Παρασκευή , 24 Ιανουαρίου 2020
χωματερη - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης...

Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης…

Sharing is caring!

Την περασμένη Πέμπτη, ένας άνδρας από το Όρεγκον πέταξε τις οικονομίες που είχε σε ένα κουτί παπουτσιών σε κάδο ανακύκλωσης. Και φυσικά μετά έτρεχε και δεν έφτανε.

Ο άνδρας βρέθηκε στην βόρεια Καλιφόρνια και από λάθος πέταξε το κουτί των παπουτσιών που ήταν γεμάτο με λεφτά. Όταν το συνειδητοποίησε έτρεξε στον κάδο, αλλά είχε ήδη αδειάσει. Κάλεσε αμέσως την ιδιωτική εταιρεία που κάνει την ανακύκλωση με τον γενικό διευθυντή να τον πληροφορεί πως όλα όσα είχαν φτάσει στο κέντρο ταξινομήθηκαν ήδη.

Έδωσε ωστόσο οδηγία στους υπαλλήλους να έχουν το νου τους μήπως και βρουν κάποιο κουτί παπουτσιών. Περίπου δυο μέρες μετά τον τρομακτικό χωρισμό του κουτιού από τον ιδιοκτήτη του, όταν ένας υπάλληλος το βρήκε και κατάφερε να «διασώσει» σχεδόν όλα τα χρήματα. 320 δολάρια δεν τα κατάφεραν.

Τα περισσότερα χρήματα έμειναν μέσα στο κουτί, παρόλο που διένυσαν 320 χιλιόμετρα μέσα σε απορριμματοφόρο. Πάντως θα έπρεπε να το ξέρει ότι θα βρεθούν. Η πόλη που βρίσκεται το Κέντρο Ανακύκλωσης ονομάζεται «Eureka», δηλαδή «Εύρηκα».

ilias poulis home - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... oinomessinia - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... niniosbanner 1 - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... MYLO Indian Palace Restaurant - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... perrotis - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... mavreas1anigif - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... krystalkyriakoanigif - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης... YPODIMATA - Άνδρας πέταξε 23 χιλιάδες δολάρια από λάθος σε κάδο ανακύκλωσης...
shares