Connect with us

Μεσσηνία

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 1
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» διοργάνωσαν από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διαγωνισμό βιτρίνας, με θέμα: «Στολίζω την ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα της πόλης μου…», που αφορά σε εμπορικά καταστήματα και τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους. Πολλά καταστήματα υπέβαλαν συμμετοχή και η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης συνεδρίασε για να επιλέξει τις καλύτερες προτάσεις. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες:

1) ο Παντελής Δρούγας , πρόεδρος της Κ.Ε. «Φάρις»
2) ο Παναγιώτης Λαμπρινίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εικαστικού Τομέα της Κ.Ε. «Φάρις»
3) η Νάνσυ Παπαδοπούλου, εικαστικός ζωγράφος, δασκάλα Εικαστικού Σχολείου της Κ.Ε. «Φάρις»
4) η Λίλιαν Ψηλάκη, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου
5) ο Νίκος Γεωργακίλας, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Η επιτροπή αξιολόγησε τις συμμετοχές, με κριτήρια που είναι τα ακόλουθα:

• Η γενική εντύπωση
• Η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα
• Η απόδοση της ιδέας των Χριστουγέννων
• Η πρόκληση ενδιαφέροντος διερχομένων και ο μαγνητισμός βλέμματος.

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία και με βάση το άθροισμα της ξεχωριστής βαθμολογίας των κριτών, αναδείχθηκαν ως εξής με σειρά κατάταξης οι ακόλουθες συμμετοχές:

 

kalyterh vitrina no 1

• 1η βιτρίνα: αυτή της επιχείρησης Δημ. Βλαχονικολός & Σία ΙΚΕ – COSMOS

 

kalyterh vitrina no 2

• 2η βιτρίνα: εκείνη του καταστήματος THE NEW POST

 

 

 

kalyterh vitrina no 3

• 3η βιτρίνα: αυτή του καταστήματος ετοίμων ενδυμάτων με την επωνυμία WOMAN.

 

Η επίσημη απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών συμμετοχής θα γνωστοποιηθεί αργότερα.
Τα βραβεία περιλαμβάνουν τα εξής: προβολή της επιχείρησης με συνέντευξη Τύπου, αναρτήσεις στις ιστοσελίδες του Δήμου Καλαμάτας, της «Φάρις» και τοποθέτηση λογοτύπου στο έντυπο του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, καθώς και τρία γευστικά πακέτα με τοπικά προϊόντα για τις ανάγκες ενός σπιτιού.

Στόχος είναι να καθιερωθεί ο διαγωνισμός και στον επόμενο να υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες των καταναλωτών και δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την αγορά της Καλαμάτας με όμορφες βιτρίνες.

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας


Κοινοποιησέ το

Μεσσηνία

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλοκαιρινή απόδραση στην Καλαμάτα με τον κολλητό της!

Avatar

Ανέβηκε

στις

από

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλοκαιρινή απόδραση στην Καλαμάτα με τον κολλητό της! 8
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Σε έναν… μυστικό προορισμό βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, για να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας, μακριά από την Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Καλαμάτα μαζί με την παρέα της, επέστρεψε στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει τα τηλεοπτικά γυρίσματα του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, για τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, αποφάσισε να φύγει ξανά, αυτή τη φορά με τον καλύτερο της φίλο και ταλαντούχο καλλιτέχνη, Θανάση Αλευρά! Η Ζέτα και ο Θανάσης διατηρούν στενή φιλία και ο ένας αποτελεί το στήριγμα του άλλου. Έτσι, οι δυο ηθοποιοί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, εκτός Αθηνών, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας.

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 9

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις καλοκαιρινές της διακοπές και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 10

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 11

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 12

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 13

Οι δυο ηθοποιοί απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο!

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μεσσηνία

Ο πλούτος των ελαιοκομικών προϊόντων της μεσσηνιακής γης στη Detrop Boutique

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο πλούτος των ελαιοκομικών προϊόντων της μεσσηνιακής γης στη Detrop Boutique 14
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Detrop Boutique

Πέτυχε το στόχο της η συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας στην έκθεση Detrop Boutique 2020 στη Θεσσαλονίκη, 22-24 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας αποκλειστικά τον πλούτο των ελαιοκομικών προϊόντων που παράγει όλη η μεσσηνιακή γη.

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 15

Ο Δήμος Καλαμάτας, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, επέλεξε να παρουσιάσει στοχευμένα το ελαιόλαδο και τις ελιές μας κυρίως, στους επαγγελματίες επισκέπτες από Βαλκανικές χώρες και όλη τη Βόρεια Ελλάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων όλου του νομού, η γευσιγνωσία που έγινε σε συνεργασία με το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, αλλά και η γενικότερη εικόνα του stand, απέσπασαν θετικά σχόλια Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 16

To stand εμβαδού 35 τ.μ., με γραφικά που προβάλλουν την ελαιοκομία του τόπου και παρουσιάζουν τη «Μάνα Ελιά», ένα μνημείο της φύσης, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, πολλοί εκ των οποίων δεσμεύτηκαν να επισκεφτούν τον τόπο. Τον Δήμο Καλαμάτας στη διάρκεια της έκθεσης εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος. Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο από την ανταπόκριση των επαγγελματιών όσο και από τη γενική εικόνα της συμμετοχής του δήμου και των εταιρειών.

Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες της Καλαμάτας 17

Σημαντικός είναι ο απολογισμός αναφορικά με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο ελληνικός και ξένος επαγγελματικός κόσμος.

Σχεδόν 70 επαγγελματίες, οι μισοί εκ των οποίων Ελληνες και οι υπόλοιποι κυρίως από Βαλκανικές χώρες (Πολωνία, Βουλγαρία, Σερβία, Γερμανία, Κροατία, Ρουμανία, Ρωσία, Βέλγιο, Μ. Βρετανία κ.α.), εκδήλωσαν σοβαρό ενδιαφέρον για τα μεσσηνιακά προϊόντα. Αρκετοί εκ των ενδιαφερομένων συμμετείχαν στη γευσιγνωσία ελαιολάδου που έγινε με τη συμμετοχή της Βελούδως Βελισσάρη από το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, στον χώρο του περιπτέρου.

Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα το περίπτερο επισκέφθηκαν μαθητές, και σπουδαστές σχολών της Βορείου Ελλάδας, με αντικείμενο την τεχνολογία τροφίμων και τη γεωπονία. Όσον αφορά στα εκθέματα των εταιρειών που συμμετείχαν, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, μετά το πέρας της έκθεσης, διατέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αυτό το Μεσσηνιακό. . olive bar που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, κέρδισε τις εντυπώσεις στη Detrop Boutique, στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας σε νέες αγορές για τα μεσσηνιακά προϊόντα. Σε αυτή τη φάση η βαλκανική αγορά δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει δυναμικό συνεργάτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος συνεχίζει τις επαφές με τη ΔΕΘ-Helepxo, κάτι που επιβεβαιώθηκε κατά την παρουσία και τις συναντήσεις που είχε στη Θεσσαλονίκη την π. εβδομάδα ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μεσσηνία

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας στο Διοικητήριο

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας στο Διοικητήριο 18
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από το Σύλλογο Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στον τέταρτο όροφο του Διοικητηρίου στην αίθουσα «Π. Φωτέας»

Η αιμοδοσία είναι μια προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, δέκα λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ζωή!

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ