Connect with us

Αθλητικά

Θρίαμβος του ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 και στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Θρίαμβος του ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 και στο Πανελλήνιο Κύπελλο 1
Κοινοποιησέ το

Θρίαμβος του ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 και στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Θριάμβευσε ο ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Under 21 και στο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) που έγινε το τετραήμερο 21-24/11 5 στην Αθήνα, όπου κατέκτησε 5 μετάλλια!

Θρίαμβος του ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 και στο Πανελλήνιο Κύπελλο 2

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Κυπαρισσίας συμμετείχε στους αγώνες με 10 αθλητές και αθλήτριες πέντε εκ των οποίων ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Ειδικότερα:

• Η Άννα Γιακουμοπούλου κατάκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -49 νέων γυναικών.
• Ο Αδάμ Κωνσταντόπουλος το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -55 κιλών εφήβων στο κύπελλο Ελλάδος
• Η Διονυσία Μπουρδέκα το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -63 κιλών εφήβων στο κύπελλο Ελλάδος
• Ο Χαράλαμπος Γκόρος το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -37 κιλά Παίδων
• Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία + 78 κιλά εφήβων.

Την 5η θέση κατέκτησαν δυο αθλητές του συλλόγου που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε επισήμους αγώνες. Ο λόγος για τους Διονύσιο Ζουμπούλη που αγωνίστηκε στην κατηγορία -49 κιλών παίδων και την Δήμητρα Στριγκά που συμμετείχε στην κατηγορία -59 κιλά εφήβων.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Γεώργιος Βελισσάρη, Αρσανία Κίτσου και Δήμητρα Βλάχου.
Οι 6 από αυτούς τους άνωθεν αθλητές/τριες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πιο υψηλού επιπέδου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με σκοπό να αποκομίσουν εμπειρίες και να αξιολογηθεί η κατάσταση που βρίσκονται ώστε στο μέλλον να βελτιωθούν και να πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους.

Ο προπονητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος ο οποίος καθοδήγησε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου σε αυτά τα πρωταθλήματα δήλωσε «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση και αυτών που έλαβαν μέρος πρώτη φορά σε μια επίσημη διοργάνωση σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και από τους αθλητές/τριες που διακρίθηκαν, οι οποίοι έδειξαν ωριμότητα και σταθερότητα στην απόδοση τους, κάτι που είναι προϊόν της συστηματικής δουλειάς που γίνεται, και από το υπόλοιπο προπονητικό team του συλλόγου όπως είναι ο προπονητής Παναγιώτης Δικαίος και ο Δημήτρης Δικαίος, οι οποίοι καθοδηγούν τις μικρότερες ηλικίες ώστε να αναδείξουν οι μικροί αθλητές/τριες το ταλέντο τους.»
Τέλος, το ΔΣ του συλλόγου εύχεται «πολλά συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές/τριες και ιδιαίτερα σε αυτούς που διακρίθηκαν, διότι όλο αυτό αποτελεί προϊόν στοχευμένης και ομαδικής δουλειάς!»

Θρίαμβος του ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 και στο Πανελλήνιο Κύπελλο 3

Θρίαμβος του ΑΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 και στο Πανελλήνιο Κύπελλο


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης
Advertisement

Αθλητικά

Κλειστό το δημοτικό στάδιο παραλίας την Πέμπτη για καθάρισμα και απολύμανση

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κλειστό το δημοτικό στάδιο παραλίας την Πέμπτη για καθάρισμα και απολύμανση 4
Κοινοποιησέ το

Αθλητικος οργανισμος δημου καλαματαςΑπό τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 το Κλειστό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου θα παραμείνει κλειστό από τις 08.00 έως τις 14.00 στο πλαίσιο καθαρισμού – απολύμανσης των χώρων του (πλύσιμο μοκετών, καθάρισμα κερκίδων κ.λπ.).

Ως εκ τούτου οι προγραμματισμένες προπονήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν.

 

δημοτικό στάδιο παραλίας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

9 Πανελληνιονίκες ανέδειξε ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. το 2020

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μεσσηνιακός
Κοινοποιησέ το

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα ο κύκλος διεξαγωγής των Πανελληνίων πρωταθλημάτων του ΣΕΓΑΣ για το 2020. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μεσσηνιακού συμμετείχαν σε 4 Πανελλήνια πρωταθλήματα εκ των οποίων τα 3 ήταν ανοιχτού (Κ20, Κ18, Κ16) και το ένα κλειστού στίβου (ανδρών/ γυναικών). Κατα την διάρκεια των κορυφαίων αυτών εγχώριων διοργανώσεων ο Μεσσηνιακός ανέδειξε τους ακόλουθους 9 Πανελληνιονίκες:

Μεσσηνιακός

 1. Νίκος Ζαχαρέας: 1ος Πανελληνιονίκης άλματος σε ύψος Παίδων (Κ18).
 2. Βασιλική Κουλιέρη: 2η Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×100μ. Κορασίδων (Κ18), 2η Πανελληνιονίκης 80μ. Παγκορασίδων (Κ16), 2η Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×200μ. Παγκορασίδων (Κ16).
 3. Μαριλένα Φεράι: 2η Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×100μ. Κορασίδων (Κ18).
 4. Ευγενία Διαναντοπούλου: 2η Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×100μ. Κορασίδων (Κ18).
 5. Χριστιάνα Πλατανίτη: 2η Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×100μ. Κορασίδων (Κ18).
 6. Γεωργία Καλογεροπούλου: 2η Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×200μ. Παγκορασίδων (Κ16).
 7. Βλαδίμηρος Τριαντόπουλος: 2ος Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×200μ. Παμπαίδων (Κ16).
 8. Παύλος Νικολής: 2ος Πανελληνιονίκης σκυταλοδρομία 4×200μ. Παμπαίδων (Κ16).
 9. Γεωργία Κλείδωνα: 2η Πανελληνιονίκης σφαιροβολία Παγκορασίδων (Κ16).

Μεσσηνιακός

Ενδιαφέροντα στοιχεία

 • Ο Νίκος Ζαχαρέας, παρότι η ενασχόληση του με το άλμα σε ύψος είναι μικρότερη του ενός έτους, κατάφερε να ενταχθεί σε μια διεθνή λίστα με τους καλύτερους άλτες του αγωνίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2020.
 • Η Βασιλική Κουλιέρη κατέκτησε 3 αργυρά μετάλλια στα 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετείχε.
 • Οι αθλήτριες της σκυταλοδρομίας των Κορασίδων, θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία Κ18, γεγονός που δημιουργεί ανάλογες προσδοκίες διάκρισης.
 • Η αθλήτρια της σφαιροβολίας Γεωργία Κλείδωνα θα έχει κι αυτή δικαίωμα να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία Κ16.
 • Εκτός των παραπάνω πανελληνιονικών, δεκατρείς αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στον τελικό των αγωνισμάτων τους με σημαντικά πλασαρίσματα στην τελική κατάταξη: Μαριδήμη Χανδρινού (7η θέση, μήκος Κ20/ 11η θέση, μήκος γυναικών κλειστού στίβου), Νίκος Ζαχαρέας (11η θέση, ύψος ανδρών κλειστού στίβου), Βασίλης Τζανετάκης (11η θέση, ακοντισμός Κ18), Νίκος Στρατόπουλος (5η θέση, 80μ. Κ16), Μάριος Παπαγιαννόπουλος (5η θέση, ακοντισμός Κ16), Βλαδίμηρος Τριαντόπουλος (6η θέση, 200μ. εμπόδια Κ16), Αγγελική Μαλαπάνη (5η θέση, σφυροβολία Κ16), Γεωργία Κλείδωνα (6η θέση, σφυροβολία Κ16), Χριστίνα Χόντζα (7η θέση, σφυροβολία/ 12η θέση, σκυταλοδρομία 4×80μ. Κ16), Ελένη Παρθένιου (8η θέση, σφυροβολία Κ16), Ζωή Κνέντζο (12η θέση, σκυταλοδρομία 4×80μ. Κ16), Κατερίνα Φουσέκη (12η θέση, σκυταλοδρομία 4×80μ. Κ16), Κατερίνα Δωδέκατου (12η θέση, σκυταλοδρομία 4×80μ. Κ16).
 • Οι συμμετοχές των αθλητών/ αθλητριών στα πανελλήνια πρωταθλήματα ήταν 29 και η κατανομή τους έχει ως εξής: Κ20 με 5 συμμετοχές, Κ18 με 6 συμμετοχές, Κ16 με 14 συμμετοχές και κλειστού στίβου με 4 συμμετοχές.

Μεσσηνιακός

Μεσσηνιακός

Όλα αυτά συνηγορούν έμπρακτως ότι τα παιδιά του Συλλόγου αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του Μεσσηνιακού και Πανελληνίου Στίβου.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Κατασκευή Αποδυτηρίων και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο “Παλιάμπελα”

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παλιάμπελα
Κοινοποιησέ το

Προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, από τον Δήμαρχο και τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας «Δ. ΜΟΥΤΣΩΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε. με δ.τ. “ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ” σύμβαση για το έργο «Κατασκευή Αποδυτηρίων  και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο “Παλιάμπελα” & Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας θεατών στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας», προϋπολογισμού 300.000 €. Η εργολαβία έλαβε έκπτωση 45,94%.

Παλιάμπελα

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ

Το πρώτο μέρος του έργου περιλαμβάνει την «Κατασκευή Αποδυτηρίων – διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου» στη Δυτική Συνοικία – Δ. Καλαμάτας. Συγκεκριμένα θα ανεγερθεί  ανεξάρτητο κτήριο αποδυτηρίων  εσωτερικά στο γήπεδο «Παλιάμπελα» και εργασίες χωματουργικές και οδοποιία του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου.

Λόγω του χαρακτήρα του κτηρίου, ως Αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, τα υλικά έχουν επιλεγεί ώστε να είναι απλά στην κατασκευή και στη συντήρηση, να εξασφαλίζουν μεγάλη μηχανική αντοχή στην μελλοντική χρήση, να παρέχουν ασφάλεια και να είναι οικολογικά, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης δομικής τεχνολογίας.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΘΕΑΤΩΝ

Το δεύτερο αντικείμενο του έργου, αφορά σε «προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας θεατών 200 περίπου θέσεων» με την αντίστοιχη σκυροδετημένη βάση έδρασης, η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δυτικής Παραλίας.

Η εν λόγω κερκίδα θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από γαλβάνιζε (κατά ISO 1461) μεταλλικά στοιχεία, με υπερύψωση ύψους 1,25 μ. από την τσιμεντένια βάση (στάθμη στήριξης). Η κερκίδα θα έχει συνολική χωρητικότητα 200 ατόμων και θα εξασφαλίζει την άνετη παρακολούθηση των εκδηλώσεων από κάθε σημείο της.

Παλιάμπελα


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ