Connect with us
Επιμελητηρίο

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Καθαρά Δευτέρα 7 Μάρτιου 2022

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα Καθαρά Δευτέρα 7 Μάρτιου 2022 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Η τύχη είναι με το μέρος σας, σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα! Ίσως υπογράψετε ένα επικερδές συμβόλαιο, εάν είστε άνεργοι να βρείτε δουλειά, εάν αναζητάτε καλύτερες ευκαιρίες, να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, ενώ και το ενδεχόμενο κα κερδίσετε λαχείο είναι πιθανό σήμερα! Το δεύτερο μέρος της μέρας είναι πλούσιο σε εκπλήξεις και γεγονότα! Ενδεχομένως να έχουν σχέση τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ερωτικό σύντροφο ή απογόνους, και θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό!

Ταύρος

Ίσως διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της μέρας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και είστε χαμένοι στις ονειροπολήσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ ανάγκη κακό, εάν η δουλειά σας είναι ρουτινιάρικη και μπορείτε να «ταξιδέψετε» χωρίς επιπτώσεις. Εάν όμως πρέπει να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως είναι μια έναρξη συνεργασίας,  μια σημαντική αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο ή την τοποθέτηση χρημάτων, το πράγμα γίνεται από δύσκολο έως επικίνδυνο!  Έχετε το κατά νου και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, για να μην αντιμετωπίσετε τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Το βραδάκι απολαύστε δημιουργικές δραστηριότητες!

Δίδυμοι

Επενδύστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα και ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και σας χαλαρώνουν. Αφιερώστε χρόνο στην κουζίνα, εάν σας ευχαριστεί, δοκιμάζοντας καινούργιες συνταγές, ασχοληθείτε με ένα καινούργιο χόμπι, αλλάξτε το στιλ σας ή επενδύστε στην μάθηση νέων πραγμάτων και δεξιοτήτων. Ακόμη και εάν θέλετε να γυμναστείτε λίγο για να ξεπιαστείτε, αποφύγετε την βαριά προπόνηση και την καταπόνηση του σώματος σας. Σημαντικό είναι, με ότι και αν ασχοληθείτε, να σας ευχαριστεί και να μη σας καταπονεί!

Καρκίνος

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, καθώς δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των γύρω σας για τους λανθασμένους λόγους. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες φροντίστε να δικτυωθείτε με άτομα που μπορούν να προωθήσουν την δουλειά σας ή να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Ίσως και να υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, για το πώς θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Λέων

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Παρθένος

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

Ζυγός

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Σκορπιός

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Τοξότης

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σας αποσκοπούν σ΄ αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σας παρέχει όσα ονειρεύεστε. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στην ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματιστείτε το μέλλον σας και καταστρώστε τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία του.

Αιγόκερως

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

Υδροχόος

Η μέρα θα φέρει κάποια σημαντική καμπή στη ζωή σας! Μερικοί θα αποφασίσετε να απαλλαγείτε από πιεστικά προβλήματα στον τομέα των αισθηματικών. Κάποιοι θα κάνουν τα πρώτα βήματα σε μια σημαντική καριέρα. Υπάρχουν και εκείνοι που θα σκεφτούν μια αλλαγή επαγγέλματος. Το απόγευμα δεν ενδείκνυται για τίποτε περισσότερα από την επεξεργασία μελλοντικών πλάνων. Και αφού κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας, βγείτε και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

Ιχθείς

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας. Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής με νέα ρότα την ζωή σας.

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ