Τρίτη , 21 Ιανουαρίου 2020
Home / Ελεύθερος Χρόνος / Τηλεόραση / Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM
dpvg7lfm 660x330 - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM

Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM

Sharing is caring!

Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM

Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του Greece’s Next Top Model 2 και το έκανε με έναν άκρως επεισοδιακό τρόπο.

Η παίκτρια, αποφάσισε να εγκαταλείψει το παιχνίδι και το σπίτι εξαιτίας προσωπικών και οικογενειακών λόγων.

«Μίλησα με τον Κώστα, ευτυχώς μου έφυγε από μέσα μου αυτή η απορία, δεν είναι ούτε θέμα ζήλειας, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που έχει γίνει σοβαρό και θα πρέπει να είμαι δίπλα του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω. Δεν σώζεται, όχι. Όταν συμβαίνουν κάποια σοβαρά περιστατικά πρέπει να είσαι δίπλα στην οικογένειά σου», είπε αρχικά η Μαρτίνα στις FF, εξηγώντας πως ο λόγος που φεύγει είναι ότι της το ζήτησε ο σύντροφος της.

Η Μαρτίνα θέλησε να ανακοινώσει την απόφαση της και στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για προσωπικούς λόγους θα αποχωρήσω από το παιχνίδι. Όσες έχετε την απορία, δεν έχει γίνει κάτι με τον Κώστα, δεν είναι ότι δεν αντέχει, είναι πραγματικά σοβαρός οικογενειακός λόγος. Όσες θέλουν να με χαιρετήσουν πραγματικά να με χαιρετήσουν, τις υπόλοιπες θεατρικότητες δεν τις θέλω, το λέω ξεκάθαρα.

Να έχετε μια καλή συνέχεια και πορεία, χάρηκα που σας γνώρισα όλες. Με κάποιες ίσως να τα πούμε έξω, με κάποιες άλλες και να μην τα πούμε, δεν με ενδιαφέρει. Αυτά», είπε η Μαρτίνα σε όλες τις κοπέλες στο σαλόνι και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πήγε στην πόρτα καμία να την αποχαιρετήσει εκτός από τις FF.

Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM

ilias poulis home - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM oinomessinia - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM niniosbanner 1 - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM MYLO Indian Palace Restaurant - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM perrotis - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM mavreas1anigif - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM krystalkyriakoanigif - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM YPODIMATA - Αποχώρησε επεισοδιακά η Μαρτίνα από το GNTM

Δες και αυτό

auti tin imerominia tha problithei o telikos o rolos tou koino.w l 310x165 - GNTM τελικός φιάσκο: Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια για το Star

GNTM τελικός φιάσκο: Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια για το Star

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesGNTM τελικός φιάσκο Θα συζητάμε για πολύ καιρό τον τελικό του GNTM. …

shares