Kalamata Times

FotoMellonti Κάθε φωτογραφία όπως και κάθε εκτύπωση είναι μοναδική

FotoMellonti Κάθε φωτογραφία όπως και κάθε εκτύπωση είναι μοναδική 2
Κοινοποιησέ το

Σε μια φωτογραφία όλοι θέλουμε να φαινόμαστε όσο πιο ” αυθόρμητοι” και φυσικοί γίνεται και καθόλου στημένοι… Η φωτογραφία στην προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια στη φωτογράφηση ενός γάμου, όπου όλοι, νύφη, γαμπρός, συγγενείς και φίλοι θέλουμε …να «συλληφθούμε» στα καλύτερά μας.

Και για τις γλυκές οικογενειακές, προσωπικές ή ξεκαρδιστικές μας στιγμές, στιγμιότυπα από τις διακοπές του καλοκαιριού …ή του χειμώνα, όμως, θέλουμε να αποτυπωθούν στο χαρτί με ποιότητα και δίχως σκούρα ή θολά στίγματα… μένοντας αναλλοίωτες στο χρόνο!

Αυτός είναι ο ρόλος του τυπογραφείου.

Η ανάθεση σε έναν φωτογράφο να δημιουργήσει τις φωτογραφίες του γάμου σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τα χρόνια που θα έρθουν, άλλωστε μια φωτογραφία εξιστορεί την ζωή μιας στιγμής!

Η εμπειρία μετράει! Το FotoMellontiΤασσόπουλος με εμπειρία πολλών ετών και επαγγελματική συνέπεια που το χαρακτηρίζει στοχεύει μέσα από το φωτογραφικό του φακό, να απαθανατίσει τις πιο δυνατές και σημαντικές στιγμές μας, αντλώντας έμπνευση από τις πιο γεμάτες συναίσθημα και τρυφερότητα εικόνες….

Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και ακολουθώντας όλες τις τάσεις της μόδας, στο FotoMellonti – Τασσόπουλος εκτός από τις παραδοσιακές εκτυπώσεις προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης μιας πολύ καλής πόζας που «συλλάβαμε» με τον φακό του κινητού ή την compact φωτογραφική μας μηχανή, μια όμορφη στιγμή ακόμα κι ένα τοπίο που μας ταξιδεύει και θα θέλαμε να αντικρίζουμε κάθε πρωί στον τοίχο μας…

Εκτυπώσεις μικρές, μεγάλες …και μεγαλύτερες από μια φωτογραφία διαβατηρίου ή ταυτότητας, μια οικογενειακή, ένα πορτραίτο έως μια αφίσα για το δωμάτιο μας, για Άλμπουμ και Βίντεο Γάμων, Βαπτίσεων και Εκδηλώσεων, στο FotoMellontiΤασσόπουλος στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα.

FotoMellonti

FotoMellonti – Σπυρίδων Τασσόπουλος

Αριστομένους 109 & Πλάτωνος, TK24100, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721028995, Email: mellonti@otenet.gr


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version