεγούν 41 και οι υπόλοιποι 659 θα μείνουν απέξω

Όλους αυτούς θα τους εμπιστευτεί αρκετός κόσμος και θα λάβουν 100, 200,300 μπορεί και 400 ψήφους. Η υποσχεσή τους στους ψηφοφόρους ήταν ότι θέλουν να προσφέρουν στο τόπο τους και ότι θέλουν να είναι χρήσιμοι. Φυσικά θα είναι ανακόλουθοι αν δεν το πράξουν.

Για αυτό προτείνω από όλους αυτούς που δεν θα εκλεγούν να δημιουργηθεί μια Εθελοντική Ομάδα και να κάνουν πράξη την διάθεση προσφοράς που υποσχέθηκαν. Αυτή η εθελοντική ομάδα θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στο Δήμαρχο που θα εκλεγεί. Αυτή η ομάδα θα βοηθά στην βελτίωση της καθημερινότητας καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων.
Η Εθελοντική Ομάδα μπορεί να συνεπικουρεί το έργο της Δημοτικής Αρχής σε διάφορες δράσεις και έκτακτα προβλήματα στο Δήμο όπως: 

  • Μπορούν να υποστηρίζουν πυροφυλάκια και ομάδες πυροπροστασίας τους θερινούς μήνες.
  • Μπορούν να υποστηρίζουν το έργο της πολιτικής προστασίας σε έντονα καιρικά φαινόμενα τους χειμερινούς μήνες.
  • Μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε πρωτοβουλίες καθαρισμών παραλιών.
  • Μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε πρωτοβουλίες δεντροφυτέψεις.

Έτσι η Δημοτική Αρχή θα έχει ένα καλό εργαλείο για την βελτίωση της καθημερινότητας και για όλους αυτούς τους υποψηφίους η συμμετοχή τους στην Εθελοντική Ομάδα θα αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

αρχείο λήψης 4 - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν
Θόδωρος Σταυριανόπουλος

ilias poulis home - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν oinomessinia - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν niniosbanner 1 - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν MYLO Indian Palace Restaurant - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν perrotis - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν mavreas1anigif - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν krystalkyriakoanigif - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν YPODIMATA - Δημιουργία Εθελοντικής Oμάδας εκ των υποψηφίων που δεν θα εκλεγούν

Δες και αυτό

επιμόρφωση στελεχών 310x165 - Η επιμόρφωση των στελεχών στην ανακυτταρωμένη Τοπική Αυτοδιοίκηση κρίνεται αναγκαία.

Η επιμόρφωση των στελεχών στην ανακυτταρωμένη Τοπική Αυτοδιοίκηση κρίνεται αναγκαία.

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ επιμόρφωση των στελεχών στην ανακυτταρωμένη Τοπική Αυτοδιοίκηση κρίνεται αναγκαία. Θεόδωρος Σταυριανόπουλος …

shares