Kalamata Times

Λιθάρι café-bar: Για all day ξέγνοιαστες καλοκαιρινές καταστάσεις

Λιθάρι café-bar: Για all day ξέγνοιαστες καλοκαιρινές καταστάσεις 4
Κοινοποιησέ το

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τι καλύτερο από το να περάσεις μια ολόκληρη μέρα στην παραλία; Ιδανικό σημείο το Λιθάρι café bar το οποίο βρίσκεται πάνω στη θάλασσα σε μια ονειρεμένη τοποθεσία, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την Καλαμάτα, στο Αρχοντικό Αβίας.

Επίλεξε να κάτσεις σε ένα από τα τραπεζάκια ή σε μια ξαπλώστρα στην οργανωμένη ιδιωτική παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το μαγαζί. Παρήγγειλε έναν καφέ, πιες λίγες γουλιές και ύστερα κάνε τις βουτιές σου στην καταγάλανη και πεντακάθαρη θάλασσα.

Το μπάνιο ανοίγει την όρεξη. Έτσι αν πεινάσεις δεν χρειάζεται να πας πουθενά αλλού.  Στο Λιθάρι café-bar μπορείς να γευτείς αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα με μεράκι και έχουν «σήμα κατατεθέν» την ποιότητά τους καθώς έχουν φτιαχτεί από αγνά, τοπικά υλικά. Αν δύσει ο ήλιος και σε πιάσει βράδυ, τότε στο Λιθάρι café-bar θα απολαύσεις μια μοναδική καλοκαιρινή νύχτα κάτω από το φεγγάρι και τα αστέρια με τη συνοδεία ενός ποτού ή ενός κοκτέιλ.

Λιθάρι café bar

Αρχοντικό Αβίας

27210 58042


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version