Kalamata Times

Μότο Τσαχπίνης: Τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα και τα scooter

Μότο Τσαχπίνης: Τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα και τα scooter 4
Κοινοποιησέ το

Η εταιρεία “Μoto Τσαχπίνης” για περισσότερο από δυο δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο του service, των πωλήσεων συνεργαζόμενη με τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο των μοτοσυκλετών και των scooter .

Κύριο μέλημα της εταιρείας “Μoto Τσαχπίνης” είναι η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών επιδιώκοντας να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την σωστή φροντίδα του οχήματός τους.

Τα γνήσια ανταλλακτικά, η πολυετής εμπειρία στο χώρο, η άμεση επικοινωνία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του “Μoto Τσαχπίνης” όπου το θετικό αποτέλεσμα κάθε συνεργασίας με πελάτη αποτελεί εγγύηση.

Οι μοτοσυκλέτες που επισκευάζονται ή συντηρούνται στον χώρο του “Μoto Τσαχπίνης” , από τους πλήρως καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς του, παραδίδονται πάντοτε σε άριστη κατάσταση και εργοστασιακή λειτουργία.

Στο κατάστημα “Μoto Τσαχπίνης” στην οδό Κλαδά 13 στην Καλαμάτα, υπάρχει μεγάλη γκάμα από στόκ ,γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλετών και scooter .

Η SUNRA είναι μεγάλης κλίμακας πολυμετοχική εταιρεία που ειδικεύεται στην εξέλιξη, παραγωγή και διανομή ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να τα βρειτε στο κατάστημα “Μoto Τσαχπίνης

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

“Μoto Τσαχπίνης”

Κλαδά 13, Καλαμάτα

http://www.tsaxpinis.gr/

Τηλ. 2721 020000

email: stavrostsaxpinis@yahoo.gr


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version