Kalamata Times

YIAMAS Gastro Bar…. Άκρως πετυχημένη η 2η βραδιά Μεσσηνιακής γαστρονομίας

YIAMAS Gastro Bar…. Άκρως πετυχημένη η 2η βραδιά Μεσσηνιακής γαστρονομίας 1
Κοινοποιησέ το

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 2η βραδιά Μεσσηνιακής γαστρονομίας  που διοργάνωσε το Yiamas Gastro Bar, στο πλαίσιο του κύκλου 4 βραδιών με άρωμα Μεσσηνίας.

 Μετα την 1η βραδιά me  την παρουσίαση των νέων οίνων της Οινομεσσηνιακής Α.Ε , Mati Fortuna, και το μενού οινογνωσίας , O chef του Yiamas Gastro Bar, Δημήτρης Καρράς, φιλοξένησε ξανά στην κουζίνα του, την  Μεσσήνια chef Γεωργία Κουτσούκου

 Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Μανιάτικη κουζίνα και το μενού ηταν το εξής :

Καλωσόρισμα Ψωμί χαρουπιού με φάβα, καρύδια και πετιμέζι

Ορεκτικό – ζεστή σαλάτα Κολοκυθοκορφάδες με κρέμα σφέλα στο φούρνο

Πρώτο πιάτο Τραχανάς με ψητές γαρίδες και δυόσμο

Κυρίως πιάτο Μπαρμπούνια “σαβόρο” με αρωματικό πουρέ σκόρδο

Επιδόρπιο Γαλατόπιτα με φύλλο και σάλτσα κεράσι 

 

Τα κρασιά που συνόδευσαν τα πιάτα ήταν από Μεσσηνιακούς αμπελώνες. Την μουσική επιμέλεια  της βραδιάς ειχε όπως πάντα ο dj του Yiamas Gastro Bar, Jimmy Konstantopoulos.

 

Την βραδιά τίμησαν φίλοι και θαμώνες του Yiamas, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Ξεχωριστό ηταν  το άψογο και προσωποποιημένο σέρβις από την στιγμή της υποδοχής έως το τέλος της βραδιάς.

 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την 3η βραδιά Μεσσηνιακής γαστρονομίας , τη Δευτέρα 19.08.19  με μενού οινογνωσίας και παρουσίαση κρασιών απο την Οινοποιία Ψαρούλη.

 


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version