Connect with us
Επιμελητηρίο

Επικαιρότητα

Δίκη Φιλιππίδη – Ελπίδα Νίνου: «Έφαγα σφαίρα στην καρδιά»

Ανέβηκε

στις

Δίκη Φιλιππίδη - Ελπίδα Νίνου: «Έφαγα σφαίρα στην καρδιά» 1
Κοινοποιησέ το

Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου για τις κατηγορίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η Ελπίδα Νίνου έφτασε στα δικαστήρια ντυμένη στα μαύρα και φορώντας γυαλιά ηλίου, ακολουθώντας τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος είχε δίπλα του τη δικηγόρο του Κ. Μπακιρτζίδου.Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού δε θέλησε και σήμερα να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους πριν από την κατάθεσή της.

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά» – Η Ελπίδα Νίνου περιγράφει πώς ένιωσε όταν άκουσε τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι». Με τα λόγια αυτά η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου περιέγραψε πως ένιωσε στο άκουσμα των καταγγελιών σε βάρος του ηθοποιού για ένα βιασμό και δυο απόπειρες.

«Τότε κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο του. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι» ξέσπασε συναισθηματικά φορτισμένη.

Συνήγορος : Τι φοβούνται;

Μάρτυρας : Ότι θα κρεμαστούν στα μανταλάκια. Ο κ. Τσαρούχας το είπε… Κάποιοι άνθρωποι που τον στήριξαν έχασαν τη δουλειά τους.

«Εγώ βλέπω ότι σιωπούν δημοσίως» ανέφερε ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας.

«Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον συνήγορο μας κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο» κατέθεσε.

«Είχε εμμονή με τον Πέτρο η πρώτη καταγγέλλουσα»

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τους νομικούς παραστάτες των νεαρών γυναικών που καταγγέλλουν τον ηθοποιό.

Η μάρτυρας αναφερόμενη στην πρώτη γυναίκα που κατονομάζει ως βιαστή της τον Πέτρο Φιλιππίδη υποστήριξε πως η ίδια θεωρεί ότι εκείνη είχε εμμονή με το σύζυγο της.

Συνήγορος: Ποιο ήταν το κίνητρο για να τον καταγγείλει ;

Μάρτυρας : Είχε εμμονή με τον Πέτρο.

Συνήγορος : Μέχρι πότε;

Μάρτυρας : Μέχρι το 2020 που ξαναπήγε στην πρεμιέρα του στο θέατρο και τον χειροκρότησε .

Συνήγορος : Δώδεκα χρόνια;

Μάρτυρας : Εγώ αυτό πιστεύω . Το 2007- 2008 πήγαινε καθημερινά στο θέατρο … περιφερόταν στα καμαρίνια για να δει τη μητέρα της έλεγε. Τηλεφωνούσε το καλοκαίρι . Το 2010 είδα τα μηνύματα που έστελνε στον Πέτρο. Στο θέατρο είχε πάει και άλλες φορές. Περίμενε ,προφανώς, κάτι από τον Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά . Δεν φαινόταν ως μια κοπέλα που είχε ζήσει κάτι τραγικό . Είχε μια φαντασίωση με τον Πέτρο . Μια πατρική φιγούρα , δεν ξέρω…

«Σε μια σχέση 30 χρόνων υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές»

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στην «άστατη ερωτική ζωή» που ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι είχε.

Συνήγορος : Γνωρίζατε ότι είχε άστατη ερωτική ζωή;

Μάρτυρας: Θα ήθελα να αφήσω τον Πέτρο να μιλήσει …Τα έχω διαβάσει.

Συνήγορος: Συνεργάτιδα του έχει καταθέσει ότι είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά με την συναίνεση τους και πολλές το επεδίωκαν κιόλας.

Μάρτυρας: Βρισκόμαστε εδώ για συγκεκριμένες κατηγορίες θέλετε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή ;

Συνήγορος : Για τη ζωή του κατηγορούμενου .

Μάρτυρας : Σε μια σχέση 30 χρόνων υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές που το ζευγάρι θα απομακρυνθεί. Μπορεί να είναι και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Πρόεδρος : Αυτό δεν είναι παράνομο

Μάρτυρας : Εξωσυζυγικές σχέσεις έχουν πάρα πολλοί …

Συνήγορος · Αυτά τα πρόσωπα που προκάλεσαν κρίσεις στις σχέσεις σας ήταν ηθοποιοί ;

Μάρτυρας: Δεν θα απαντήσω. Είπα και χθες ότι είχαμε δυσκολίες . Έχετε ονόματα;

Συνήγορος : Γνωρίζετε ότι ο κ. Μπιμπίλας έχει καταθέσει ότι το 2019 του εξομολογηθήκατε ότι ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι γιατί είχε συνάψει σχέση με μια φίλη του γιου σας και έμενε στο Κολωνάκι;

Μάρτυρας : Κρίσεις στις σχέσεις μας υπάρχουν . Αυτό που λέει δεν είναι αλήθεια , θα ρωτήσετε και τον κ. Μπιμπίλα.

ΠΗΓΗ

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ