Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020

Διαγωνισμός kalamataTimes – Κερδίστε προσκλήσεις για την κωμωδία «Τούτσι» του θεατρικού σχήματος ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ

Sharing is caring!

Πάρτε μέρος στην κλήρωση του kalamataTimes και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ 2 μονές προσκλήσεις  για την κωμωδία «Τούτσι» την Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Η κωμωδία «Τούτσι», βασισμένη στην ομώνυμη γνωστή κινηματογραφική επιτυχία του 1982, του Σίντνεϋ Πόλακ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη. Πρόκειται για το ανέβασμα μιας κλασσικής πλέον κωμωδίας της δεκαετίας του ’80, που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και την ευαισθησία της, με μια διπλή προβληματική που καταρχήν του χαρίζει την αξιοπιστία μιας «σκεπτόμενης» κωμωδίας.

Από τη μια αποτελεί σχόλιο πάνω στην ανεργία & τον σεξισμό στις γυναίκες στο χώρο εργασίας και από την άλλη αγγίζει το αιώνιο ζήτημα της διαφοράς και της συμπληρωματικότητας των δύο φύλων. Κι όλα αυτά σε μία δεκαετία κατά την οποία η αμερικανική κοινωνία γνώρισε και την ανεργία και την αποκαθήλωση των ταμπού κατά των ομοφυλόφιλων.

Το Tootsie είναι πάνω από όλα ένα ξεκαρδιστικό και ανατρεπτικό έργο που προκαλεί το θεατή να το αντιμετωπίσει ως love story.

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για την κλήρωση 2 μονών προσκλήσεων για τη κωμωδία «Τούτσι», στείλτε email στη διεύθυνση kalamatatimes@gmail.com συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό του τηλεφώνου  σας.

Οι τυχεροί αναγνώστες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το kalamataTimes.gr

Δες και αυτό

«Γλυκό πουλί της νιότης» Τελευταίες παραστάσεις

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0shares«Γλυκό πουλί της νιότης» Τελευταίες παραστάσεις Με επιτυχία συνεχίζονται  οι παραστάσεις του …

shares