Connect with us

Κόσμος

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 1

“Πέφτουν κορμιά” στις ΗΠΑ μετά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, παρουσιάστηκε αποφασισμένος και με “νεύρο” που δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Δημοκρατικούς. Πλέον όμως με βάση την κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποκτά υπερεξουσίες που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του.

Με ένα διάγγελμα από τον “Κήπο των Ρόδων”, εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε Δημοκρατικούς, CNN, Σόρος δείχνοντας πως θα εφαρμοστεί το δόγμα “όποιος είναι με τον Σόρος, είναι και εχθρός μου”. Οπως γίνεται αντιληπτό, έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη.

Γιατί είναι θανάσιμος εχθρός του ο Τ.Σόρος; Γιατί ανήκει “στην κλίκα” που ελέγχει την FED και πρεσβεύει (ένα μόνο από τα πολλά) αυτό που είπε ο Τραμπ από το Τέξας: Την δημιουργία “σοσιαλιστικών κρατών”!

Ομως όπως είπα ο Ν.Τραμπ: “Η Αμερική δεν θα γίνει ποτέ σοσιαλιστικό κράτος”!

Είπε ο Ν.Τραμπ:

“Δεν είναι δυνατόν να πολεμάμε 6.000 μίλια μακριά σε μέρη που δεν έχουμε καν δουλειά και να μην πολεμάμε για την χώρα μας, για τα σύνορα μας” τόνισε.

Σχεδόν ουρλιάζοντας είπε στον ρεπόρτερ του CNN, “τί έχεις να πεις σε αυτές τις μάνες που έχασαν τα παιδιά τους, κόρες και γιους (angel moms), λόγω των λαθομεταναστών”; Και τους έδωσε το λόγο.

H Sabine Durdenπου που έχασε τον γιό της απάντησε στο CNN:

“Αυτό είναι ότι απέμεινε από τον γιό μου. Αυτό είναι δες το. Ο πρόεδρος Ν.Τραμπ έχει απόλυτο δίκαιο.

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές μανάδες που τα περνούν αυτά κάθε μέρα”.

Ο ρεπόρτερ του CNN, άφωνος δεν μίλησε.

Η  Susan Stevens μίλησε για το πως έχασε την κόρη της τον περασμένο χρόνο. Από ναρκωτικά εξαιτίας της λαθοδιακίνησης στα σύνορα.

Το πρώτο βήμα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα είναι το τείχος. Ομως στο τέλος της μάχης στόχος είναι η FED. Αν ο Ν.Τραμπ καταφέρει να περάσει όλες τις αλλαγές τότε μιλάμε για ένα κύμα που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο και την Ελλάδα.

Το πακέτο μέτρων περιλαμβάνει:

-Εξουδετέρωση του δικτύου του Τ.Σόρος. Λίγοι αντιλήφθηκαν την ξαφνική στροφή Ρ.Τ.Ερντογάν πριν λίγο καιρό που κατηγόρησε τον Τ.Σόρος ότι στηρίζει τον Τούρκο φιλάνθρωπο Οσμάν Καβαλά, που φυλακίστηκε στην Τουρκία πριν από έναν χρόνο και πλέον, καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι «χρηματοδότησε» τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις το 2013 και συνδέεται με το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, κατηγορίες που αρνείται κατηγορηματικά.

Ετσι ξεκίνησε η “επανασύνδεση” με τον Ν.Τραμπ.

Αμέσως μετά το ίδρυμα Open Society του Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε ότι τερματίζει τις δραστηριότητές του στην Τουρκία. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αντιλήφθηκε τις αλλαγές που έρχονται και το νέο δόγμα του Ν.Τραμπ.

– Τέρμα στις ανεξέλεγκτες ροές παράνομων μεταναστών και νομιμοποιήσεων τους. 

– Πολύ σκληρή νομοθεσία για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ο Ν.Τραμπ ανέφερε για παράδειγμα πως η Κίνα έχει θεσπίσει θανατική ποινή γι αυτά τα εγκλήματα.

– Επαναφορά των εθνοκεντρικών κρατών.

– Ελεγχος της FED

Ο Ν.Τραμπ είχε περιγράψει επακριβώς την ανθρωπιστική κρίση και την κρίσης ασφαλείας στα σύνορα με το Μεξικό. Υπογράμμισε ότι «η ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση πλήττει όλους τους Αμερικανούς» και περισσότερο όλους τους αφροαμερικανούς και τους λατινοαμερικανούς.

«Τα νότια σύνορά μας είναι αγωγός για εισαγωγή τεραστίων ποσοτήτων ναρκωτικών», είχε πει, σημειώνοντας ότι 300 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε εβδομάδα μόνο από την ηρωίνη, το 90% της οποίας ρέει από τα νότια σύνορα.

«Περισσότεροι Αμερικανοί θα πεθάνουν φέτος από ναρκωτικά απ’ όσους σκοτώθηκαν όλα τα χρόνια του πολέμου του Βιετνάμ» τόνισε ο Ν.Τραμπ. Μίλησε για περισσότερες από 266.000 συλλήψεις ξένων με ποινικό μητρώο, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται 100 χιλιάδες που κατηγορήθηκαν ή καταδικάστηκαν για επιθέσεις, 30.000 για σεξουαλικής φύσης εγκλήματα και 4.000 για βίαιους φόνους, λέγοντας ότι εδώ και χρόνια «χιλιάδες Αμερικανοί σκοτώθηκαν βάναυσα από αυτούς που εισέρχονται στη χώρα παράνομα και χιλιάδες ακόμη ζωές θα χαθούν αν δεν δράσουμε τώρα».

Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Πάνω από 50.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν τον Δεκέμβριο στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών συμπεριλαμβανομένων οικογενειών, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αρμόδια κρατική υπηρεσία, εν μέσω μπραντεφέρ μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών για το Τείχος που θέλει να υψώσει στα νότια σύνορα της χώρας ο Αμερικανός Πρόεδρος Ν.Τραμπ.

Ειδικότερα, οι συνοριοφύλακες συνέλαβαν 50.753 παράνομους μετανάστες, αριθμό που βρίσκεται σε επίπεδο συγκρίσιμο με εκείνους που είχαν ανακοινωθεί τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2018, αλλά σημαντικά υψηλότερο σε σύγκριση με την αρχή της χρονιάς, ή με το 2017. Σχεδόν 27.000 εξ αυτών βρίσκονταν οικογενειακώς παράνομα στις ΗΠΑ, ενώ ο μέσος όρος των μελών οικογενειών που συλλαμβάνονταν μαζί κάθε μήνα του 2017 δεν ξεπερνούσε τους 13.000 ανθρώπους, διευκρίνισε το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας, κάνοντας λόγο περί «αριθμού ρεκόρ».

«Οι διαδηλωτές (…) που ουρλιάζουν στον ανελκυστήρα είναι επαγγελματίες που έχουν πληρωθεί για να δίνουν κακή εικόνα των γερουσιαστών. Μην τους αφήσετε να την έχουν!» είχε γράψει στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος..

«Κοιτάξτε επίσης αυτά τα πανομοιότυπα πανό φτιαγμένα από επαγγελματίες. Πληρώνονται από τον Σόρος και άλλους», πρόσθεσε. Ηταν η πρώτη φορά που κατονόμαστε τον Τ.Σόρος ως υπεύθυνο.

– Ομως ο μεγάλος στόχος του Ν.Τραμπ είναι η FED. Ο Ν.Τραμπ γνωρίζει πολύ καλά, το έχει πει και δημόσια, πως η αμερικανική οικονομία έχει ουσιαστικά βουλιάξει και το κράτος πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο της FED.

Στην επίσημη έκθεση του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ, το δημόσιο χρέος “έσπασε” για πρώτη φορά το “φράγμα” των 22 τρισ. δολαρίων καταγράφοντας αύξηση άνω του 100% μέσα στην τελευταία δεκαετία. Το αμερικανικό χρέος διαμορφώθηκε στα 22,012 τρισ. δολάρια με τα 16,1 τρισ. από αυτά να αφορούν σε χρέος του δημοσίου και τα 5,8 τρισ. δολάρια σε διακυβερνητικό χρέος.

Η πορεία του χρέους είναι μόνιμα ανοδική, ενώ με βάση τη φορολογική μεταρρύθμιση του 2017 το έλλειμμα αναμένεται να αυξηθεί κατά 1,8 τρισ. δολάρια έως το 2027. Την ίδια χρονιά το δημόσιο χρέος θα έχει αναρριχηθεί στα 27,3 τρισ. δολάρια. Αν, μάλιστα, προσμετρηθεί και το χρέος κοινωνικών φορέων τότε το συνολικό βάρος για τους Αμερικανούς θα ξεπεράσει τα 30 τρισ. δολάρια το 2027.

Την ίδια ώρα, έκθεση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ που είδε χθες το φως της δημοσιότητας έδειξε ότι το ιδιωτικό χρέος ξεπέρασε τα 13,5 τρισ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο του 2018, με τους Αμερικανούς να χρωστούν σε πιστωτικές κάρτες ξεπερνά τα 870 δισ. δολάρια, επίπεδο που είχε καταγραφεί πριν την κρίση του 2008.

“Το μοναδικό πρόβλημα της οικονομίας μας είναι η Fed”, έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.

“Δεν νιώθουν την αγορά, δεν καταλαβαίνουν τους εμπορικούς πολέμους”, πρόσθεσε.

«Η κεντρική τράπεζα αυξάνει πολύ γρήγορα τα επιτόκια» τόνισε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας με δημοσιογράφους, στο Οβάλ Γραφείο.

Εξήγησε πάντως, ότι αυτό συμβαίνει επειδή η Federal Reserve θεωρεί ότι η οικονομία είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένως ταχθεί εναντίον του ρυθμού αύξησης επιτοκίων, θεωρώντας ότι υπονομεύει τη δυναμική της οικονομικής ανάπτυξης των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Federal Reserve προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην τέταρτη αύξηση επιτοκίων από τις αρχές του 2018, ενώ έχει προαναγγέλλει ακόμη δύο γύρους αυξήσεων εντός του 2019.

Ο επικεφαλής της Federal Reserve Τζερόμ Πάουελ δήλωσε τότε κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του Αμερικανικού Οικονομικού Συνδέσμου στην Ατλάντα ότι δεν θα αφήσει τη θέση του αν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ του ζητήσει να παραιτηθεί.

Συνεπώς, είμαστε ακόμη στην πρώτη μάχη ενός μεγάλου πολέμου.

Την ώρα της ομιλίας του και των επιχειρημάτων που διατύπωνε για την υπογραφή του νόμου του 1976 «The National Emergencies Act», μια σειρά προσφυγών είχαν ήδη κατατεθεί από Δημοκρατικούς βουλευτές, από πολιτειακές κυβερνήσεις στις ΗΠΑ ενώ η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοίνωνε την έναρξη κατεπείγουσας έρευνας για την ενεργοποίηση του νόμου αυτού.

Δείτε εικόνες και βίντεο

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 2

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 3

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 4

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 5

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 6

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 7

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 8

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 9

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 10


Ενσωματωμένο βίντεο

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 11

Ryan Saavedra

@RealSaavedra

CNN’s Jim Acosta: “What do you say to your critics who say you are creating a national emergency? That you’re concocting a national emergency here in order to get your wall?”

Trump points to angel moms, says: “Ask these incredible women who lost their daughters and their sons”

5.616 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 12

Christal Hayes

@Journo_Christal

Trump says conservative commentators, such as Hannity, Limbaugh, Ingraham and Coulter “don’t direct policy.” He says Coulter is “off the reservation”

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 12

Christal Hayes

@Journo_Christal

President Trump asked by @Acosta about whether he is creating a crisis, pointing to stats from his own administration that conflict with his position. Trump says “you are fake news” and points to angel moms, one of whom stood up and said to Acosta, “This is real!” pic.twitter.com/x5EZbGDlE1

Ενσωματωμένο βίντεο

110 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 12

Christal Hayes

@Journo_Christal

Trump says he will declare a national emergency over his border wall then points to the other declarations over the decades that have not received this scrutiny. He says maybe the orders weren’t that “exciting” @USATODAY @usatodayDC

Ενσωματωμένο βίντεο

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 12

Christal Hayes

@Journo_Christal

Trump points to China’s policy on drugs and says the U.S. can solve our drug issues. He points out that China uses the death penalty on dealers pic.twitter.com/tahcjCWjkk

Ενσωματωμένο βίντεο

27 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ενσωματωμένο βίντεο

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 16

CBS Evening News

@CBSEveningNews

WATCH: Pres.Trump declares a national emergency Friday, dissatisfied with the funding Congress is providing him for barriers at the southern border; the president says he will sign the bill to fund the government and free up more funds to build the wall https://cbsn.ws/2SB9CW7 

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη CBS Evening News

Ενσωματωμένο βίντεο

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 17

POLITICO

@politico

Trump got into a testy exchange with a reporter when he questioned the accuracy of the president’s statistics on illegal immigration

844 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ενσωματωμένο βίντεο

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 18

CNN Newsroom

@CNNnewsroom

“President Trump is completely correct on this issue,” an ‘angel mom’ whose son was killed by an undocumented immigrant tells CNN’s @Acosta reacting to Trump declaring a national emergency to secure funding for a border wall. http://cnn.it/2EciYyU 

535 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 19

Charlie Spiering

@charliespiering

After Angel Moms confront Jim Acosta, he invites them to join him on air

1.860 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ενσωματωμένο βίντεο

Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα 11

Ryan Saavedra

@RealSaavedra

CNN’s Jim Acosta: “What do you say to your critics who say you are creating a national emergency? That you’re concocting a national emergency here in order to get your wall?”

Trump points to angel moms, says: “Ask these incredible women who lost their daughters and their sons”

5.616 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

pronews.gr

Κόσμος

Πετάς μάσκα και γάντια όπου να ‘ναι; 500 ευρώ πρόστιμο!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πετάς μάσκα και γάντια όπου να ‘ναι; 500 ευρώ πρόστιμο! 33

Πρόστιμο για μάσκα και γάντια

Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα (ακόμα τουλάχιστον) αλλά στη Ρώμη θα ισχύει το μέτρο. Όποιος δεν πετάει τη μάσκα του στα σκουπίδια, θα το πληρώνει ακριβά!

Η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι, με απόφασή της, όρισε ότι στο εξής θα επιβάλλεται πρόστιμο από 250 μέχρι 500 ευρώ στους πολίτες που πετούν μεταχειρισμένες μάσκες σε δρόμους, πάρκα, παραλίες και γενικότερα εκτός των κάδων απορριμμάτων.

Το ίδιο θα ισχύει και για τα προστατευτικά γάντια.

Η απόφαση για πρόστιμο σε όσους πετάνε όπου να ‘ναι μάσκες και γάντια πάρθηκε γιατί, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τις τελευταίες εβδομάδες τα πεζοδρόμια, οι χώροι πράσινου, αλλά ακόμη και πολλοί κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών έχουν γεμίσει με χάρτινες ή και πάνινες μεταχειρισμένες μάσκες.

Το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας, παράλληλα, αναφέρει ότι μάσκες και γάντια δεν πρέπει να απορρίπτονται ούτε στους μικρούς κάδους στο εσωτερικό των γραφείων και χώρων εργασίας γενικότερα.

Η κίνηση αυτή της δημάρχου της Αιώνιας Πόλης θεωρείται και συνέπεια των καταγγελιών μελών περιβαλλοντικών οργανώσεων, τα οποία σε πρόσφατες εκστρατείες καθαρισμού παραθαλάσσιων εκτάσεων -όπως και στις όχθες του Τίβερη και του ποταμού Πάδου- εντόπισαν και μάζεψαν χιλιάδες προστατευτικές μάσκες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Κόσμος

Δωρεάν διανομή μασκών σε πολίτες στη Γαλλία και μάλιστα ελληνικής κατασκευής!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δωρεάν διανομή μασκών σε πολίτες στη Γαλλία και μάλιστα ελληνικής κατασκευής! 34

Δωρεάν διανομή μασκών στη Γαλλία

Σύμφωνα με μαρτυρία ακροατή του ρ/δ στο Κόκκινο και αναγνώστη της ΑΥΓΗΣ σε προάστιο της Γαλλίας διανέμονται δωρεάν μάσκες πολλαπλών χρήσεων ελληνικής κατασκευής απ’ όπου και η φωτογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στο ρ/δ του Κόκκινου και στην ΑΥΓΗ από ακροατή ο Δήμος στο προάστιο Chevilly Larue στο Νότιο Παρίσι μοιράζει πόρτα πόρτα και εντελώς δωρεάν μάσκες ελληνικής κατασκευής όπως φαίνεται στην φωτογραφία που στάλθηκε στην εφημερίδα Η ΑΥΓΗ.

Δωρεάν διανομή μασκών σε πολίτες στη Γαλλία και μάλιστα ελληνικής κατασκευής! - Εικόνα 1

Πρόκειται για τις υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες κόστους από 2.5 – 3 ευρώ  στην Ελλάδα όπου στο γαλλικό προάστιο μοιράζονται στους πολίτες πόρτα-πόρτα από εθελοντές και δημοτικούς συμβούλους, εντελώς δωρεάν!

Σχετική ενημέρωση υπάρχει στον ιστότοπο του Δήμου όπου προειδοποιούν τους πολίτες ώστε να μην ξαφνιαστούν αν τους κτυπήσει κάποιος το κουδούνι. Μάλιστα όπως ενημερώνει ο Δήμος όσοι κάνουν τη διανομή θα έχουν μαζί τους γράμμα της Δημάρχου και δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια οι ίδιοι για να πάρουν τη μάσκα τους.

Εδώ η ανάρτηση στο σάιτ του δήμου: http://www.ville-chevilly-larue.fr/fonctionnalites/actualites-109/infos-covid-19-point-du-30-avril-2020-2601.html?cHash=d136a331109eda8c86b63d60b1be1da6

Δωρεάν διανομή μασκών σε πολίτες στη Γαλλία και μάλιστα ελληνικής κατασκευής! - Εικόνα 2

Διανομή μασκών δωρεάν στους πολίτες γίνεται και σε άλλους Δήμους της Γαλλίας όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ας ισχυρίζεται ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας ψέματα στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι καμία χώρα δεν μοιράζει δωρεάν μάσκες.

Να σημειωθεί επίσης ότι στη Γαλλία σε όλους τους σταθμούς του μετρό διανέμονται στους πολίτες συσκευασμένες 10 μάσκες μίας χρήσης κάτι που γίνεται και στο Βέλγιο.

Μόνο στην Ελλάδα οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν πανάκριβα τις χωρίς ο υπουργός Ανάπτυξης να δέχεται να βάλει διατίμηση για να αποφευχθεί η αισχροκέρδεια και επιπλέον να επιβαρύνονται με πρόστιμο 150 ευρώ αν δεν τις φορούν.

Η Ισπανική κυβέρνηση δίνει δωρεάν 14.500.000 μάσκες στους πολίτες, ώστε από τη Δευτέρα να τις φορούν υποχρεωτικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η Ελληνική κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες να τις αγοράσουν και επιπλέον αρνείται να επιβάλλει ούτε καν διατίμηση κατά της αισχροκέρδειας.

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Κόσμος

Κορονοϊός – Τουρκία: Σε 3.336 ανέρχονται οι νεκροί – Πάνω από 124.000 τα συνολικά κρούσματα στη χώρα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κορονοϊός – Τουρκία: Σε 3.336 ανέρχονται οι νεκροί – Πάνω από 124.000 τα συνολικά κρούσματα στη χώρα 35

Κορονοϊός – Τουρκία

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν από τις επιπλοκές της νόσου COVID-19 στην Τουρκία αυξήθηκε κατά 78 τις τελευταίες 24 ώρες

Οι νεκροί ανέρχεται πλέον σε 3.336, ενώ καταγράφηκαν 1.938 νέα κρούσματα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σε 124.375, βάσει των στοιχείων.

Συνολικά, 58.259 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τον νέο κορονοϊό.

Ο αριθμός των τεστ που διεξήχθησαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα είναι 36.318, με αποτέλεσμα το σύνολο των τεστ κατά τη διάρκεια της πανδημίας να ανέρχεται σε άνω του 1,1 εκατομμυρίου.

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ