Connect with us
Επιμελητηρίο

Ελεύθερος Χρόνος

ΣΠΟΚ Ευκλής Καλαμάτας: Ανάβαση στον Μύτικα του Ολύμπου

Ανέβηκε

στις

ΣΠΟΚ Ευκλής Καλαμάτας: Ανάβαση στον Μύτικα του Ολύμπου 3
ΣΠΟΚ Ευκλής Καλαμάτας: Ανάβαση στον Μύτικα του Ολύμπου 4https://diaplasis.eu/services/%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%ce%bd/
Η ορειβατική ομάδα του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” εξορμεί τέλος Αυγούστου (26-27-28 Αυγούστου 2022) στον Όλυμπο, στο βουνό των Θεών, για να πατήσει την ψηλότερη κορυφή του, τον Μύτικα στα 2918 μ. υψόμετρο.
Το πρόγραμμα είναι κατασκηνωτικό τριήμερο στο Καταφύγιο της Πετρόστρουγγας. Η ανάβαση στον Μύτικα είναι μια μοναδική εμπειρία στη ζωή ενός ορειβάτη !
Ο Όλυμπος αποτελεί ορόσημο για τους λάτρεις του βουνού και της φύσης και φυσικά για όσους αγαπούν τις προκλήσεις !
Το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και κατοικία των Δώδεκα Θεών της Αρχαιότητας, σάς προσκαλεί σε μία θεϊκή ορειβατική εμπειρία !!
Πληροφορίες απογευματινές ώρες στο τηλέφωνο: 697 425 2234.

https://www.instagram.com/reels/DaDDNtUgNp2/https://spourgitis.gr/en/https://spourgitis.gr/en/kafemauroeidis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ