Kalamata Times

Νιώθεις ότι σε κατασκοπεύουν; Τρόποι που μπορείς να βρεις εάν γύρω σου υπάρχουν κρυφές κάμερες.

Νιώθεις ότι σε κατασκοπεύουν; Τρόποι που μπορείς να βρεις εάν γύρω σου υπάρχουν κρυφές κάμερες. 1
Κοινοποιησέ το

Είναι ένας φόβος που ξεκίνησε από την Αμερική αλλά έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν άβολα, τι κάποιος τους παρακολουθεί, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων νιώθουν σαν να είναι παγιδευμένοι σε ένα σύστημα παρακολούθησης ιδιαίτερα όταν διαμένουν σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, σε κάποιο ενοικιαζόμενο δωμάτιο και σπίτι.

Άλλωστε η σύγχρονη εποχή από το όπως εξελίσσεται δεν θα έπρεπε να μας αφήνει έκπληκτος πως εάν δεν προσέξουμε η ζωή μας μπορεί να γίνει ταινία παρά τη θέλησή μας.

Εκτός αυτού οι κάμερες δεν κοστίζουν πολύ ακριβά. Επομένως, ο καθένας μπορεί να θέλει να τοποθετήσει.

Πέρα από αυτά, οι ξενοδόχοι ή ιδιοκτήτες, από την άλλη πλευρά, εξαιτίας των κλοπών και των φθορών στα καταλύματά τους αναγκάζονται να πληρώνουν ένα κλειστό σύστημα παρακολούθησης για να ξέρουν τί γίνεται.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα υπάρχουν και οι πολίτες που δεν ευθύνονται αλλά πληρώνουν τις συνέπειες της κοινωνίας.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μέθοδοι που μπορεί να εφαρμόσει σε περίπτωση που έρθει έστω και σε υποψία ότι παραβιάζεται η προσωπική του ζωή και θέλει να την προστατέψει.

Αρχικά, με το που μπαίνετε σε ένα δωμάτιο το πρώτο που πρέπει να εξετάζετε είναι εάν έχει κρυφές κάμερες το μπάνιο ή το υπνοδωμάτιο.

Εξετάστε μέχρι και συσκευές, όπως φώτα, θερμοστάτες, ηλεκτρικά ρολόγια ή ραδιόφωνα. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να δείτε εάν το δίκτυο του Wi-Fi μπορεί να εντοπίσει συσκευές με κάμερες.

Τέλος μπορείτε να κάνετε το πιο απλό. Αγοράστε έναν εντοπιστή καμερών, που να μπορεί να βρίσκει συσκευές που συνδέονται με κρυφές κάμερες.


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version