Παρασκευή , 21 Φεβρουαρίου 2020

O Μικρός Έλληνας Αϊνστάιν που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας

Sharing is caring!

Έλληνας Αϊνστάιν

Μαθητής στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, έχει σπάσει τα ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας, κατατάσσοντάς τον στα χαρισματικά παιδιά. Όπως αναφέρει το kranos.gr, πρόκειται για τον Αντώνη, γιο του Αλέξανδρου και Γεωργίας, στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Η ανακάλυψή του έγινε από τη Δανάη Δεληγιώργη, απόφοιτο του τμήματος Φ.Π.Ψ. (Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας) και μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και τις κοινωνικοσυναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων στο Northeastern Illinois University.

Τα αποτελέσματα των τεστ ευφυΐας που πέρασε ο μικρός Αντώνης, δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον για αυτόν, αλλά ήδη έχουν αρχίσει και τα ”δύσκολα”, αφού κάθε Σαββατοκύριακο μεταβαίνει με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθεί ειδικά μαθήματα για χαρισματικά παιδιά, κάτι που κάνει με μεγάλη χαρά.

O Μικρός Αϊνστάιν από την Λάρισα που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας - Εικόνα 2

Πρόκειται για τον Αντώνιο, γιο του Αλέξανδρου Πράπα και Γεωργίας Κοντογιάννη, στελεχών του Στρατού Ξηράς.

O Μικρός Αϊνστάιν από την Λάρισα που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας - Εικόνα 3

Η ξεχωριστή περίπτωση του τονίστηκε και στην ομιλία της Δανάης Δεληγιώργη, στην Ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για το σχολικό εκφοβισμό. Σημειώνεται ότι ο Αντώνιος είναι εγγονός του νυν δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αντώνη Πράπα.

Πηγή

Δες και αυτό

400 αθλήτριες από 44 Συλλόγους στο 28ο Kalamata cup και 7ο Elegant Cup

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0shares28ο Kalamata cup – 7ο Elegant Cup Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην …

shares