Πέμπτη , Νοέμβριος 21 2019
Χειμερινό clubbing 2019-2020; En Vogue Athens Club
Χειμερινό clubbing 2019-2020; En Vogue Athens Club

Χειμερινό clubbing 2019-2020; En Vogue Athens Club

Sharing is caring!

Χειμερινό clubbing 2019-2020; En Vogue Athens Club

Η είσοδος στη βιομηχανία κέντρων διασκέδασης και μπουζουκιών της Αθήνας είναι πρόκληση, με παλιά clubs «πυλώνες» του χώρου να δυσκολεύουν τους νεοφερμένους που τολμούν να ρισκάρουν κάτι καινούργιο. Κάτι πρωτοπόρο και φρέσκο. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, το En Vogue Athens Club δε θα αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα.

Προσεγμένο, με κομψή εσωτερική διαρρύθμιση και μεταμοντέρνο στυλ, το En Vogue γρήγορα κέρδισε τις καρδιές του κοινού, δίχως καν να έχει ξεκινήσει επίσημα το…κυρίως πρόγραμμά του! Όντας στη θέση του Βοτανικού Plus, αποτελεί την τέλεια σύμπραξη παλιού και νέου, φέρνοντας νέα οπτικοακουστικά θεάματα σε έναν χώρο με πλούσια κληρονομιά στη νυχτερινή ψυχαγωγία.

Η Αθήνα θα πάρει αυτό που της αξίζει

Ανάμεσα στα υπόλοιπα κέντρα διασκέδασης, το En Vogue αναμένεται να δώσει μια φρέσκια πνοή δροσερού αέρα, εισάγοντας (επιτέλους) στην Αθήνα πρότυπα των clubs της Ευρώπης και των Η.Π.Α. Με προτίμηση σε μουσική RnB, Electro και Hip Hop, η φύση του μαγαζιού πρόκειται παρόλα αυτά να είναι πρωτεϊκή και άκρως μεταμορφωτική: τα έμπειρα στελέχη που κρύβονται πίσω από την πρωτοβουλία θα προσαρμόζουν συνεχώς το στυλ και τον χαρακτήρα του club, ικανοποιώντας τα γούστα και των πιο απαιτητικών πελατών και club-goers.

Η φαντασίωση κάθε clubber

Όταν πολλά clubs και μπουζούκια στην Αθήνα βάζουν λουκέτο, το En Vogue τολμά να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του σε κάτι καινοτόμο, αδοκίμαστο και ολότελα εξατομικευμένο στις ανάγκες του μοντέρνου clubber. Διάσημοι DJs, live events, parties μέχρι τα ξημερώματα, laser shows, μεγάλα ονόματα και σχήματα της Ελληνικής σκηνής, οι πιο πρόσφατες μουσικές επιτυχίες, χορευτικές εκδηλώσεις: Το En Vogue Athens Club τα έχει όλα and then some.

The reason for the season

Η ομάδα πίσω από το νέο αυτό εγχείρημα είναι πεπειραμένη στη νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας λειτουργήσει στο παρελθόν το περίφημο DreamCity Athens. Επαγγελματίες στη διακόσμηση, τον εύρυθμο συντονισμό των shows και την κατασκευή εμπνευσμένων κοκτέιλ θα σε φιλοξενήσουν σε έναν χώρο που συμπεριφέρεται σε όλους ως VIP. Με τιμές εισόδου και φιάλης άκρως προσιτές (και, τολμάμε να πούμε, ανταγωνιστικές), το En Vogue τελειοποιεί κάθε στάδιο και επίπεδο της απόλυτης νυχτερινής διασκέδασης, από την προετοιμασία μέχρι την τέλεση. Δυστυχώς, όμως, πάσχει από ένα μόνο πράγμα: την ατελοφοβία – τη φοβία δηλαδή ότι κάτι δε θα φτάσει τα υψηλά στάνταρ που έχουν θέσει στον εαυτό τους. Μια φοβία που γρήγορα θα εξανεμιστεί.

 

Το νέο meeting point της παρέας σου

Μόνο τα καλύτερα vibes: Αυτό είναι το μότο του μαγαζιού, και είμαστε βέβαιοι ότι θα το τηρήσουν. Το En Vogue Athens Club θα το βρεις στο Γκάζι, στην Ιερά Οδό 76, κοντά στο μετρό του Κεραμικού (στη θέση του Βοτανικού Plus). Η μετακίνηση στο club είναι ευκόλως προσβάσιμη από τα μέσα συγκοινωνίας, ενώ οι θέσεις parking είναι πολλές και άνετες.

Δε χρειάζεται να περιμένεις

Το club άνοιξε επισήμως τις πόρτες του στις 21 Σεπτεμβρίου, επιφυλάσσοντας σε όσους βρέθηκαν εκεί ένα αξέχαστο opening party με πολλές εκπλήξεις. Από εκεί και πέρα, για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020, εσύ και η παρέα σου μπορείτε να διασκεδάσετε στο En Vogue κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το En Vogue Athens Club είναι έτοιμο. Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι: Εσύ είσαι

Χειμερινό clubbing 2019-2020; En Vogue Athens Club

Χειμερινό clubbing 2019-2020; En Vogue Athens Club
shares