Kalamata Times

Διαλέγοντας την ιδανική κουκέτα στο παιδικό σας δωμάτιο

Διαλέγοντας την ιδανική κουκέτα στο παιδικό σας δωμάτιο 7
Κοινοποιησέ το

Διαλέγοντας την ιδανική κουκέτα στο παιδικό σας δωμάτιο

Η  κουκέτα αποτελεί σίγουρα την ιδανική λύση για την εξοικονόμηση χώρου στο παιδικό σας δωμάτιο! Ο σωστός σχεδιασμός  εξασφαλίζει σταθερότητα  και ποιοτική εργονομία! Το να αποφασίσετε ότι χρειάζεστε κουκέτα είναι το εύκολο κομμάτι! Τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε! Με τόσες διαθέσιμες επιλογές πώς επιλέγετε την κατάλληλη κουκέτα για τα παιδιά σας;

Αρχικά πρέπει να λάβετε σοβαρά το κομμάτι της ασφάλειας. Οι καλές κατασκευές κρεβατιών δεν κουνιούνται ή αναπηδούν ή «παίζουν» όταν τις σπρώξετε. Οι αρθρώσεις είναι σταθερές, ασφαλείς και οι γωνίες είναι στρογγυλεμένες!

Mavreas Decoration

Υπάρχουν κουκέτες με δυο η και με τρία κρεβάτια, κατασκευασμένες από μασίφ  ξύλο  η από μοριοσανίδα  και βαμμένες με οικολογικά χρώματα

Αφού συνδυάσετε  τα χρώματα δικής σας επιλογής σημαντικό είναι να εξοπλίσετε την κουκέτα σας με συρτάρι αποθηκευτικού χώρου ή με μηχανισμό πτυσόμενου κρεβατιού!

 

Στην  www.max-kids.gr  θα βρείτε ποικιλία κουκετών σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και με πενταετή εγγύηση! Οι ομορφότερες και πιο μοντέρνες κουκέτες της αγοράς!

Δείτε όλα τα σχέδια στο www.max-kids.gr


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version