Connect with us

Πολιτικά

Παν. Νίκας: «Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα αποτελεί μια δυνατή εθνική φωνή στο ευρωκοινοβούλιο»

Ανέβηκε

στις

παν. νίκας: «ο βαγγέλης μεϊμαράκης θα αποτελεί μια δυνατή εθνική φωνή στο ευρωκοινοβούλιο» 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Παναγιώτης Νίκας Βαγγέλης Μεϊμαράκης

ΣΤΗΝ Καλαμάτα βρέθηκε χθες ο πρ. πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, για να ενημερωθεί για τα ζητήματα και τα προβλήματα που μπορούν να προωθηθούν στην Ευρώπη σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και με τους παράγοντες του νομού Μεσσηνίας.

Νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε στο νέο δημαρχείο Καλαμάτας όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, όπου τον υποδέθηκε πλήθος στελεχών του κόμματος όπως ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης καθώς και αρκετά ακόμα αυτοδιοικητικά στελέχη μεταξύ αυτών και υποψήφιοι δήμαρχοι, υποστηρικτές του κόμματος και φίλοι!

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ο κ. Νίκας καλωσορίζοντας τον Βαγ. Μεϊμαράκη ανέφερε: «Με χαρά υποδέχομαι τον κ. Μεϊμαράκη ο οποίος με τη μακρά πολιτική του διαδρομή έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες και στη ΝΔ και στην πατρίδα. Κατ’ επανάληψη έχει διατελέσει υπουργός, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ήταν πρόεδρος της ΝΔ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας και διαχειρίστηκε με ορθό τρόπο με κριτήριο πάντοτε τη λογική και το εθνικό συμφέρον ύψιστα ζητήματα, τα οποία αφορούσαν την πατρίδα μας. Βρέθηκε η Ελλάδα επί ξυρού ακμής όταν είχε κύριο λόγο ο κ. Μεϊμαράκης για τα ζητήματα αυτά και ουσιαστικά με την παρέμβασή του έδωσε διέξοδο, έδωσε σωτηρία για τον τόπο μας», είπε και συνέχισε: «του εύχομαι να συνεχίσει την πορεία του στο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η πατρίδα μας χρειάζεται ισχυρούς πολιτικούς άνδρες, με εγνωσμένη προσφορά, διότι τα ζητήματα τα εθνικά εξαρτιούνται όλο και περισσότερο από τις αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Θεσμών, από το επίπεδο των έργων μέχρι το επίπεδο της Εθνικής Ασφάλειας που είναι και το πρώτιστο. Γιατί, για να μην ξεχνάμε ότι, η ένταξη στην Ε.Ε. συνδέεται άρρηκτα με την ασφάλεια της χώρας μας.»

Κλείνοντας τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη με την προτροπή να «μην ξεχνάς στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση την Πελοπόννησο, την Καλαμάτα και την Μεσσηνία γιατί κι εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα όπως έχει όλη η Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι, θα υπάρχει μία δυνατή εθνική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας.»

ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Από τη μεριά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε τον δήμαρχο και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους λέγοντας ότι «Είμαι σε μία περιοδεία για τις Ευρωπαϊκές εκλογές και από στρατηγός έχω γίνει στρατιώτης, όπως είμαι πάντα, στη μάχη για ένα καλύτερο αύριο μέσα στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι η επίσκεψη με αυτή είναι σημαντική γιατί είναι σε μία πρωτεύουσα ενός νόμου, μιας περιφέρειας, η οποία πραγματικά είναι παράδειγμα!»

Επισκεπτόμενος πρώτη φορά το νέο δημαρχείο συνεχάρη τον κ. Νίκα για το έργο του καθώς όπως είπε «Πραγματικά έχετε ένα πολύ θετικό έργο να παρουσιάσετε στην πόλη και ξέρω ότι πολλοί σας αγαπά, σας τιμά και οι πολίτες ελπίζουν ότι με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο έργο και περισσότερο, θα προσφέρετε και στην Περιφέρεια.»

Όπως τόνισε στις 26 Μαΐου “μιλούν” οι πολίτες «οι οποίοι θα πρέπει να συγκρίνουν, να κρίνουν, να σκεφτούν, να φιλτράρουν τα όσα ακούν ώστε να ψηφίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θετικό πρόγραμμα που υπάρχει για την πορεία της χώρας. Βρίσκομαι εδώ γιατί θεωρώ ότι αυτή η μάχη των ευρωεκλογών είναι πολύ σημαντική. Η ψήφος αυτή δεν είναι όπως τις προηγούμενες, δεν μπορεί να είναι χαλαρή! Είναι ψήφος η οποία θα δώσει ένα μήνυμα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό καθώς θα δείξει πλέον τι προτιμούν οι πολίτες. Στο ευρωψηφοδέλτιο πρέπει να κινηθούμε με τη φωνή της λογικής, της πολιτικής και να έχουμε μία σύνθεση όλων των απόψεων και των προσώπων που αυτοδιοικητικά φιλοδοξούν να εκφράσουν με τον δικό τους τρόπο το αυτοδιοικητικό τους πρόγραμμα», έκλεισε ευχόμενος καλή επιτυχία στους παρευρισκόμενους υποψηφίους δημάρχους Ελένη Αλειφέρη, Μαρία Οικονομάκου και Θανάση Βασιλόπουλο.

Ο κ. Νίκας προσέφερε στον κ. Μεϊμαράκη ως συμβολικό δώρο την σφραγίδα που μπήκε από το αγωνιζόμενο ελληνικό έθνος στο πρώτο διπλωματικό κείμενο προς τις Ευρωπαϊκές αυλές και αναγράφει «Πατρίς και Δικαίωμα, Καλαμάτα 1821» με το εξής σχόλιο «Το προσφέρω με πολλή χαρά σε έναν άνθρωπο με προσφορά στην πατρίδα και στο έθνος η οποία και θα συνεχιστεί».

παναγιώτης νίκας βαγγέλης μεϊμαράκης

παναγιώτης νίκας βαγγέλης μεϊμαράκης

 Σίσσυ Τριάντου

 

kafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ