Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
Home / Κους Κους / Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά!
leskordaonkaimainenaelak1 660x330 - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά!

Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά!

Sharing is caring!

Η Φαίη Σκορδά, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, θα δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια θα μιλήσει για όλα στη νέα εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του γυρίσματος δεν πήγαν όλα καλά.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό: «Μου έκανε αυτό με το εξομολογητήριο και έγινα έξαλλη! Μάλωσα με τον αρχισυντάκτη, πάρα πολύ! Μάλωσα πάρα πολύ με τον αρχισυντάκτη, νομίζω θα το παίξουν και στο τρέιλερ. Χαμός έγινε! Με ρώτησαν τα πάντα κι εγώ απάντησα, απάντησα σε όλα. Αν πας κάπου καλεσμένη θα απαντήσεις, αλλιώς δεν πας. Κι εγώ ο λόγος που πήγα στον Θέμη είναι γιατί ήταν συνεργάτης της εκπομπής πάρα πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσα να πω όχι, ηθικά και συναισθηματικά».

 

 

ilias poulis home - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! oinomessinia - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! niniosbanner 1 - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! MYLO Indian Palace Restaurant - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! perrotis - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! mavreas1anigif - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! krystalkyriakoanigif - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά! YPODIMATA - Χαμός με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά!

Δες και αυτό

5004455 310x165 - Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Η έκτρωση αποτελεί εκούσιο φόνο (video)

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Η έκτρωση αποτελεί εκούσιο φόνο (video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜητροπολίτης Μεσσηνίας: Η έκτρωση αποτελεί εκούσιο φόνο (video) Αντιδράσεις με δημόσιες θέσεις …

shares