Connect with us

Αθλητικά

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ. "Η Καλαμάτα" 1
Κοινοποιησέ το

Το Σάββατο, 29.06.2019, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ”.
Κατόπιν ομόφωνης απόφασης, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σώμα, ως ακολούθως:

1. Γεώργιος Πρασσάς του Σταύρου, Πρόεδρος.
2. Χρήστος Παπαδημητρίου του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος.
3. Δημήτριος Παπαδόπουλος του Σαράντη, Γραμματέας – Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος.
4. Δημήτριος Σπανός του Βελισαρίου, Ταμίας.
5. Ιωάννης Νταόπουλος του Βασιλείου, Μέλος.
6. Γεώργιος Ράλλης του Σωτηρίου, Μέλος.
7. Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης του Βασιλείου, Μέλος.

Στο ίδιο πλαίσιο, αποφασίστηκε ομόφωνα ο ορισμός των κ. Δημήτριου Ελεύθερου του Αναστασίου, ως Εκτελεστικού Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος
και κ. Μιχαήλ Σταθόπουλου του Δημητρίου, ως Υπευθύνου Λειτουργίας των ακαδημιών.

 


Κοινοποιησέ το

Αθλητικά

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στα Παπαφλέσσεια 2020

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μεσσηνιακός ΓΣ - Παπαφλέσσεια 2020
Κοινοποιησέ το

Μεσσηνιακός ΓΣ – Παπαφλέσσεια 2020

Το ΔΣ του Μεσσηνιακού Γ. Σ. με ανακοίνωση του, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αθλητική εκδήλωση Παπαφλέσσεια 2020

Αναλυτικά:

Η συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια 2020» πέρασε πλέον στην ιστορία και χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα επιτυχημένη αθλητική εκδήλωση, λαμβάνοντας υπόψιν τις ειδικές και πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας κορονοϊού, τις συνέπειες της οποία βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888, ως κύριος και διαχρονικός διοργανωτής των «Παπαφλεσσείων» οφείλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους παράγοντες οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή μιας αθλητικής και συνάμα πολιτιστικής εκδήλωσης:

-Τους συνεργάτες και διαχρονικούς συνδιοργανωτές των αγώνων, α) τον Δήμο Καλαμάτας και β) την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την διάθεση οικονομικών πόρων, ανθρώπινου δυναμικού και αθλητικών εγκαταστάσεων.

-Το υφυπουργείου Αθλητισμού που ανέλαβε ξανά υπό την αιγίδα του την ιστορική διοργάνωση.

-Τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου για την σημαντική στήριξη της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

-Τους αθλητές των αγώνων για το υψηλού επιπέδου αγωνιστικό θέαμα, τις αξιόλογες επιδόσεις, την προσπάθεια για την επίτευξη του αγωνιστικού τους στόχου, την μαχητικότητα και για τον έντιμο αγώνα τους.

-Τους κριτές των αγώνων για την αμεροληψία τους, τις δίκαιες αποφάσεις, την ορθή κρίση τους και γενικά την συνολική τους στάση εντός του αγωνιστικού χώρου.

-Τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους Δημοσιογράφους, τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, οι οποίοι υποστηρίζουν ποιοτικά στο μέγιστο βαθμό την μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση, διοχετεύοντας την πληροφόρηση προς κάθε ενδιαφερόμενο αποδέκτη.

-Τους εθελοντές των αγώνων, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους αποτελούν την κινητήρια δύναμη της διοργάνωσης.

-Το προσωπικό του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 (Μέλη διοίκησης, προπονητικό επιτελείο τμήματος Στίβου, μέλη και αγνούς Φίλους του Συλλόγου), το οποίο ως βασικό μέρος της οργανωτικής επιτροπής συμβάλλει πολλαπλώς στην αρτιότητα της διοργάνωσης.

-Τους αθλητές του τμήματος Στίβου (αγωνιστική ομάδα και ακαδημίες) για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από νευραλγικές και άκρως υπεύθυνες θέσεις, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των ατόμων που τον στελεχώνουν, αποτελεί σημαντικό εγγυητικό παράγοντα για οργανωτικά επιτυχημένες μελλοντικές διοργανώσεις. Η φετινή διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων» αποδεικνύει ότι ακόμα και κάτω από δύσκολες και ειδικές συνθήκες, η σύμπνοια, η συνεργασία και η οργανωμένη προσπάθεια είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας του στόχου.

Μεσσηνιακός ΓΣ - Παπαφλέσσεια 2020


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Αγωνιστική ποδηλασία: 3η και 4η θέση για Ρήγα και Λαχανά του Ευκλή στο Brevet του ”Γύρου Μεσσηνίας”.

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ρήγας και Λαχανάς του Ευκλή
Κοινοποιησέ το

Αγωνιστική ποδηλασία Ευκλής Καλαμάτας

Την περασμένη Κυριακή (2/8ου) διεξήχθη το Αυγουστιάτικο Brevet στην Μεσσηνία με την επωνυμία ”Γύρος Μεσσηνίας – Γαργαλιάνοι” με διοργανωτή την Bioracer Hellas, το οποίο ήταν και το τελευταίο για το 2020.
Ένας αγώνας αντοχής δρόμου περιμετρικά της Μεσσηνίας, των 200 χλμ. που δυστυχώς είχε μόνο 22 συμμετοχές, ενώ πέρυσι ο συγκεκριμένος αγώνας είχε 60 περίπου ποδηλάτες.
Κατά την διάρκεια του έτους είχαν ακυρωθεί πολλά Brevet λόγω του Covid 19, απογοητεύοντας πολλούς λάτρεις του συγκεκριμένου αγώνα.
__ Τον σύλλογο ”Ευκλής” εκπροσώπησαν επάξια οι αθλητές του, Νικόλαος Ρήγας και Πάνος Λαχανάς καταλαμβάνοντας 3η και 4η θέση αντίστοιχα.
Μια πάρα πολύ καλή επίδοση, για τους ποδηλάτες του Ευκλή, δεδομένου ότι την Κυριακή είχε 34 βαθμούς Κελσίου στα πρώτα 52 χλμ. και όπως μας δήλωσαν οι ποδηλάτες λίγο πριν το Καλό Νερό έπιασε και μια καταρρακτώδης βροχή για 40 λεπτά, η οποία ευτυχώς, τους βρήκε σε ασφαλές μέρος (βενζινάδικο) και κατάφεραν, να συνεχίσουν με το πέρας της καταιγίδας και να τερματίσουν μετά από 7 ώρες, κάνοντας συνολικά εντός ορίου χρόνου τα 203 χλμ.
__ Η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν: Γαργαλιάνοι (αφετηρία), Πύλος, Μεθώνη, Φοινικούντα, Κορώνη, Πεταλίδι, Ριζόμυλος, Μεσσήνη, Καλαμάτα, Μελιγαλάς, Καλό Νερό, Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνοι (τερματισμός).
Γύρος Μεσσηνίας - Γαργαλιάνοι

Αγώνισμα BREVET

__Η Λέσχη Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδας – Audax Randonneurs Grece είναι ο φορέας διαχείρισης των Brevet στην Ελλάδα.
Ιδρύθηκε το 2014 και έχει έδρα στην Αθήνα.
Σκοπός του φορέα είναι η διαχείριση των διοργανωτών στην Ελλάδα, για την άρτια και ασφαλή διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων Brevets, σύμφωνα με τους όρους και κανόνες της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parissien.
__ Κατά τις χρονιές που διεξάγεται το Paris-Brest-Paris διασφαλίζει την διεξαγωγή προκριματικών Brevets 200-300-400-600 χλμ. με σκοπό τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην κορυφαία διοργάνωση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας: 29-30 Αυγούστου 2020 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας: 29-30 Αυγούστου 2020 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ 10
Κοινοποιησέ το

Η ΑΛΑΚ διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο είχε ο Πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος και ο Γραμματέας της Λέσχης Αθανάσιος Κάτσος, σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020. Αντικείμενο της συνάντηση η ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή στην Καλαμάτα αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ στην πίστα που λειτουργεί στη Δυτική Παραλία.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29-30 Αυγούστου 2020 και τη διοργάνωση έχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της ΑΛΑΚ και ο Δήμος θα ενισχύσει οικονομικά τη διοργάνωση. Σημειώνεται ότι στην περιοχή τις ημέρες των αγώνων θα βρεθούν περισσότεροι των 250 οδηγοί, μηχανικοί κ.ά. των περίπου 60 ομάδων που θα συμμετέχουν απ’ όλη την χώρα.

Η ΑΛΑΚ διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ