Connect with us

Πολιτικά

Ψηφοθηρία δεν είναι το μπόνους στους νέους, είναι να χαϊδεύεις τα αυτιά των αντιεμβολιαστών

Ανέβηκε

στις

ψηφοθηρία δεν είναι το μπόνους στους νέους, είναι να χαϊδεύεις τα αυτιά των αντιεμβολιαστών 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

«Δεν έχω καταλάβει την κριτική σας για το μπόνους στους νέους. Το λοιδορείτε, εντάξει, θεωρείτε όμως ότι δεν έπρεπε να δοθεί; Πείτε το ξεκάθαρα τότε! Περίμενα ότι θα ακολουθούσατε την κλασική αριστερή σας προσέγγιση ότι είναι λίγα τα 150 ευρώ, έπρεπε να δώσετε παραπάνω! Πάρτε επιτέλους μία καθαρή θέση. Η’ ναι, σωστά δόθηκε, ή κακώς δόθηκε!», σημείωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση στην Ολομέλεια του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας. «Για ποιον εκμαυλισμό ή ψηφοθηρία ή εξαγορά συνειδήσεων μιλάτε; Μην μπερδεύεστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαστε παραμονές των ευρωεκλογών, όταν αντί να δώσετε το κοινωνικό μέρισμα των 400 ευρώ στο τέλος του έτους, το δώσατε παραμονή της κάλπης μπας και ανεβάσετε το ποσοστό σας στις ευρωεκλογές! Θυμηθείτε πώς σας γύρισε ο κόσμος την πλάτη, γιατί κατάλαβε ότι αυτό ήταν εκμαυλισμός!».

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αντί να προτάξει τη δημόσια υγεία ακολουθεί ψηφοθηρικές τακτικές στο ζήτημα των εμβολιασμών, με κάποια στελέχη του να είναι υπέρ και άλλα να «χαϊδεύουν τα αυτιά» στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. «Ανησυχεί ο κ. Ξανθός ότι ανοίγουμε την αγορά και τον τουρισμό ξαφνικά ενώ θα έπρεπε να δούμε τη νέα μετάλλαξη. Θέλω να τονίσω την υπεύθυνη στάση σας γενικά το τελευταίο διάστημα. Όμως, μην ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που πριν λίγους μήνες, όταν ερχόταν το δεύτερο κύμα, έμμεσα κινητοποιούσε σε πορείες για τον Κουφοντίνα, που οδήγησαν σε αύξηση των κρουσμάτων. Κρατήστε επιτέλους όμως μία συνεπή στάση!».

Στα σχόλια από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κίνητρο της Κυβέρνησης προς τους νέους είναι ανέκδοτο, ο Μεσσήνιος βουλευτής παρατήρησε ότι: «Το πιο ωραίο ανέκδοτο το άκουσα από βουλευτή σας στην ομιλία του, ότι η δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος που συζητούμε ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτόν εμπιστευόταν το Ίδρυμα για τη χρηστή διοίκηση του! Ειλικρινά ήταν το πιο ωραίο ανέκδοτο που άκουσα! Κλείσατε τις τράπεζες, φέρατε capital controls, χρεώσατε την εθνική οικονομία με 200 δισεκατομμύρια, αλλά ήσασταν αυτοί που εμπιστεύονταν οι δωρητές για να κάνουνε τη δωρεά! Ειλικρινά, δεν έχετε καταλάβει ότι γελάνε έξω με αυτά που λέτε; Εμπιστεύονταν αυτούς που το «Όχι» του δημοψηφίσματος το έκαναν «Ναι»; Αυτούς που άλλα λέγανε προεκλογικά και άλλα έκαναν μετεκλογικά; Αυτούς που θα καταργούσαν το μνημόνιο και έφεραν νέα μνημόνια; Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν έχει μνήμη κι έρχεστε και λέτε αυτά τα πράγματα εδώ πέρα; Χρηστή διοίκηση ακολούθησε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν σας άκουσε όταν φωνάζατε δώστε όλα τα λεφτά από την αρχή της πανδημίας, όταν δεν ξέραμε καν πόσο χρόνο θα κρατήσει. Γι’ αυτό και η Κυβέρνηση συνεχίζει να ενισχύει εκεί που υπάρχει ανάγκη και κατάφερε να μην καταρρεύσει κανένας συμπολίτης μας, να μην μείνει κανείς πίσω.».

Και κατέληξε ο Μίλτος Χρυσομάλλης, λέγοντας «Ειλικρινά μπείτε στο μεγάλο ζητούμενο, και το μεγάλο ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι όσο πιο γρήγορα να πιάσουμε το ποσοστό της ανοσίας.».

kafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ