Σάββατο , 18 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα!
hqdefault - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα!

1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα!

Sharing is caring!

1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο costa neoriviera στην Καλαμάτα!

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ της Καλαμάτας κατέπλευσε χθες το πρωί το κρουαζιερόπλοιο “Costa Neoriviera”, υπό ιταλική σημαία. Στο πλοίο επιβαίνουν 1.167 τουρίστες, από διάφορες εθνικότητες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι Γάλλοι. Το σκάφος ήλθε στην Καλαμάτα προερχόμενο από το Αργοστόλι Κεφαλλονιάς και αναχώρησε στις 6 το απόγευμα για το Ηράκλειο Κρήτης.

Στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου προσφέρθηκαν από αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας χάρτες, κάρτες με αξιοθέατα της Καλαμάτας και της περιοχής της, ενώ τους δόθηκαν και πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος.
Πολλοί από τους επισκέπτες περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, με τα πόδια, με αστικό λεωφορείο, με ταξί, είτε με το τουριστικό τρενάκι.
Επίσης, τουρίστες επισκέφθηκαν με 8 λεωφορεία κοντινούς προορισμούς, όπως το Μυστρά, τη Μάνη και την Πύλο.

Untitled 1 54 - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα!

niniosbanner 1 - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα! MYLO Indian Palace Restaurant - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα! perrotis - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα! mavreas1anigif - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα! krystalkyriakoanigif - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα! YPODIMATA - 1.167 τουρίστες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoriviera στην Καλαμάτα!

Δες και αυτό

Θεοφάνεια

Θεοφάνεια 2020: Φώτο + βίντεο από τον αγιασμό των υδάτων στην Καλαμάτα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΘεοφάνεια 2020 στην Καλαμάτα Η ηλιοφάνεια παρά το τσουχτερό κρύο και τα …

shares