Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020

Ομιλία με θέμα τη βαρηκοΐα στο ΚΑΠΗ Καλαμάτας από τον διακεκριμένο χειρουργός ΩΡΛ Γ. Καρκατζούλη

Sharing is caring!

Ομιλία με θέμα τη βαρηκοΐα στο ΚΑΠΗ Καλαμάτας από τον διακεκριμένο χειρουργός ΩΡΛ Γ. Καρκατζούλη

Ο διακεκριμένος χειρουργός ΩΡΛ Καρκατζούλης Γεώργιος θα δώσει ομιλία την Τετάρτη 20.03.2019 στο χώρο του ΚΑΠΗ Καλαμάτας, στην οδό Τριπολιτσάς 6, στις 17:00, με θέμα τη βαρηκοΐα σε κάθε ηλικία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Ο χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος παίδων & ενηλίκων και Πλαστικός Προσώπου ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Πατρών, απ’όπου και αποφοίτησε με βαθμό ‘λίαν καλώς’ και βαθμό στην ΩΡΛ ‘άριστα-10’, ενώ πραγματοποίησε την πλήρη ειδικότητα της ωτορινολαρυγγολογίας και πλαστικής προσώπου σε κορυφαία κέντρα της Γερμανίας, όπου και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας, κατόπιν γερμανικών εξετάσεων.

Εργάστηκε ως επιμελητής στην περίφημη ΩΡΛ Κλινική του Krupp Hospital στο Έσσεν και ως αν. αν. Διευθυντής στην ΩΡΛ Κλινική του Siloah Hospital, στη Βάδη – Βυττεμβέργη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ύστερα από μια οκταετή καριέρα στη Γερμανία, εργάστηκε ως ΩΡΛ – επιμελητής στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και από το Μάιο του 2018 διατηρεί ιδιωτικό ΩΡΛ ιατρείο στην Καλαμάτα στην οδό Χρυσάνθου Παγώνη 9.

Έχει πραγματοποιήσει σαν πρώτος χειρουργός πάνω από 5000 (πέντε χιλιάδες) χειρουργικές επεμβάσεις, εκ των οποίων οι 1000 (χίλιες) σε παιδιά. Έχει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές.

Το βιογραφικό του έχει δημοσιευτεί στο έγκριτο Who is who Greece.

Δες και αυτό

Για μια όμορφη μύτη, εμπιστευτείτε τον ειδικό!

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ Μαρία είναι μια πολύ όμορφη και χαρούμενη κοπέλα. Η ίδια περιγράφει …

shares